.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Повече обем в корените?

Как да постигна повече обем в корените на косата ? Не искам да я топирам и да и слагам лак, защото знам, че от това ще се увреди много! А и не искам да използвам преса и да ми стои на вафлички - някакси е неестествено!
    Ако знаете някакъв начин или някаква козметика казвайте!
    Благодаря ви!

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    След като се изкъпеш си изсуши косата със сешоар (в корените). ((:
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Да ти кажа и аз имам същият проблем.. Каквото и да правя на следващия ден съм като зализан тарикат

Град
    **<S><T><Z>**
    като се изкъпеш се изсуши със сешоар с ДИФУЗЕР в корените, защото суши косата равномерно и се повдига... При мен се получава така. Ама най-често съм на вафлички. Малко твоята работа е "хем мома, хем бременна" щото няма как хем да е с невероятен обем и разни такива изгъзици и да не се гори или уврежда. Ще я прежалиш малко...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Под "неестествено" какво имаш предвид? Може да й сложиш вафлички, но да оставиш отгоре, така че да не си личат. Другия вариант е сушене с четка и сешоар или с главата надолу. При мен последното не действа.

Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    Под "неестествено" какво имаш предвид? Може да й сложиш вафлички, но да оставиш отгоре, така че да не си личат. Другия вариант е сушене с четка и сешоар или с главата надолу. При мен последното не действа.
    Мда, това с вафличките отдолу е идея.
    my soul is adrift in oceans of madness.

можеш да си направиш вафлички,обаче да не се виждат,всмисъл да са скрити,само на корените ..

И аз не искам да си я топирвам,защото много накъсва косъма.Всъщност аз нямам нужда от обем,но..все пак..Имаше някакъв спрей на ейвън за обем,но не го помня за съжаление,беше на Advanced techniques (мисля,че беше така)
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Опа,забравих да кажа нещо
    Днеска след като си измих косата,сложих балсама за изправяне на глис,след това сложих олио-неолио (какво смешно име)и е уж за заглаждане,блясък и да предпазване на косата от вредните фактори.След това я изсуших със сешоар и ми стана една такава гъстааа косата.... и обемна..бях като вещица
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Цитирай Първоначално написано от p3rf3c7
    Опа,забравих да кажа нещо
    Днеска след като си измих косата,сложих балсама за изправяне на глис,след това сложих олио-неолио (какво смешно име)и е уж за заглаждане,блясък и да предпазване на косата от вредните фактори.След това я изсуших със сешоар и ми стана една такава гъстааа косата.... и обемна..бях като вещица

Какво е това олио-неолио?

Ми нали казах - служи за заглаждане,за блясък и предпазва косата от вредните фактори.Определено мирисът ми харесва. Имаме го отдавна,но досега не съм си слагала.Питах майка ми и ми каза,че струвало 7лв.(или нещо такова)и би трябвало да го продават в козметичните магазини
    Нанася се на влажна или суха коса и след това се изсушава.

Абе да ти кажа тфа с топирането е най-удачния начин поне за мен..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Само дето не става от първия път. ; )

Някъде четох - навеждаш си главата, пръскаш корените с лак и седиш с наведена глава, докато не изсъхне. Не съм го пробвала.

Цитирай Първоначално написано от devolution
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Само дето не става от първия път. ; )
    хаха на мен и от 10
    банната ;(

Град
    blg
    с вафлички няма да е изкуствено ако оставиш най-горния пласт не направен
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Голям фен
    Eто ти една идея- сплети си само корените с плитки(просто завърташ 2-3 пъти кичурите)и като ги пуснеш има обем като при пресата само че не се гори и уврежда.При мен действа.Ако не искаш да се вижда къдравото можеш да го покрияш с кичур коса.
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Eто ти една идея- сплети си само корените с плитки(просто завърташ 2-3 пъти кичурите)и като ги пуснеш има обем като при пресата само че не се гори и уврежда.При мен действа.Ако не искаш да се вижда къдравото можеш да го покрияш с кичур коса.
    Да, може да се получи

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    като се изкъпя аз ,ако изсъхва сама бухва пък ако бързам обръщам си косата надолу и със сешоара и има обем
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си