- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Повече обем в корените?
Как да постигна повече обем в корените на косата? Не искам да я топирам и да и слагам лак, защото знам, че от това ще се увреди много! А и не искам да използвам преса и да ми стои на вафлички - някакси е неестествено!
![]()
Ако знаете някакъв начин или някаква козметика казвайте!
Благодаря ви!
След като се изкъпеш си изсуши косата със сешоар (в корените). ((:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Да ти кажа и аз имам същият проблем.. Каквото и да правя на следващия ден съм като зализан тарикат![]()
като се изкъпеш се изсуши със сешоар с ДИФУЗЕР в корените, защото суши косата равномерно и се повдига... При мен се получава така. Ама най-често съм на вафлички. Малко твоята работа е "хем мома, хем бременна" щото няма как хем да е с невероятен обем и разни такива изгъзици и да не се гори или уврежда. Ще я прежалиш малко...
Под "неестествено" какво имаш предвид? Може да й сложиш вафлички, но да оставиш отгоре, така че да не си личат. Другия вариант е сушене с четка и сешоар или с главата надолу. При мен последното не действа.
Мда, това с вафличките отдолу е идея.Първоначално написано от BlueCat
![]()
my soul is adrift in oceans of madness.
можеш да си направиш вафлички,обаче да не се виждат,всмисъл да са скрити,само на корените ..![]()
И аз не искам да си я топирвам,защото много накъсва косъма.Всъщност аз нямам нужда от обем,но..все пак..Имаше някакъв спрей на ейвън за обем,но не го помня за съжаление,беше на Advanced techniques (мисля,че беше така)
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Опа,забравих да кажа нещо![]()
Днеска след като си измих косата,сложих балсама за изправяне на глис,след това сложих олио-неолио (какво смешно име)и е уж за заглаждане,блясък и да предпазване на косата от вредните фактори.След това я изсуших със сешоар и ми стана една такава гъстааа косата....и обемна..бях като вещица
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Първоначално написано от p3rf3c7
Какво е това олио-неолио?![]()
Ми нали казах - служи за заглаждане,за блясък и предпазва косата от вредните фактори.Определено мирисът ми харесва.Имаме го отдавна,но досега не съм си слагала.Питах майка ми и ми каза,че струвало 7лв.(или нещо такова)и би трябвало да го продават в козметичните магазини
Нанася се на влажна или суха коса и след това се изсушава.
Абе да ти кажа тфа с топирането е най-удачния начин поне за мен..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Само дето не става от първия път. ; )Първоначално написано от MaLty
хаха на мен и от 10Първоначално написано от devolution
![]()
банната ;(
с вафлички няма да е изкуствено ако оставиш най-горния пласт не направен![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Eто ти една идея- сплети си само корените с плитки(просто завърташ 2-3 пъти кичурите)и като ги пуснеш има обем като при пресата само че не се гори и уврежда.При мен действа.Ако не искаш да се вижда къдравото можеш да го покрияш с кичур коса.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...