.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 104
    Не ги харесвам.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ами откровено ме дразнят хомосексуалистите, които парадират с това или "стават" такива, защото така било "модерно."

Иначе тези, които са си вродени хомосексуалисти обикновено не го показват и не парадират с това и го осъзнават като недостатък. Аз дори не мога да ги разпозная, защото се прикриват, така че против тях нищо лично нямам. Такива са си родени, не мога да ги променя, но да не ми го навират в очите и да се хвалят с това, защото много момчета взеха да тичат в лявата лента, следвайки примера на разни подобни екземпляри като Азис и т.н. и скоро хетеросексуалните може да се окажем малцинство от ненормалници. Никак не ми се нрави тази презумция

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Няма как да съм против. Както Меган Фокс се е изразила - "Смятам, че всеки човек се ражда такъв (бисексуален), но прави своя едностранен избор, за да се впише в обществото и нормите, които са създадени."
    Брей Меган Фокс много знаела Какво е учила медицина ли, биология, философия или психология Аман от к**ви актриси, които налагат разни мнения само защото не им изнася истината. Тя сигурно до някоя друга година ще вземе да дрънка, че да се вземат наркотици е нормално и само обществото ни ограничава в избора ни
    Ето ти цялата статия http://lifestyle.ibox.bg/news/id_636429655

Град
    София
    Не ми пречат и нямам нищо против стига да не са в моята рота.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от T72
    Не ми пречат и нямам нищо против стига да не са в моята рота.
    Т72 нормален ли си?

В твоята рота има поне 1 бисексуален или хомосексуален! Това, че не ти го е казал/а е твой личен проблем, защото явно не си някой разбран човек. Прави си изводите.

Както каза един гей в импулсе (който ме дразни изключително много) , но май ще се окаже прав за съжаление:

,, Хомосексуалистите и бисексуалните са много повече от колкото си мислите!''

Гадни думи и отвратителна истина!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Няма как да съм против. Както Меган Фокс се е изразила - "Смятам, че всеки човек се ражда такъв (бисексуален), но прави своя едностранен избор, за да се впише в обществото и нормите, които са създадени."
    Брей Меган Фокс много знаела Какво е учила медицина ли, биология, философия или психология Аман от к**ви актриси, които налагат разни мнения само защото не им изнася истината. Тя сигурно до някоя друга година ще вземе да дрънка, че да се вземат наркотици е нормално и само обществото ни ограничава в избора ни
    Ето ти цялата статия http://lifestyle.ibox.bg/news/id_636429655
    Кой е луд да вярва на тая тъпа селянка,довчера копала царевица с мотиката,ся лапнала некоя пишка за да я пуснат в Холивуд.Иначе все ми е тая,не виждам смисъл да ги приемам,тва са като наркоманите-да си бъдат квито щат,стига да не ми се бъркат.

Не ми пречат и те са хора все пак. Живеем в свободна страна и всеки може да спи с когото си поиска.
    Най-добрият ми приятел е гей и това въобще не ме притеснява. Даже е много забавно.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Не мога да взема отношение- всеки човек си избира наклонностите ... am ако имам фр гей или лезбийка нямаше да ми е много приятно [особено ако е лезбийка ] : абе не са ми по вкусчeто
    Намерu лu сu момuче чueто uме накрая да не завършва на .JPG ?? hxayaxh ;]

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...

Re: Гейовете и лесбийките

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Какво мислите за тях? Как ги възприемате като част от обществото? Какво според вас ги е подтикнало към тази сексуална ориентация? Мислите ли, че просто са си го втълпили или наистина е възможно да не те влекат хора от противоположния пол? Бихте ли общували с такъв човек, като приятел? И защо?
    Ще започна от края - имала съм и все още имам приятелки лесбийки, бих общувала с тях, защото ми е приятна тяхната компания. Бях питала една от мацките защо предпочита момичета пред момчета.. Отговорът й ме заинтригува - каза ми, че преди това е била с момчета, но те на са я карали да изпита удоволствието, което е изпитвала по-нататък с хора от нейния пол.. За втълпяването - може би е така, защото не са попаднали на подходящото момче, така си го представям.
    За момчетата - нямам коментар - не съм си общувала с такива / или поне не го знам/.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Чувал съм и има логика, че някои стават в последствие от многократни лоши връзки или са били малтретирани от бившият си.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

За общуване и ходене по кафенца да.. но за допълнителни екстри не благодаря

Гейовете са ми малко противни.. нз защо така Лезбийките не ми пречат.. Попринцип не съм против хомосексуалните , все ми е тая..
    Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!

Зависи от къде са! Обиколила съм целия свят и съм забелязала, че хората са много различни. Българските гейове ги ненавиждам. Мога по цял ден да ги стрелям с кртечница, докато например тези в Америка или Япония...те са пределно различни. Много по-човечни са от българските. Може би Япония не е най-добрия пример за човечност , но те не се изхвърлят толкова много колкото българите. Познавам много гейове по света и част от тях смело мога да твърдя, че са ми най-добрите приятели, но за вългарските това ми се струва невъзможно. За лесбийките нямам против. Кофти е само когато и ти си лесбийка, понеже съм наблюдавала колко са ревниви. Изобщо не ви трябва да сте такава....И все пак ги подкрепям.

Имам позната лесбийка и е голяма шушумига, аз съм за лесбийките, но съм против меките китки
    РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ

Град
    Blondeland
    Вие не общувате с хомосексуални под завивките, нали?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

hottie
    Guest
    Нямам нищо против тях. Наравно са ми с всички останали. Един от най-близките ми приятели е гей и дори нямам против да го гледам да се целува с гаджето си. Не ми прави впечатление. Той е ужасно мил човек. И други гейове и лесбийски познавам и са си екстра хората. А това дали са се родили така или не - не знам, но честно казано не ме и интересува.

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Нямам нищо против тях. Наравно са ми с всички останали. Един от най-близките ми приятели е гей и дори нямам против да го гледам да се целува с гаджето си. Не ми прави впечатление. Той е ужасно мил човек. И други гейове и лесбийски познавам и са си екстра хората. А това дали са се родили така или не - не знам, но честно казано не ме и интересува.
    Почти напълно щях да се съглася с мнението ти, но не мога да гледам гейовете да се целуват или дори да се държат за ръка. Просто ми е неприятно. Но като цяло не ме притесняват, не се дразня и не ме избива на агресия спрямо такива. Въпросът е само да не парадират прекалено с любовта си.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

hottie
    Guest
    Значи НЕ си сваляй сериалчето "Queer as folk"

А относно парадирането - според мен не е парадирано. На купон сме..има много целуващи се двойки. Защо пък точно те да се крият? Айде всички да се целуват, но без тях защото са гейове. Не съм навина. Като им ходя на гости(живеят заедно) пак си се целуват. Това вече си е до навик, смятам.

ПРОТИВ гейовете!
    а лезбийките не ме интересуват
    Sinan Sakic rulzzz

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Какво мислите за тях? Как ги възприемате като част от обществото? Какво според вас ги е подтикнало към тази сексуална ориентация? Мислите ли, че просто са си го втълпили или наистина е възможно да не те влекат хора от противоположния пол? Бихте ли общували с такъв човек, като приятел? И защо?
    Възприемам ги нормално. Това което ме дразни е показността "видите ли колко съм готин като съм обратен". Ако един хетеро е в заведение, той просто ще си седи там. Един гей няма да миряса докато и последния в заведението не разбере че той е гей и е много "готин" с това. Ето това дразни.

Определено не ми пречат,всеки има правото да е какъвто иска.Често са отричани,не знам по каква причина,може би защото всичко различно бива ``смачкано`` от обществото,а нормите му не бива да играят роля в живота на индивида. Трябва да има разнообразие.
    Не отричам,че и аз съм имала моменти, в които съм се присмивала на гейове,не знам по какви причини,предполагам съм разсъждавала повърхностно. Иначе имам приятели с нестандартна ориентация,конкретно момчета. Не ми пречат по никакъв начин,само понякога характерите им не ми харесват.
    А по въпроса дали гей или лесбийка се раждаш или те прави живота,не мога да се произнеса... Мога само да кажа,че не можеш да си втълпиш,че не харесваш хора от противоположния пол.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Чувал съм и има логика, че някои стават в последствие от многократни лоши връзки или са били малтретирани от бившият си.
    Това и аз съм го чувала, но не виждам смисъла.. Ако си разочарован от срещуположния пол не значи, че някой от твоя пол също няма да те разочарова..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Ох и мен как ме избива към тоя бисексуализъм !

Какво мислите за тях?
    Готини хорица .

Как ги възприемате като част от обществото?
    Ами че те са си част от обществото, те са навсякъде около нас, на улицата, в работата, по дискотеките.Възприемам ги съвсем нормално, не са нищо по-малко от една хетеросексуална персона .

Какво според вас ги е подтикнало към тази сексуална ориентация?
    Представа си нямам, честно...просто се влюбват в човек от своят пол и решават да споделят любовта си, какво лошо има в това?!

Мислите ли, че просто са си го втълпили или наистина е възможно да не те влекат хора от противоположния пол?
    На този въпрос не мога да отговоря, защото не съм хомо .

Бихте ли общували с такъв човек, като приятел? И защо?
    Имам много приятели които са гейове, лесбийки и даже повечето ми приятели са бисексуални, това въбще не ми пречи, те се държат абсолютно нормално в ежедневието си.

Също така гледам че някой трябва да ви светне за някой от митовете при хомотата и бисексуалните...така
    1.Гейовете не се обличат като жени, не винаги са женчовци, не винаги носят розовко и т.н
    2.Лесбийките не винаги са грозни дебелани, това е все едно да кажа същото за хетеросексуални жени...
    3.Лесбийките не винаги са мъжкарани
    4.Ако имате приятел/ка който/която е гей/лес, това не значи че ще ви скочи непременно
    А и сигурно някои от вас имат приятели/приятелки които са би/лес или гей но просто не са си признали пред вас.

гр

Първо сме хора а,след това сме различни
    Стига да се дистанцират от наклоностите си бих бил приятел с тях...Ама я някой ме е пипнал ще го вържа на възел !
    D: D:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си