.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 104 от общо 104
    ^ :* Ай лъв ю!

Незнам,не мисля,че се раждат с вродените си чувства да обичат човек от техния пол...Мисля,че това се придобива с течение на времето,минавайки през пубертета...Не съм се задълбочавала и изпадала в мисли по конкретната тема,именно заради което,че за мен сексуалната ориентация съвсем не е от значение!А и в средата,в която живея са като "гъби" по улиците,та съвсем не ми е фрапантна гледката...

Re: Гейовете и лесбийките

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Ох и мен как ме избива към тоя бисексуализъм !

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Какво мислите за тях?
    Готини хорица .

Как ги възприемате като част от обществото?
    Ами че те са си част от обществото, те са навсякъде около нас, на улицата, в работата, по дискотеките.Възприемам ги съвсем нормално, не са нищо по-малко от една хетеросексуална персона .

Какво според вас ги е подтикнало към тази сексуална ориентация?
    Представа си нямам, честно...просто се влюбват в човек от своят пол и решават да споделят любовта си, какво лошо има в това?!

Мислите ли, че просто са си го втълпили или наистина е възможно да не те влекат хора от противоположния пол?
    На този въпрос не мога да отговоря, защото не съм хомо .

Бихте ли общували с такъв човек, като приятел? И защо?
    Имам много приятели които са гейове, лесбийки и даже повечето ми приятели са бисексуални, това въбще не ми пречи, те се държат абсолютно нормално в ежедневието си.

Също така гледам че някой трябва да ви светне за някой от митовете при хомотата и бисексуалните...така
    1.Гейовете не се обличат като жени, не винаги са женчовци, не винаги носят розовко и т.н
    2.Лесбийките не винаги са грозни дебелани, това е все едно да кажа същото за хетеросексуални жени...
    3.Лесбийките не винаги са мъжкарани
    4.Ако имате приятел/ка който/която е гей/лес, това не значи че ще ви скочи непременно
    А и сигурно някои от вас имат приятели/приятелки които са би/лес или гей но просто не са си признали пред вас.
    +1

Всеки човек има право да избира сам сексуалната си ориентация. Нямам право да съдя или одобрявам някой. Нямам нищо против тези хора, те също са хора като нас. Не ми пречат, стига да не парадират целенасочено с ориентацията си.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си