.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

На мен секса не си ми пречи на ученето. Даже мога да кажа, че успехът ми не пада под 5.50, а уча в езикова гимназия. Тъй че тази статия за мен е нещо доста относително. Зависи от човека дали ще учи или ще мисли с кой да се на***. На мен не ми пречи на ученето.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Oх, поредната тема, която е с /flame on.Най ги обичате тея теми, където може да сипете на всички 13 14 годишни дечурлига.

По темата: Не виждам нищо свързано със секса.Аз като бях на 14 не правих секс, но ме влечаха компютърните игри, и пак не ходих на училище => подронвах престижа на българската учебна институция.

Ако не ти се учи, няма да учиш, не зависимо дали си девствен или не, просто не виждам нишката дори и най-тънката..
    +1 За първи път да съм съгласна с теб.

Хах поредната тема с, която нищо няма да се промени. Обаче аз имам друг въпрос. ЗАЩО ТИНЕЙДЖЪРИТЕ ДА СА ВИНОВНИ? ТЕ ТАКА СА НАУЧЕНИ, ТАКАВА ПЕРСПЕКТИВА ИМ ДАВА ДЪРЖАВАТА НИ И ХОРАТА В НЕЯ. ВСЕКИ ГЛЕДА СЕБЕ СИ И НЕХАЕ ЗА ДРУГИЯ. В УЧИЛИЩАТА ВЕЧЕ НЯМА РЕД И ДИСЦИПЛИНА, ВИНОВНИ СА ДЕЦАТА, НО СА ВИНОВНИ И ВЪЗРАСТНИТЕ,ЗАЩОТО СА ГО ПОЗВОЛИЛИ. и СЛЕД КАТО НЯМА ВЕЧЕ НИКВИ МИМИМАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ ОТ УЧИТЕЛИТЕ (ОТ НЯКОЙ ДЕ) И ДЕЦАТА ПОЧВА ДА НЕ ИМ ПУКА И ДА МИСЛЯТ ЗА ДРУГО. ЗАЩОТО СИСТЕМАТА НИ Е СБЪРКАНА. ДЕЦАТА ГЛЕДАТ ОТ ДРУГИТЕ И ОТ ТЯХ СЕ УЧАТ, УЧАТ СЕ ОТ УЧИТЕЛИ, КОИТО РАЗКАЗВАТ ЗА СЕКСА И НЕ КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ, А КВО СА ПРАИЛИ ТЕ КЪДЕ И ТН, АЗ ЛИЧНО СЪМ ПРИСЪСТВАЛА В ТАКЪВ ЧАС

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    А от кого мислите,че лапетата на по 12-13 години взимат пример.От родителите?Едва ли.Те няма да тръгнат да го правят пред децата.А според вас не взимат ли пример от онези чалга курви,а.Докато чалгата съществува,България ще пада все по-надолу и по-надолу.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си