- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса влияе ли на образованието?(за по-малките)
Живи глупости![]()
На мен секса не си ми пречи на ученето. Даже мога да кажа, че успехът ми не пада под 5.50, а уча в езикова гимназия. Тъй че тази статия за мен е нещо доста относително. Зависи от човека дали ще учи или ще мисли с кой да се на***. На мен не ми пречи на ученето.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Хах поредната тема с, която нищо няма да се промени. Обаче аз имам друг въпрос. ЗАЩО ТИНЕЙДЖЪРИТЕ ДА СА ВИНОВНИ? ТЕ ТАКА СА НАУЧЕНИ, ТАКАВА ПЕРСПЕКТИВА ИМ ДАВА ДЪРЖАВАТА НИ И ХОРАТА В НЕЯ. ВСЕКИ ГЛЕДА СЕБЕ СИ И НЕХАЕ ЗА ДРУГИЯ. В УЧИЛИЩАТА ВЕЧЕ НЯМА РЕД И ДИСЦИПЛИНА, ВИНОВНИ СА ДЕЦАТА, НО СА ВИНОВНИ И ВЪЗРАСТНИТЕ,ЗАЩОТО СА ГО ПОЗВОЛИЛИ. и СЛЕД КАТО НЯМА ВЕЧЕ НИКВИ МИМИМАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ ОТ УЧИТЕЛИТЕ (ОТ НЯКОЙ ДЕ) И ДЕЦАТА ПОЧВА ДА НЕ ИМ ПУКА И ДА МИСЛЯТ ЗА ДРУГО. ЗАЩОТО СИСТЕМАТА НИ Е СБЪРКАНА. ДЕЦАТА ГЛЕДАТ ОТ ДРУГИТЕ И ОТ ТЯХ СЕ УЧАТ, УЧАТ СЕ ОТ УЧИТЕЛИ, КОИТО РАЗКАЗВАТ ЗА СЕКСА И НЕ КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ, А КВО СА ПРАИЛИ ТЕ КЪДЕ И ТН, АЗ ЛИЧНО СЪМ ПРИСЪСТВАЛА В ТАКЪВ ЧАС![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А от кого мислите,че лапетата на по 12-13 години взимат пример.От родителите?Едва ли.Те няма да тръгнат да го правят пред децата.А според вас не взимат ли пример от онези чалга курви,а.Докато чалгата съществува,България ще пада все по-надолу и по-надолу.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!