- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На каква възраст пропушихте?
Аз лично ги стартирах малко преди да навърша 18 и постепенно се утвърдиха като неизменна част от ежедневието ми, нито се хваля с това, нито го смятам за гордост, но много се паля когато някой почне да ме критикува защо пуша, просто това си е мое решение, което имам право да взема и това еА вие?
не пуша бе пич
19
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
18
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Добре де, ама не се ли дразните някой като почне да ви налива мозък колко са вредни цигарите и като ви питат защо пушите, щото аз едва ли не полудявам като почнат да ми изнасят лекции някви познати колко били вредни цигарите, все едно не знам, е гати![]()
това да държиш сметка на някого верно е тъпо, но когато пушачите почнат да пречат на останалите, всякакви средства за борба с дразнителя са позволени.Първоначално написано от storex
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
на който не му изнася става и си тръгва ! Иначе от 8ми клас , но на периоди, от време на времеПървоначално написано от Swinkenhoffer
Не пуша, но това не означава че преди не съм опитвала.
Първата цигара беше още преди първи клас. Бяхме се събрали децата от квартала и намерихме една цяла цигара. Запалихме я (не знам от къде сме намерили огън) и всеки се дръпна по веднъж. А първата ми цигара (цяла-изпушена) беше в шести клас. Ей така от гъзария.
От тогава не съм пипала цигари...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не пуша ама съм пробвала за първи път като бях на 7. Събирахме се с 'каките и батковците'в един гараж. Те караха нас да им купуваме цигарите, а за награда ни даваха да си дръпнем от техните
![]()
Иначе в 7-ми клас пробвах пак ама нещо....Не е за мен
Първо пробвах 1-2 клас,после на 14 пуших около година-две,оттогава не пуша!
почнах на 15, спрях ги, и на 18 почнах пак, та до сега
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не пуша. =)
Ся пиенето е друг въпрос :Д...
+1Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Първоначално написано от D12Respect
Еййй, не правели неща, които нямали смисъл... добре де, аз примерно почти не близвам алкохол, но това не значи, че аз като не пия, трябва да си мисля, че няма смисъл, който му харесва да пие - да си пийва, щом му доставя удоволствие![]()
НЕ пуша !
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.