.

Виж резултатите на анкетата: Трябва или не трябва да се маха изпита след 7 клас ?

Гласували
227. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, не трябва

178 78,41%
  • Да, трябва

49 21,59%
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 116
    Град
    Where streets have no name
    Сега искам тая пача да ми даде 1000лв, които дадоха нашите по уроци, защото в даскало толкова хубаво ни учат, че се наложи на уроци да ходя Айде, бъли му мамата, брат ми поне няма да ги дава тия 1000лв, ама всякакви некадърници ще могат да влизат, където си искат. Казвам го, защото видях какво стана, завърших с пълно 6 годината, през цялата година в училище съм имала само една-две петици, а на изпита имах 4.821 или нещо такова. Разликата е огромна Сега гледайте как в математическите и езиковите ще се наложи да слагат по още една-две паралелки, защото всички ще могат да влязат там, а техникумите ще замрат и ще западнат.
    Тъй, тъй е започнал абсурдът, я, поне манячката матурите ни след 12ти клас да премахне
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Ами аз съм против. Ноо съм от випуск '95 и мисля, че всички ние, които държахме изпити след 7-ми клас тази година трябва да сме доволни, че се измъкнахме м/у капките.
    ^^ I'm still waiting for tomorrow
    Tired of living in yesterday..

Изпит трябваше да има, за да може всеки да покаже реално какво знае и как е изкарал оценките си - дали се е трудил за тях или са му ги написали ей така.С изпита пак нямаше да се докажат всички знания, но поне беше нещо.Сега, хората, които заслужават местата си в елитните гимназии могат да сърбат попара, просто защото на някое не дотам образовано детенце са му написали оценката в гимназията до тях ей така ... Аз се радвам, че влязох с изпит, нищо че по едно време се бях шашнала ... Жалко е само, че образованието в България от ден на ден запада, а има наистина умни деца, който заслужават да се развиват и заради това отиват в чужбина, но това е друга тема.
    Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}

Защо не махнат и кандидатстудентските изпити направо! Нямам думи

Град
    Стара Загора
    Изпит ТРЯБВА да има, но не тест, а както е било преди.
    Вярно, че по български е било гадно това с темите, но по математика....сега с тея тестове може да си най-големия малоумник и пак да вържеш 3, а като решиш задачите се вижда кой колко знае.
    Абе объркана работа...

Град
    Там, където е сърцето...
    Някакъв пълен ужас е, сега аз тъй като съм в професионална гимназия се говори че , първия срок ще вземем предметите за 12ти клас, а втория за 13 ... не ми побира главата какво ще става... т'ва нещо не могат да ни го турват ей така отникъде... пфффф Дано не е вярно ;[

А относно изпита, лично според мен трябва да го има, защото всички знаят че в някой училища оценките се пишат ей така... и затова ако ги няма тези изпити в "елитните" училища ще влиза куцо, кьораво и сакато, а децата, които са си скъсали г*за от учене, но в училище, където се пишат реални оценки ще останат назад... А и ние се мъчихме а сега...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    с тия глупавите тестове... всеки на тото ще изкара поне 3... пфф идиотщина отвсякъде! Не е ли да решиш 3 задачи по математика (ама задачи!) и да напишеш ЛИС на някоя тема по литература... това не е изпит! С тия тестове се изпитва късмета на учениците (на повечето, една малка част са амбициозни и учат)

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Естествено, че трябва да махнат тия тъпи тестове и да го направят с матури, както е във всяка цивилизована държава на запад. Никъде в Америка не се кандидатства с един общ изпит, ами всяко добро училище си има критерии. Има изпити, които изискват, но те са далеч от нашите и не са задължителни. Фандъкова много добре си знае работата и какво прави, но една маса тук сте кухи и глухи. Каза, че няма да има тест, а матура и ще даде свобода на всяко елитно училище да реши само какви да бъдат критериите за прием. Айде четете малко преди да изказвате експертно мнение неподготвени.

Град
    София
    абе не разбрах вие малоумни ли сте или какво.Изкарвате го все едно тия хора няма да държат изпити.Ми естествено,че ще ги има,просто са различни.Да не мислите,че куцо и сакато ще влиза където си иска.Прецакани ми били,а другите все едно не са прецакани с по 100 матури.Както и да е,на мен ми е все тая,защото е ясно,че няма да влиза сульо и пульо в хубавите гимназии.А за предучилищната-пълна глупост.Нужна е само за деца,които са много глупави.

Трябваше да се махне Вие сте били прецакани, ами ние като от 4ти клас имаме външни оценявания какво да кажим През цялата година си учил и накрая от притеснение нищо не направиш.. Простотия Точно така трябваше да стане

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Мамка Ви на набор 96,ние се мъчихме,а вие сега ще се набутате в селските училища за пълни 6-ици.Всичките елитни гимназий ще се напълнят с слаби ученици.100% гаранция

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от emin3mchet0
    Трябваше да се махне Вие сте били прецакани, ами ние като от 4ти клас имаме външни оценявания какво да кажим През цялата година си учил и накрая от притеснение нищо не направиш.. Простотия Точно така трябваше да стане
    а то това външно оценяване на малките,както те му викат "матури" какво е всъщност?оценката текуща ли остава или за края на годината?или просто за да премине в следващ клас?
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    матурите не трябва да се махат според мен

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    а то това външно оценяване на малките,както те му викат "матури" какво е всъщност?оценката текуща ли остава или за края на годината?или просто за да премине в следващ клас?
    По принцип по желание на ученика,ама има и учители дет без да питат ги вписват като текуща

Цитирай Първоначално написано от sp33der
    Мамка Ви на набор 96,ние се мъчихме,а вие сега ще се набутате в селските училища за пълни 6-ици.Всичките елитни гимназий ще се напълнят с слаби ученици.100% гаранция

айде по-спокойно. Не ти 3 години правиш външни оценявания по 6 предмета 1 година и вие да седните да учите и сега само се заяждате кой къде щял да влезе

Абе я се съвземете малко кво ми се оплквате кви матури бе тфа са пълни ама пълни измислици имам братовчедка 96-ти набор това не са матури това не е "външно оценяване" за вас, а за учителките толкова ли не го разбрахте. Общата оценка на класа държал това "външно оценяване" отива на госпожата ви и от там се определя колко ще бъде висока заплатата и. Как неможахте да го разберете???? Никога външните ви оценявания не са влизали в оценката нито за годината, нито са зависели от нещо, те са за госпожите!!Това показва, че досаге ще имате само едно външно оценяване направено точно за вас и то ще е след 7 клас и съм сигурен, че в училището което аз влязох водещо се едно от най-елитните в София ще се напълни с много неграмотни хора преписа- ли на външното, но когато влезнат ще видят ЗОРА и ще се разбере кой е преписал и затова не си правете сметките още от сега да препишете по-добре изкарайте истинската си оценка, за да ви приемат в училище което ще издържите до 12 клас, защото 5 години ще ви излезнат много мъчителни заради едно преписване... Дано да сте ме разбрали.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ами, какво да кажа. Ясно е, че на тези матури или външни оценявание ще се преписва. Съответно вече елитните гимназии ще се напълнят с ....преписвачи или хора, на които мястото им не е там. Но какво да се прави....такова ни е образованието....

Ами радвам се за тях! Май само аз се радвам.
    Аз сега минах тези изпити,ама голяма работа.
    Където и да те приемат ,било то Немска,Испанска,ако не учиш ,твой си проблем,като че ли училището е магическо ,ако е известно и хвалено,че те учи само,без да си си мръднал и пръста.
    Не е чак в толкова голямо значение къде ще учиш.
    Важното е да УЧИШ.
    Пожелавам им успех на външното.

Все пак и те ще имат изпитания.
    Вярно е,че е хубаво да има едни такива хубави изпити след 7ми клас,ама не и този формат. Мое мнение.
    Винаги ще има преписвачи и глупаци.
    Все едно сега е нямало на изпитите.
    Все се е намерило някой да попрепише.
    ROCK
    ON!

Град
    Варна

добре де ясно ми е че тия дето сега ще сте седми клас всяка година държите матури, ама на тия матури и двойки да изкарате е все тая , а пък и матурата по математика тая година за шести и пети клас не беше нищо особено предполагам и за седми клас няма да е и като ги направят по всички предмети толкова лесни матури точно сульо и пульо ще влизат в елитните гимназии

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Цитирай Първоначално написано от NIKY
    Аз съм ЗА, защо пък ние да държим 6 матури и отделно 2 изпита, няма и малко множко да ни стане, 8 изпита? Освен това всички до сега са нямали матури, само 2 изпита и то само в 7ми клас, ние всяка година държим по 6 матури... И всички казвате, че на матури можело да се преписва - еми не не може. Казвам го от личен опит, 4 години вече, не се преписва. Аз съм в гадно даскало и няма такива работи, какво остава за по - елитните..

WoWww направо като кажете матури и ме заливате от смях. Това е някакво подобие на изпит,където всеки изкарва шестици,дори да не е 6,поне 5 хваща.
    Ами то не е матура,както аз го знам е външно оценяване..Да,наистина от тези изпити се изкарват 5-6...
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    А чухте ли най-големия виц? Снощи по БНТ казаха, че ще има матура по рисуване.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от NnIkITYy

добре де ясно ми е че тия дето сега ще сте седми клас всяка година държите матури, ама на тия матури и двойки да изкарате е все тая , а пък и матурата по математика тая година за шести и пети клас не беше нищо особено предполагам и за седми клас няма да е и като ги направят по всички предмети толкова лесни матури точно сульо и пульо ще влизат в елитните гимназии
    абе народе,спрете на тия изпити да им викате матури...доколкото разбрах от един по-горен пост тва изобщо не е за притеснение и то точно 4,5,6 клас сякаш учите кой знае колко трудни неща,не се оплаквайте,сополанковци...щ е станете 12 клас тоггава през дупенцата ще ви излезе ученето и ще видите кво се казва МАТУРА
    и пак казвам според мен изпита трябва да остане
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    А чухте ли най-големия виц? Снощи по БНТ казаха, че ще има матура по рисуване.
    Сериозно
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Варна
    Супер тъпо е според мен да махнат изпита след 7 клас..след това ще махнат и матурите и всякакви изпити. А днешните ученици какви са ? Гледат само да препишат и сами се прецакват! Въпреки,че и аз съм същата и не ходя на училище без пищови или по-скоро въобще не ходя на училище осъзнавам ,че правя грешка.Поне като имам някакъв изпит сядам и уча и ми остава в главата..а пък така само ще преписваме през годините след това ще завършим и ще сме едно бавноразвиващо се общество с интелект на маймуни !
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    Цитирай Първоначално написано от NnIkITYy

абе народе,спрете на тия изпити да им викате матури...доколкото разбрах от един по-горен пост тва изобщо не е за притеснение и то точно 4,5,6 клас сякаш учите кой знае колко трудни неща,не се оплаквайте,сополанковци...щ е станете 12 клас тоггава през дупенцата ще ви излезе ученето и ще видите кво се казва МАТУРА
    и пак казвам според мен изпита трябва да остане
    може да не учим толкова трудни неща обаче поне са ни останали в главите

Град
    Слънчевата система
    Като гледам в моя випуск какви има, даже и в елитните паралелки, представям си какво ще е ако няма изпити.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си