- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Състезание по бягане на високи токчета - Варна
Добър вечер.
![]()
Днес, за трети път се проведе този вид състезание във Варна.С какви впечатления останахте, бяхте ли там, получихте ли някаква награда и най-важното - осмелихте ли се, да се качите на обувки, високи 8 см за да участвате за наградата от 3000 лева?
Аз бях там... но само гледах.А и бях там, за да подкрепям един приятел, които се нави да участва... и взе, че спечели :Д Но за мъжете имаше друг вид награда.
Та споделете, ако сте били там, забавлявахте ли се и бихте ли се осмелили догодина и вие да участвате?
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
не съм от варна ;/
но не бих рискувала да си изпочупя всичко, нямам тренинг и ще е мноооого смешно, а и адски трудно ;д
било е забавно предполагам.
едит: сега като се замисля, бих опитала някога ;/
чакам ти продължението на разказа
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Ми.... то беше 40 метра разтоянието, бягаха по 3 или 4 на групи, около 100 - 120 жени, заедно с 5-ма мъже и моят приятел спечели хаха... А токчетата трябваше да са не по-малки от 8см и по дебели от 2 см... беше наистина нещо уникално, по новините даваха репортаж.Но... за 3000 лева, да бягаш 40 метра... струва си.
![]()
![]()
![]()
^ много забавно.. ха-ха-ха..
по темата: на мен такива състезания са ми много интересни..
бих се навила да участвам, ама проблема е че не нося обувки с токчета и нямам представа на какво ще приличам.. а пък за тичането съвсем![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Като пуснат снимки в сайта ще ги пусна за да ги видите и да се посмеете. :д Въпреки, че на живо беше много по-смешно.Особено мъжете
не знам какъв ти е проблема за това..Първоначално написано от neocide
хората са намерили начини да се забавляват, а голяма част от тях и да печелят пари забавлявайки се..
и какво като печелят така пари ?
ти какво ? предпочиташ да се бъхдаш три месеца някъде и да стоиш 12 часа на крак за тези пари ли ?
![]()
Подкрепям с 5 ръце! Дори не мога и да си представя, че съществуват толкова глупави... жени.Първоначално написано от neocide
![]()
явно го смяташ това за подигравка..Първоначално написано от neocide
просто момичетата знаят как да правят шоу и да забавляват останалите..
пък и от къде си сигурна, че не могат нищо друго ?
повечето от тях сигурно си имат постоянна работа.. какво ще им пречат още 3000лв. отгоре..![]()
![]()
Абе сичко е шоу бее като им е кеф и голи на кукили ще тичат, окей?![]()