- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тъпата фризьорка!
Преди час се завърнах от фризьор.Тъй като тази,при която ходя,я нямаше..реших да отида при някаква друга.И тъй.Отидох при една,която всички мноого хвалят.
Казах й съвсем ЯСНО как да ме направи.То не беше и много трудно,де.И тя уж разбрала,ама после като се видяяяяяяяяяяяяяяяяях.![]()
Косата ми беше доооооооста дълга,а оная ме окастрила мааалко под раменете.Казах й,че искам дължината МАЛКО да се скъси,а пък тяяяяяяяяяя.Мале как ся досаааах!
![]()
![]()
НИКОГА не ходете брез да сте сигурни,че фризьора е добър!
С такава коса не съм била от малка.![]()
То не е и смешно..Мен ми идеше да се разрева,ама тука ме утешават - ''Коса расте!''.Пък и ми казват,че не било чааак толкова зле/а може и да ме съжеляват прекалено много/
Сега остава да си ползвам хининова вода до дупка и т'ва е.
Снимка НЯМА да пускам..да знаете.![]()
Просто исках да си излея душата някъде,че в първия момент направо не можех да се позная.
Мале много гадно.. аз сега се престраших след няколко дни да отида и да се подстрижа малкоо по-къса.. ама иначе не мисля, че ти е толкова зле пък и е хубаво да се правят промени. Друг път гледай по-внимателно като ти реже косата...![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
и на мен ми се е случвало![]()
затова мойта като я няма - чакам![]()
малеее да ти порасне бързо,айде![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Не искам толкова къса коса,ПЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪК!![]()
![]()
Ще свикнеш, а и няма какво да направиш за момента.. просто се примири и се харесвай такава докато не ти порастне. Аз съм сигурна, че никак не ти е зле!!![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
И на мен ми се бе случило същото преди 5 години. Подминавах огледалото, слагах всевъзможни маски и се стараех да не я горя със сешоар. Съчувствам ти, знам какво е.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Какво толкова се притесняваш за тази коса. Аз като нямам коса какво ми е. Преди два дена приятелката ми ме обръсна нула номер. В тези жеги без коса е по добре. Препоръчвам ви го.
Горката, съчувствам тиИ мен последния път ми скъсиха супер много бритона
Добре, че вече горе-долу се нормализира
![]()
![]()
nicolepcd
късата коса рлз бе.
късата коса,в смисъл над* раменете,ако е с направена прическа,е тоолкова по-прекрасна,ефектна и хубава от просто една пусната,ненаправена коса до кръста...
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Пусни снимка!Може да ти отива
Ако прическата ти не е добре направена иди пак при твоята и поискай да ти я направи на каре!Хем модно хем хубаво уформено
![]()
И аз минала седмица ходих на фризьор и й казах да не ми прави много къса отпред косата, за да мога да си я връзвам на опашка, а тя я направи да стига точно, ама точно до опашката.Вярно, че мога да я връзвам, ама все пак можеше да не ми я скъсява толкова.
хах, ще свикнеш... и мен ме офъкаха като момченце почти + някакъв убийствено къс бретон като идиот, ама след няколко дни много почна да ме кефи. е, верно, че в началото излизах с шапка, де.. хаха. дори си бях при мойта фризьорка и като видя какво е направила ми взе 5 лева по-малко.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
хаха.. И на мен ми се е случвало..ужастно е.. колко псувни отнесе тази фризиорка..
![]()
Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...
Еее, нищо де малко разнообразиеГадно е ама се свиква. Аз като чуя къса коса и се сещам за някоя мацка изправна с преса, с хубав обем, тъмна косаа..
![]()
![]()
![]()
Пробвай с пресите може да ти хареса
![]()
ООо да , и аз не мога да си обясня как повечето тъпи фризьорки чуват "Само цъфналите крайчета , ако обичате" , като " Острижи ме ала Бритни Спиърс !"
Аман , трябва да им го повториш 2-3 пъти преди да почнат , и да им напомняш периодично в процеса на работа че искаш съвсем мъничко скъсяване , че ако трябва и ножиците да им грабнеш от ръцете че да не се самозабравят![]()
Много вярно.Първоначално написано от guinessgirl
-
На мойта все път повтарам и повтарям да ми отреже 3-4 пръста /дължина/Ама тя:хубаво, и накрая нищо не е скъсила ... писнала ми е вече
Освен вече сама
, защото не искам да я сменям, понеже това й е единствения недостатък. Пък и какви са тези мании за дълги коси
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
въй сериозно лиПървоначално написано от RiseGirl
аз на тебе повече ти съчуствам че тва направо е огромна разлика
Охх и не мен ми се случи същото преди 3 месеца.Показах и снимка как да ме направи,а тя взе че ме пострига точно така както не исках и след това ми наплеска един гел на косата.Добре,че се оправих
![]()
Мойта фризьорка пък е обратното на твойта-като и кажа да ми махне целия цъфтеж тя ми маха само 1 малка част от негоама за сметка на тва мн хубаво изправя и косата ми става лъскава
![]()
Аз затова хич не обичам да ходя да се подстригвам.![]()
Иначе сега като е подстригана толкова ще расте по-бързо.
И може да пробваш да си направиш някаква прическа, за да стои по-добре.![]()
тва са пълни глупостиПървоначално написано от BrandNewEyes
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
по късата коса расте по - бързо .Първоначално написано от guinessgirl
Поне сега лятото ще ти е по прохладно и малко ще разнообразиш . След някой друг ден може и да вземе да ти хареса .