.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Тъпата фризьорка!

Преди час се завърнах от фризьор.Тъй като тази,при която ходя,я нямаше..реших да отида при някаква друга.И тъй.Отидох при една,която всички мноого хвалят.
    Казах й съвсем ЯСНО как да ме направи.То не беше и много трудно,де.И тя уж разбрала,ама после като се видяяяяяяяяяяяяяяяяях.
    Косата ми беше доооооооста дълга,а оная ме окастрила мааалко под раменете.Казах й,че искам дължината МАЛКО да се скъси,а пък тяяяяяяяяяя. Мале как ся досаааах!
    НИКОГА не ходете брез да сте сигурни,че фризьора е добър!
    С такава коса не съм била от малка.
    То не е и смешно..Мен ми идеше да се разрева,ама тука ме утешават - ''Коса расте!''.Пък и ми казват,че не било чааак толкова зле/а може и да ме съжеляват прекалено много /
    Сега остава да си ползвам хининова вода до дупка и т'ва е.
    Снимка НЯМА да пускам..да знаете.
    Просто исках да си излея душата някъде,че в първия момент направо не можех да се позная.

Супер фен Аватара на iPurple
    Мале много гадно.. аз сега се престраших след няколко дни да отида и да се подстрижа малкоо по-къса.. ама иначе не мисля, че ти е толкова зле пък и е хубаво да се правят промени. Друг път гледай по-внимателно като ти реже косата...
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    и на мен ми се е случвало
    затова мойта като я няма - чакам
    малеее да ти порасне бързо,айде
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Не искам толкова къса коса,ПЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪК!

Супер фен Аватара на iPurple
    Ще свикнеш, а и няма какво да направиш за момента.. просто се примири и се харесвай такава докато не ти порастне. Аз съм сигурна, че никак не ти е зле!!
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

не се вайкай, моята преди от раменете беше до ушите

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И на мен ми се бе случило същото преди 5 години. Подминавах огледалото, слагах всевъзможни маски и се стараех да не я горя със сешоар. Съчувствам ти, знам какво е.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Габрово
    Какво толкова се притесняваш за тази коса. Аз като нямам коса какво ми е. Преди два дена приятелката ми ме обръсна нула номер. В тези жеги без коса е по добре. Препоръчвам ви го.

Супер фен
    Горката, съчувствам ти И мен последния път ми скъсиха супер много бритона Добре, че вече горе-долу се нормализира
    nicolepcd

Град
    Wonderland
    късата коса рлз бе.
    късата коса,в смисъл над* раменете,ако е с направена прическа,е тоолкова по-прекрасна,ефектна и хубава от просто една пусната,ненаправена коса до кръста...
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Пусни снимка! Може да ти отива Ако прическата ти не е добре направена иди пак при твоята и поискай да ти я направи на каре!Хем модно хем хубаво уформено

Град
    София
    И аз минала седмица ходих на фризьор и й казах да не ми прави много къса отпред косата, за да мога да си я връзвам на опашка, а тя я направи да стига точно, ама точно до опашката. Вярно, че мога да я връзвам, ама все пак можеше да не ми я скъсява толкова.

хах, ще свикнеш... и мен ме офъкаха като момченце почти + някакъв убийствено къс бретон като идиот, ама след няколко дни много почна да ме кефи. е, верно, че в началото излизах с шапка, де.. хаха. дори си бях при мойта фризьорка и като видя какво е направила ми взе 5 лева по-малко.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

хаха.. И на мен ми се е случвало.. ужастно е.. колко псувни отнесе тази фризиорка..
    Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...

Еее, нищо де малко разнообразие Гадно е ама се свиква. Аз като чуя къса коса и се сещам за някоя мацка изправна с преса, с хубав обем, тъмна косаа.. Пробвай с пресите може да ти хареса

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    ООо да , и аз не мога да си обясня как повечето тъпи фризьорки чуват "Само цъфналите крайчета , ако обичате" , като " Острижи ме ала Бритни Спиърс !"
    Аман , трябва да им го повториш 2-3 пъти преди да почнат , и да им напомняш периодично в процеса на работа че искаш съвсем мъничко скъсяване , че ако трябва и ножиците да им грабнеш от ръцете че да не се самозабравят

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    късата коса рлз бе.
    късата коса,в смисъл над* раменете,ако е с направена прическа,е тоолкова по-прекрасна,ефектна и хубава от просто една пусната,ненаправена коса до кръста...
    Много вярно.

Голям фен Аватара на joannalof
    -
    На мойта все път повтарам и повтарям да ми отреже 3-4 пръста /дължина/ Ама тя:хубаво, и накрая нищо не е скъсила ... писнала ми е вече Освен вече сама , защото не искам да я сменям, понеже това й е единствения недостатък. Пък и какви са тези мании за дълги коси
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от RiseGirl
    не се вайкай, моята преди от раменете беше до ушите
    въй сериозно ли аз на тебе повече ти съчуствам че тва направо е огромна разлика

Супер фен Аватара на cookie_master
    Охх и не мен ми се случи същото преди 3 месеца.Показах и снимка как да ме направи,а тя взе че ме пострига точно така както не исках и след това ми наплеска един гел на косата .Добре,че се оправих

Град
    София
    Мойта фризьорка пък е обратното на твойта-като и кажа да ми махне целия цъфтеж тя ми маха само 1 малка част от него ама за сметка на тва мн хубаво изправя и косата ми става лъскава

Аз затова хич не обичам да ходя да се подстригвам.
    Иначе сега като е подстригана толкова ще расте по-бързо.
    И може да пробваш да си направиш някаква прическа, за да стои по-добре.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от BrandNewEyes
    тва са пълни глупости
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Позната история...

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    Цитирай Първоначално написано от BrandNewEyes
    тва са пълни глупости
    по късата коса расте по - бързо .

Поне сега лятото ще ти е по прохладно и малко ще разнообразиш . След някой друг ден може и да вземе да ти хареса .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си