- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Мъж с1м а имам гърди?
На 17 години сам и гардите ми прили4ат на женски? големи са..? КаКва болест е това и какво трябва да правя? Моля за помощ!
182 с1м висок и сам 85 килограма
тренираш ли? ходиш ли на зала?
Bitch! >.<![]()
зала? предполагам 4е е фитнес....Да преди около 2 години тренирах
Малко си шишав. Аз например съм 185, 70 кг+- и не сам с идеална телесна фигура. Смятай 15 кг отгоре![]()
Аеее пита ви за помощ по проблема му а не за мнението ви за телосложението му бе паляциииии !!!!
Нямам идея ква ти е болеста ама съм виждала по улиците мъже с такива "атрибути" Търси в google ! А майка ти кво е направила по въпроса ?
phah
В най-лошия случай гинекомастия, ама се надявай да не е ..
балон4еее - Майка ми не знае... или поне ен подозира ни6то...
как1в вид тренировки? какво да т1рся в гоогле? нямам си и идея за какво иде ре4 за какв проблем
Тренирфки,отиваш във фитнеса и инструктора ще ти каже какво трябва да правиш : )
Гинекомастията представлява уголемяване на гърдите при мъже. Обикновено заболяването започва в началото на пубертета, но може да бъде причинено и от други фактори, като например приемането на определени медикаменти и дори от туморни образувания. Децата с това заболяване биват подлагани на ужасяващ психически тормоз от техните връстници. Това в почти всички случаи води до тежки психологически травми, ниска самооценка, депресия. Като правило, децата не споделят за проблема. Те се срамуват и се затварят се в себе си. Родителите също не помагат много. Те се опитват да не забелязват проблема, а децата са прекалено притеснени и уплашени за да споделят с тях. Общопрактикуващите лекари, почти винаги не познават заболяването и като отлични ученици компетентно заявяват, че това е нещо което ще отмине с пубертета. При някои по-леки случаи действително е така. На всеки му се иска да вярва, че проблемът ще изчезне сам. Това е и отлично извинение за родителите - ами то, видите ли, не трябвало нищо да правят, защото нали техните деца са "нормални" и нали пубертета ... а и лекаря каза ... и т.н. Правилната преценка може да бъде направена от пластичен хирург. Това е специалистът който е компетентен, не книгата не лелката дето предписва аспирини, а още по-малко приятелите или съседката. Ама как така операция? Не може ли нещо да се направи? О не! В никакъв случай, по-добре да си стой така. Нищо му няма. Това не е проблем за него. Той даже не му обръща внимание. Пиша всичко това адресирано към родителите, макар че надали ще променя безотговорното им отношение. Трудно е да се опише с думи какво е да си тийнейджър и докато твоите връстници се променят и възмъжават ти да се срамуваш от тялото си, непрекъснато да ти се подиграват и да ти измислят прякори, да няма с кой да споделиш и да няма кой да те разбере и да ти помогне, да плачеш, да не смееш да свалиш фланелката си, да поканиш момиче на среща.
Значи си травестит. Яки пари ше изкарваш.
Бахти тъпия подпис имам
Мисля че няма смисъл от подобни коментари ^ все пак ова е форум и ние трябва да му помогнем(доколкото можем) : )
![]()
![]()
ФЛУБИХ САПървоначално написано от HarumScarum
![]()
Бахти тъпия подпис имам
стига с тоя офф топик не прили4ам на мом4ето по горе и не мисля 4е то е сме6но с не6то б1дете малко по сериозни.
Кво искаш повече,ако мислиш че е това отиваи на лекар..Не можем ние да ти кажем кво ти е ...Първоначално написано от HarumScarum
![]()
Виж поне кат ебеш мацка мое си фантазира че е лезбиика и да ти обарва циците.Първоначално написано от user123
И после и двамата правите шпагат![]()
Бахти тъпия подпис имам
Дебел е.Затва има цици..Да остлабне - няма да има цици.. -.-Първоначално написано от balon4eee
Първоначално написано от eliyiy
Слушай сега треа за резултат да подходиш сериозно към нещата.Правиш си хранителен режим,ходиш по 3-4 пъти на фитнес,зимаш Л-карнитин да свалиш малко килата,и постепенно ше се опраи сичко.Един приятел беше преди 2-3 години(бил е на 15) много здрав ходеше всеки ден на фитнес,а сега почна мн да пие,и не ходи изобщо на фитнес,и са му увиснали също циците..Почна както аз ти казах да прави и вече му е добре тялото
Имаш гърди,защото си........дебел![]()
Имам един приятел (доста си е дебеличък) и има много големи гърди![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Аве не е дебел бе хорааа.... Вие добре ли сте... 1.80 около 80 кила.. добре си е за мом4е. Според мене кажи на ваще върви на лекар и ако той премахне възможността от онази болест, за която споменаха тука, ТОГАВА вече върви в фитнеса като алтернатива.Успех
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Отиди на лекар и говори със родителите си.Възможно е да имаш Синдром на Клайнфелтер което е доста сериозно.
http://vanadisbg.blog.bg/photos/55900/bolest_1.jpg