.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Военен университет

Проблем ли е да кандидатсваш във военен университет и да имаш татос, но все пак може да се прикрива, когато е необходимо?

Град
    София
    Няма никакъв проблем за таутировките, поне по мое време беше така, тоест преди 7 години. Но май зависи и от това каква е татуировката де.

Няма проблем.

Град
    Бургас
    Зависи с каква специалност конкретно искаш да се занимаваш.. Във военноморското (за тюлен) и в Долна митрополия определено ще ти направят забележка заради татуса.. В Шумен предполагам няма проблеми, но ти към кое по-точно се ориентираш?

Град
    София
    Питах колегите, единствено в "Георги Раковски" ще ти направят забележка за каквато и да е татуировка, а в другите няма никакъв проблем, стига да не е някаква глупост. Аз като кандидатствах във "Васил Левски" и имах на работо татуировка и нищо не ми казаха.

Град
    Бургас
    Радвам се.. Впрочем, сега не е ли задължително първите две години да ги караш във Велико търново?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от niku
    Радвам се.. Впрочем, сега не е ли задължително първите две години да ги караш във Велико търново?
    Е "Васил Левски" е великотърновски. Само, че аз бях във факултета му в Долна Митрополия като последната година я минах във Вапцаров във Варна.

Сега за първи път чувам, че задължително се минава през великотърновския.

Град
    Бургас
    Преди е било задължително, за сега не знам.. За това питам, защото и аз се ориентирам към военен университет след завършване

Град
    София
    Преди е било задължително, за сега не знам.. За това питам, защото и аз се ориентирам към военен университет след завършване
    А горе-долу в каква област се ориентираш - десантчик, пилот, кашик (т.е. пехотинец) или моряк? Същия въпрос се отнася и за автора на темата.

Град
    Бургас
    Десантчик.. демек Военноморско във Варна

Аз искам във Велико Търново, по принцип съм се насочила към криминална психология, но не съм сигурна там дали има и за това да попитам.
    А за татоса ин и ян на глезена .

Град
    София
    Десантчик.. демек Военноморско във Варна
    В "Тихина" искаш нали? Ех, всички искат при нас бе, мама стара. Ако успееш да влезнеш в "Тихина", което колко и да е трудно не е невъзможно.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Vic27
    Аз искам във Велико Търново, по принцип съм се насочила към криминална психология, но не съм сигурна там дали има и за това да попитам.
    А за татоса ин и ян на глезена .
    Според мен няма проблем.

Дано наистина няма проблем. И мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си