- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко сте склонни да чукате
Въпросът ми е към по-издръжливите (особено ония герои дет пишат теми, че издържат по 4 часа), направо почнах да завиждам. Започвам да се убеждавам, че момичетата почват да схващат, че май ние си търсим само секс, но все пак колко време сте склонни да лашкате гаджето си, ако свършва преди вас?
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Аз съм момиче, но повече от 1 час - 1.30 мин. започва да ми писва вече.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Ами и аз сaм момиче,обаче издържам много-около 2 часа и половина-3, а приятелят ми имам чуствотоо ,че може да си свършва цял ден и постоянно да го правим
незнам как така стават тия работи
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Докато не ми стане скучно ?![]()
![]()
откъде ги намирате тия юнаци![]()
Bitch I'm a superstar
В мечтите сиПървоначално написано от fenasf
![]()
Питай майка си. ;]
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
I ponqkoga v realnosttaПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
и аз съм момиче и с приятеля ми го правим по 3 пъти като се видим тва значи някъде към 3-4 часа като имаш предвид че между 1-2-и 3-тия път имаме почивка по 5мин след всяко негово свършване,на мен не ми омръзва лесно последния път го правихме 3 пъти(както всеки път де) и накрая трябваше да си тръгвам и той беше седнал на компа и в последния половин час докато си тръгна пак го правихме демек 4 пъти :P :P :P беше СуПеРр и винаги е било ЯкОо![]()
![]()
xa-xaПървоначално написано от l0lz
![]()
Bitch I'm a superstar
Ами ако имам почивен ден, мога да си позволя 2 тека по час - час и половина. Като наблягам на качеството, а не на количеството!
Ебането за престиж, чикията за удоволствие!Първоначално написано от Bixel
2 минути не е ли малко и за чикия?
незнам какво разбираш под "много" щот след 2рата минута става скучно и еднообразноПървоначално написано от Xitap
GTA Stunting
Че чикията и разнообразие ли осигурявала?Първоначално написано от Bixel
ако е на widescreen във full-HD е по-реалистична и от сексПървоначално написано от Xitap
GTA Stunting
Но се запазва 2-D перспективата и липсата на реалния усет...Първоначално написано от Bixel
имам software за 3D rendering и подходящи очила... но все още си карам на 2DПървоначално написано от Xitap
GTA Stunting
Компютрите не водят до нищо хубаво значи... влез в реалността и стани от тоя монитор. То не в компютрите е проблема, ами в задклавиатурните устройства...Първоначално написано от Bixel
винагиПървоначално написано от Xitap
![]()
GTA Stunting
+1Първоначално написано от Alexandra93
![]()
4-5-6-9-16 часа пълни измислици.
Нормалния полов акт продължава между 10-30 мин, защото:
1. След това става най-малко скучано, неудобно и тн.
2. Почвате да се протривате поради либса на смазка.
ся ако броите времето от първата целувка и 2-3-4 пъти които сте го правили през деня и го съберете е добре тогава може 3-4 часа да, но това НЕ Е 4 ЧАСА БЕЗСПИРЕН СЕКС!
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Добре бе майка му стара, това, че ти не можеш, не значи, че другите не могат! Час е съвсем нормално за секс! Като добавим лигавенето и любовните игри отива на час и половина. Но чистия секс средно нормално час. 10-30 минути... ти луд ли си, коя жена ще те търпи?!? И говоря за ЖЕНА, а не за момиченце.Първоначално написано от vde
Големи ебачи има из този форум ей...
аз си карам на чикий и съм по доволен от всичкиПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
GTA Stunting