- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- за и против зобта (стероидите)...от трениращите
Ми на лежанка освен съответно горна/долна/средна част и мост, не виждам др. начини, но пак са мн според мен за 14 годишен.
n00bs
Нито костите му са здрави, нито мускулите са развити, нито сухожилията... като почнат да ръсят глупости...
85кг 7мокласник брат ще вдигаш на луната, на земята делиш на 6![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Искам да кажа с каква техника. Напълно е възможно да прави частично движение и да си мисли, че прави нещо
Но е факт, че има 14 годишни, които имат и по-добри постижения (с или без препарати). Обикновено обаче те не приличат много на 14 годишни![]()
Да, ама шанса е един на незнам си колко хиляди трениращи... Има хора с ебати заложбите.
Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
Аз съм на 15 (преди няколко месеца ги навърших) и съм бутал 90 (8 пъти), 100кг (2 пъти) на лежанката с широк хват за средна част, гърди и 90кг (8 пъти) на лежанка,широк хват, горна частЕдин приятел (октомври прави 15) бута доста повечко от мен
не е невъзможно
Първоначално написано от Myrth
Сега вярно, че като ме види човек последното, за което се сеща е, че съм на 14-15год(183см, 100кг - мускула е повече от мазничкото
), но нали ви казвам - не е невъзможно.Айде който не ми вярва поне послушайте Myrth, че той, момчето, доста си играе да обяснява във форума, евала
а по темата : Всяко чудо за 3 дни.Какъв е смисъла да се зобнеш, да качиш масата, да уформиш релефа на макс и след някой друг месец всичко да го изпикаешосвен това ще се бръкнеш доста пари. Да не говорим пък, че черен дроб, кръвоносна система, бъбреци, полова система автоматично ти се състаряват с 30 години.. Познавам момчета, назобани магарета, както им викам
, на които приятелките им споделят, че в най-добрия случай имат 20 мин свирки и мляскане само докато вдигнат инструмента.Пак да задам въпроса си : "Какъв е смисъла ?"
Апък това, че могат да се излекуват овредените органи - според мен пълни глупостиайде сега за к*ра има виагра, но за черния дроб ???? Това, че с лекарства ще се излекуват, са врели-некипели. Няма лекарство с толкова силен ефект, което да не вреди на нещо. Възможно е да излекува един орган, но ще навреди поне на няколко
![]()
Затова си пия аминото и креатина и си гледам кефа![]()
И все пак нали знаете, че на 1во място са храната и почивката, на 2ро- тренировката и чак на 3то - добавкитене се подлъгвайте, все пак не живеем, за да сме огромни
![]()
Точно 2 пъти съм си вземал да пия нещо, пия половин кутия, даже по - малко и я оставям, предпочитам натурално, без добавки, само с ядене.
n00bs
фитнес и зоб = експлозивна сила , добро тяло
И аз съм за стероидите![]()
Значи до сега от тва дето следя по форума единствено D3NG3rZ0N3 и Myrth ги чуват нещата!Останалите разбрали недоразбрали, чули батковците във фитеса да си говорят нещо и те говорят..смях... без да ми се убижда никой...
@ Naik1 ти виждал ли си билдър 100 кг / 183 санта? ако си ти на снимката повече от 65-70 не ти давам на 183 см...с др думи хора които не се занимават може да се хванат ама някой по-навътре много ще ти се смее![]()
По темата: ако няма да се състезаваш ТВЪРДО ПРОТИВ!!!Хубавите неща стават БАВНО!!!
Формата е временна...класата е ВЕЧНА!
Успех на всички![]()
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
Ти май обаче не си виждал, точно във фитнеса има един дето е 103 кг., 185 см и не е кой знае какво, но не можеш да кажеш, че е и дебел. Говоря за нормален човек който си тренира, той си тренира с добавки.
n00bs
yakuza_ пича дето ти е на снимката по последни данни е 200 lbs /2.2 = 90 кг и е около 182-3 см...я си помисли сега пак как ще изглежа 1 билдър 100+ кг чиста мускулна както каза тоя 15годишния че е...
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
Първоначално написано от Shazzrah
Кой ти е казал чиста ММ и кой ти говори за професионалисти, жестоко се съмнявам някой от тук да се занимава професионално. Какво да го гледам него, мазен ми се вижда, на тая снимка точно. И готвачката в стола ни беше с 60 ръка ...Първоначално написано от Shazzrah
n00bs
J. White и Scott Adkins и 2та са супер назобани спор нямаПървоначално написано от Shazzrah
![]()
Този на снимката вобще не мяза на 100 килограмов, най-много на 75...
Има едно момче от класа ми, което тренира карате от 6 години и миналото лято по тва време беше тамън станал на 16 85кг и почна с фитнеса... Вдигаше 60 от лежанка, сега е на 17 85кг (изчисти се и стана релефен) и вдига макс 110 от лежанка... Само за 1 година тренировки... Фрапиращото е че не е взимал добавки в живота си, а като го гледам кво нагъва в даскало май и диетата му не е кът хората ако въобще спазва... (сандвичи, сладки...)
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Сега чакайте малко че се поотклонихте от пътя бая :Д тоя от снимката е ~80кг и се е снимал преди 1 година, когато като бутнеше 60 лежанка умираше от кефи поради простичката причина, че е забравил как се сменя аватара не е махнал заблуждаващата снимка
Освен това не съм казвал, че съм 100кг чиста мускулна маса
и корем имам и малко мазно по ръцете и по краката (около слабините само), но мисълта ми бече, че повечкото е мускул
апък и съм чувал, че има хора , на които костите им тежат повече и кантара не определя кой знае колко много
Таа така де на снимката не съм 100 кг .. ако миналото лято не бях стоял под климатика вкъщи и под климатика в заведението може би сега щях да съм къде къде по-релефен и сега нямаше да съм 100 ама .. за 1 лято качих 15кг чиста МАЗНА маса
и още се мъча да я премахна.. за сега се справям
![]()