.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Град
    Newp0rt ..

мислите ли ,че ... ?

Сексът или превръща отношенията в истинска връзка, или ги приключва завинаги!

Супер фен
    Истинска връзка може да има и без секс (зависи кой как гледа на нещата и как стоят за него..)
    А защо секса трябва да приключва отношенията?

Град
    Newp0rt ..
    ами не знам .. попринцип има и случей в който имат приятелство правят секс и после дори не се поглеждат

Нито едното,нито другото-чрез сексът показваш на даден човек,че го харесваш изразяваш чувствата си.

Град
    Newp0rt ..
    да но не всички мислят това , повечето са на принципът за една вечер и после нищо няма

[quote="Punisherrr"
    А защо секса трябва да приключва отношенията? [/quote]

Примерно, ако секса в една връзка не върви.Колкото и да се опитват партньорите може да не се получава.
    Секса е много важен в една връзка.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от misslowe
    ами не знам .. попринцип има и случей в който имат приятелство правят секс и после дори не се поглеждат
    Е това е друг въпрос.
    хмм значи искаш да кажеш,че във въпроса ти ''отношенията'' = просто приятелство? ... хмм е тогава вече си е тъпотия за мен.
    Аз мислех,че говориш за двама,които имат връзка.

LovelyGirl секса,че е важен - важен е Но ако двама се обичат вярвам,че каквито и проблеми да имат ще намерят начин да ги решат. (споменавам,че се обичат,защото за мен това трябва да е на лице,за да има секс. )

Град
    Newp0rt ..
    LovelyGirl секса,че е важен - важен е Но ако двама се обичат вярвам,че каквито и проблеми да имат ще намерят начин да ги решат. (споменавам,че се обичат,защото за мен това трябва да е на лице,за да има секс. )[/quote]

Да съгласна съм с теб че любовта е на лице .. но не мислиш ли че, напоследък рядко има секс заради любов

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    LovelyGirl секса,че е важен - важен е Но ако двама се обичат вярвам,че каквито и проблеми да имат ще намерят начин да ги решат. (споменавам,че се обичат,защото за мен това трябва да е на лице,за да има секс. )
    Да съгласна съм с теб че любовта е на лице .. но не мислиш ли че, напоследък рядко има секс заради любов [/quote]

Ами мисля..и го виждам,да. И е много жалкичко

Според мен двете вървят ръка за ръка,защото в една истинска връзка ако партньорите се обичат и си имат доверие и държат един на друг тогава сексът е много по-добър

Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    Според мен двете вървят ръка за ръка,защото в една истинска връзка ако партньорите се обичат и си имат доверие и държат един на друг тогава сексът е много по-добър
    +1 \/

Град
    ВаРнАаАа
    Според мен задълбочава връзката и я прави по-силна...

Град
    Таити
    Каквото и да си говорим секса е важен но не и най-важния ! и не мисля че ако двама се обичат и имат сексуални проблеми ще се разделят само заради тях! а по принцип секса е за да зближи още повече двойката и нещата да са още по сериозни така да се каже но напоследък има и много такива бройкаджий които искат просто да правят секс независимо дали обичат,харесват или им е безразличен човека отсреща
    There is no right or wrong, only fun or boring

Когато в една връзка се стигне до секс значи е достатъчно важна и сериозна, може само да се задълбочи.. Истински връзки без секс няма..

Re: мислите ли ,че ... ?

Цитирай Първоначално написано от misslowe
    Сексът или превръща отношенията в истинска връзка, или ги приключва завинаги!
    Сексът пренася връзката на следващото ниво... : )))
    А иначе приятели,които правят секс и пак са си приятели/или пък вече не са ... Ами зависи от хората,ако съумеят да се разберат,може от секса между тях връзка да излезе,но ако са на различни етапи (само единия има чувства,или пък само единия иска връзка...),по-вероятно е да приключат всякакви по-тататъшни отношения...
    Да не би да правиш секс със приятел,и вече да искаш нещо повече?

.. и след сичко казано може да се каже просто : секса трябва да е просто резултат от любовта между двама души

ами според мене сексът сближава двама човека..когато връзката е сериозна де..

Град
    Newp0rt ..

Re: мислите ли ,че ... ?

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Да не би да правиш секс със приятел,и вече да искаш нещо повече?
    Неммм ... просто питам какво ви е мнението по този въпрос

Цитирай Първоначално написано от beliqsmok
    .. и след сичко казано може да се каже просто : секса трябва да е просто резултат от любовта между двама души
    Но в повечето случаи не е така... : ))

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Истинска връзка може да има и без секс (зависи кой как гледа на нещата и как стоят за него..)
    Не съм много съгласен, точно истинска надали ще може без секс... не говоря за 15-16 годишните. Все пак секса не е някакво мъчение и изтезание, това е взаимно удоволствие и не виждам защо някой трябва да се лишава от него без причина.
    За мен лично не е от голямо значение, смисъл че не била толкова добра, че еди какво си... дори вече взе да ме мързи. Наскоро докато го правихме и аз супер много ожаднях, ама направо си виждах некролога от жажда.. та взех шишето и се напих(до кревата е), но не спрях и моита като видя какви ги върша ми се нацупи, станало и тъпо/кофти и т.н.. Трябваше после да вадя 1500 теории за хидросферата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си