- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ИЗТИЧАНЕ!
Здравейте,искам да Ви попитам случвало ли ви се е докато правите секс от долната част на презерватива(при ластика) да изтича семенна течност,или ако не ви се е случвало според вас възможно ли е това да стане.
Благодаря!![]()
еми нормално да изтича ако си свършил или може би не си усетил като си свършил и затова да се учудваш и да питаш?!
Имах в предвид по време на полов акт,дали изтича нещо от триенето и т.н...а за усещането при свършване,винаги се усеща
По принцип при свършване презерватива веднага се маха,нз дали ще има време да изтече нещо![]()
би трябвало нищо да не изтича щом не си свършил,нз ква може да ти е причината освен че мъжете отделяте няква малка течност по време на секс,затова хората са измислили презервативите за да се предпазваме,тъй като от тая малка течност може да се забременее ако се прави без презервативПървоначално написано от amphetaminetoy
Да не би течността да е от момичето, а не от теб ?
Съгласна съм,защото и на мен веднъж ми се случи нещо подобноПървоначално написано от hamilcar
![]()
![]()
![]()
Не само ти..Първоначално написано от djoniskiora
![]()
+1 Обикновено в презерватива няма въздух,следователно всичко е вакумирано вътре.. няма начин да изтече,освен ако не си го сложил както трябва.Първоначално написано от beliqsmok
ше ти изтече сокчето...баси тъпата тема чесно! като не си свършил и си го сложил както трябва няма какво да ти изтича бе пиииич
There is no right or wrong, only fun or boring
Вика му се прилепнало, бе ! Вакуум има само в глава ти ...Първоначално написано от BePoHuKa
ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ СПЕРМА И ЖЕНСКОТО НАТУРАЛНО ОВЛАЖНЯВАНЕ ? Абе ей има ДВЕ важни теми и вие не си правите труда да четете и да научите нещо... Един презерватив не могат да сложат правилно, тръгнали да ебат .... Я на чикий! Лапетий проклети неграмотни !
De-Phazz - Anchorless
Айде, грамотни господине, малко по-кротко, а? Не е само прилепнал презерватива. Когато се поставя се изкарва въздуха от него като се притиска върха с пръсти, нали така?Първоначално написано от Vichko0o
Не бери грижа за моята глава
![]()
Къде прочетохте че му се е случвало ми е мн чудноПървоначално написано от hamacs563
![]()
Голям х*й - весела къща!
Като прочетох заглавието си помислих, че някоя подводница потъва..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.