- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кое е най-страното нещо,което сте правили или правите в ...
Първоначално написано от blehee
и аз съм го правила (като по-малка де )
![]()
иначе говорила съм по тела,чела съм списания,писала съм смс-и,крила съм се ,най-редовно седя там да може да спирам на някой от наще водата като влязат да се къпят (ако са ме подразнили :Д)
Като малка се затварях там да плачаНе излизах с часове..
А иначе сега.. от време на време говоря по телефона там, нищо по-странно от това![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз пък съм чела за изпити![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Учила съм, говорила съм по телефона, чела съм книги, като бях в 1-2 клас и ни караха да учим стихотворения на изуст и аз си ги казвах в тоалетната всичките подред![]()
![]()
![]()
И аз като доста хора лафя по телефона.Също играя судоку,пея си.![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Хах .. говорила съм по тела , играла съм на игрите в тела , чела съм вестник , книга , писала съм си в дневника ,плакала съм , яла съм .. гледала съм през прозореца (върху тоалетната чиния качена )![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Когато съм на училище там си уча уроците![]()
![]()
![]()
![]()
{~}{}~}{~{}{}{}
Абе хора обяснете как така ядете в тоалетната ? какво ядете ?![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Емии ръчкам си в телефона и понякога се снимам.. някои път разглеждам списания![]()
![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
емиии детска стая :Д кът бях по малка си няах стая и затова адски мноо са ядосвах и реших в тоалетната да си напрая :Д:Д:Д бях закарала едно столче ,едно килимче и една малка масичкаа :Д:Д:Д
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така ама аз и сега по някой път се затварям там да плачаПървоначално написано от Jumbie483
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
От страх брат ми да не ми изяде бисквитите, в повечето случай ги дояждам в тоалетната. Няколко пъти съм играла карти ама е малко неудобно... иначе редовно говоря по телефона...винаги ми звънят преди да вляза...
![]()
Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !
>говоря си по телефона
>снимам се
>чета вестник, списание, книга, урок
>пиша си домашните,
>крия се
>пускам си музика, пея
>заспивам ... ей такива едни неща![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
В училищна тоалента се пъхнахме 5-6 момичета и се снимахмеПосле като изязохме една учителка ни гледаше стреснато
![]()
еми чета вестници и списания, решавам кръстословици, уча, пиша домашни, говоря по тела, ааааа веднъж си взех и лаптопа и се заключих че сестра ми искаше да го вземе
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Абе как ще ядете в кенефа бе?! лелеее![]()
![]()
Иначе най-странното нещо което аз съм правила в кенефа е когато бях много ядосана на наще и си взех лаптопа и колонките, заключих се и си надух музиката до дупка в кенефа, седнах на земята и започнах да си пиша в дневника ((това беше преди 3-4 години))![]()
И аз така + това и някой други работи се случиха един път с приятелят миПървоначално написано от MaLty
![]()
аз си земам тела и слушам песни вътре около 30 минути![]()
Пиша домашни , говоря по тел. , слушам музика![]()
Bon Jovi - Always
Лелеееее как може да ядете в тоалетната бе?![]()
![]()
Тва е просто недопустимо!
![]()
Иначе аз не правя нищо друго освен това, което по принцип се прави в тоалетната.![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
да си чистя стаята гледам филм играа симс 3 .. изберам игра за да я изтегла 4 в 1 .......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
плача.
иначе я използвам по предназначение.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.