- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кое е най-страното нещо,което сте правили или правите в ...
говорила съм по телефона там, пушила съм, снимала съм се, пяла съм![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
нищо странно не съм правила,ама един път така се изтърсих на плочките..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Еми много странни неща не съм правил там ама да кажем 2 3 пъти съм чел преди контролно щото и времето в което си в тоалетната трябва да се оползотворява в такива дни ...![]()
Първоначално написано от MaLty
вечер ходя и слушам музика там и се зяпам в огледалото![]()
пея
чета списания
задрявам за минутка * 1 смяна*![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
чета книга, вестник ,решавам судоку, кръстословици, пиша домашно(това мнннннн рядко, за последно май в 7 клас)![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
повръщах![]()
Просто аз
ядох веднъж щото са крих от брат ми да не ми изяде чийскейка !
ших си полата![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от hiphopy0
![]()
![]()
![]()
Слушам музика..![]()
рисуване , четене на квото и да било , клипчета от джи-ес-ем или говорене по телама понякога докът говориш та усещат ко праиш което е кофти
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
![]()
![]()
![]()
що не си отвориш офис там.. сядаш си на клозета цъкаш си на компа пишеш си домашните прокарай си и домашен тел и твОбикновенно си уча за даскало.А веднъж си бях взел да ям,пия и си писах домашните, че бързах![]()
По темата: нищо особено не правяне съм яла или чела книги
една в началото беше казала че като й се плаче и има някой във тях плаче в кенефа.. е и аз съм така
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ми когато имам да уча отивам до тоалетната и стоя по 30 мин. което е криене.яла сум там,говорила съм по тела,чела съм списания (което не е много странно) а с една фр в тоалетните на даскало викахме Дама Пика ма съм била 2 клас и още съм вярвала че съществува
Доста апетитно...Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Ами аз в кенефа съм ял форми и цъкам на GSM- а
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
какво ли не...ахаха шегувам се..амиии чета,снимам,заспивам..![]()
Зимам си лаптопа и чаткам ...![]()
![]()
![]()
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
чела съм, пушила съм, снимала съм се.. но нищо толкова фрапиращо![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Плакала съм и сега се случва,пуша там,пила съм![]()
![]()
,уча,чета,всичко свързано с тела,ии съм спала,щото брат ми видгаше мега мноо шум един път и си влязох,постелих си и спах,ама не съм яла,пяла съм,слушала съм музика,писах си книга там
![]()
аз като бях малка криех тоалетна хартия по разни ъгълчета, че да имам резервна като свърши![]()
и като плачех се заключвах вътре, защото никоя друга стая не се заключваше![]()
Чела съм книга в тоалетната, говорила съм по телефона ...
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Понякога чета в тоалетната, чела съм под юргана на светлината на телефона, понеже баща ми не ми даваше да чета..
Сега друго не сещам..
Първоначално написано от BloomF
Чета нещо или решавам кръстословица понякога и пушамного рядко влизам с лаптопа илик пускам кучето да ми прави компания
![]()
![]()
![]()
![]()