- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кое е най-страното нещо,което сте правили или правите в ...
Само ще кажа какво правих последния път-Направих чисто нова, лъхаща на морски бриз и наденички замаска с кафяви оттенъци :Д
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
+1Първоначално написано от SoStarstruck
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
ам.. като ми влезе една шибана прашинка в окото, си напълних един леген с вода и мигах... снимала съм се, чела съм maxim( най- якото списание, заклевам се), повръщала съм в кенефа ест
, брояла съм плочките, пяла съм, танцувала, падала съм... веднъж паднах в тоялетната чиния
изхвърляла съм манджи и си гожорех сама на немски :P тва е
nevermin it all...
За Коледа преди много години ми подариха ролериии аз все пак бях малка и много им се радвах и ест. веднага ги обух и почнах да се пързалям из нас. И по-едно време отидох в кенефаа и сигурно стоях 2 часа ии то понеже плочки ии от едната стена до другата.Беше много яко
![]()
![]()
![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
говоря по тела.. слушам музика Винаги
ебал съм,говорил съм потелефона,шмъркал съм,пушил съм![]()
![]()
Kristiyana
..
Зависи за коя тоалетна става думаАко е за моята - пушила съм и съм говорила по телефона...
За тази на една приятелка - късах тоалетнтата хартия и запушвах тоалетната
За разни обществени - говорила съм с приятелка, преобличала съм се и секс...![]()
Ами спала съм защото сутринта трябваше да стана рано и отидох да си доспа в тоалетната,Слушала съм музика,Чатала съм с лаптопа,пяла съм ,помня че веднъж като си научих там урока и имах 6 ама без гешка и реших че там ще уча но наще не бяха навитиГоворила съм по телефона,пушила съм ,Когато дойде време наще да видят бележника и се криех там и него криех и седях 1 час с мечтата като изляза да не помнят но
и всичко друго но не и да използвам тоалетната по предназначение
![]()
В нашта .. хмм .. снимала съм се, говорили сме си със приятелки, говрил съм по телефона, чела съм списания, учила съм уроци ии т.н. =]
И да не забравям най важното .. ходих по нужда![]()
![]()
![]()
*сън*
най-странното нещо,което имам навик да правя е да пускам музиката докрай и докато си върша нуждите да пея![]()
![]()
![]()
Четях книга и уроците си.![]()
играла съм на телефон и съвсем сериозно веднъж като ме събудиха за училище в 6:30 влезнах в кенефа и задрямах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не съм чела или ЯЛА
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Веднъж бях болен и заспах вътре![]()
![]()
Доста често взе да ми се случва да спя в час...![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
ами,правех реклами на някой шампоан,сапун или душ гел,естествено,когато бях малка..нали знаете,заставам пред огледалото и почвам:''купете еди кой си продукт на уникалната цена от....''
и съм плакала също..друго май няма
Мале, и аз така. Зат'ва преди се къпех по един час. Сега само по 30 минути.Първоначално написано от blehee
![]()
Да говоря по телефона с приятелка, докато правим едно и също в тоалетната.Друго, друго...обичам да си чета вестници там, да си пея, да си псувам при нужда...
![]()
най често пуша в тоалетнатa...също съм и яла
но не бях в нормално състояние тогава :Д
а в тоалетната на дискотека съм повръщала![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Ми говорела съм по телефона,снимала съм се и като по-малка съм се затваряла да си играя![]()