- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един въпрос към момичетата обносно мъжкото достойнство.
Опа здравейте мацки значи въпроса ми е мн прост и ми е мн интересно да чуя вашите мнения.Като става дума за секс и по точно за размера на мъжкия член как го предпочитатепо-голям(над 21см) но бавен и разкъсващ(за по плитките
) ili по малък(19-14) но по-бърз,с по-добра стимулация(заради бързината) и тн.
Та? вие сте :P
P.S. Може и да има някаква тема някаде там на края на раздела... не ми се търси а и искам актуални мнения :ДСичко се промения
![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Те кво,големите могат бавно,малките бързо,така ли О.о
Квото и да си говорим,мъжете/момчетата винаги ще се комплексират от големината,а жените/момичетата винаги ще повтарят,че няма значение.
Според мен,значение има,било то и не чак толкова голямо.Не размера е определящия фактор за удоволствието в секса все пак..
Големи се водят вече над 21 см така ли...момичета ще пита, какво ги питаш те половината девствени другата половина спали само с един.. пишка не виждали.. "а на този изглежда голям...над 20 ще е".. хаха.. и има малка част от тях спали с над 2-ма. Вие не разбрахте ли че 17-18 см спокойно и без зор ще блъскат матката 95% от момичета/жените.. къде ще ги вкараш над 21 бе..
![]()
![]()
БЕЗСМИЛЕНА ТЕМА
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
А Мандинго като е с 35 сантиметров ... как ше му го наречете божвствен ???![]()
Предпочитам втория вариянт![]()
Не мисля,че момичетата избират приятелите си по размера на достоинството им.. освен ако не става въпрос само за секс за една нощ.![]()
Ако подхода и техниката на момчето са достатъчно добри,честно казано не би ми пукало от размера.Ако трябва да конкретизирам...повече от 15-17 см не мисля,че е необходимо.Жените не са бездънни ями всеки случай,нищо че има ненаситни и претенциозни госпожици.
19 сантиметровия за малък ли го имаш??? Предпочитам бързо, за дълго време![]()
има значение само ако е в крайностите както се казва 'най-добре е златната среда'. от чисто физиологична гледна точка жената не може да поеме повече от 12 см без да се навлезе в шийката на матката. а тогава вече може да се стигне дори до болка. а аз ако не мога да го поема целия, няма да ми е хубавоПървоначално написано от JekoV
да,въпрос на вкус е, моят е с предпочитания към по-малките
размерът има значение, но не и в този смисъл, в който повечето мъже се комплексират по-важно е да знаеш как да работиш с него, отколкото да си доволен от размера, но да си седи само за украшение, т.е да не можеш да заводолиш една жена с него.![]()
![]()
автора нещо да не би да се е комплексирал?![]()
Първоначално написано от merie
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
дори 17см да е пак може да задоволи момичетата стига да е по дебел,щото точно дебелината ни задоволява а не дължината,къв е смисъла да е 22см и да е тънък та нищо да не се усети,и после като кажеш на приятелките си "Аз се ебах с 22см к**" и те като ти кажат "И кво задоволи ли те?!" и няма как да кажеш Да ест че ще кажеш "Еми може да беше дълъг ама не ме задоволи щото не беше мн дебел" и направи си извода от тука,тва ся не ти го дадох като пример а е истина
До колкото съм запознат максималната големина на влагалището е 20 сантиметра,така че мисля че 17-19 е добре даже 19 е в повече!
Истина е че според големината и пропорциите, могат да се вършат различни неща. Например при по-голям и дебел, е приятно при нежна игра, но при по-груб секс - момичето ще я боли няколко дни след това... при тънък и дълъг.. усещането пак не е много желателно, защото на моменти се чувства, че се губи, ако момчето и момичето не са на ясно какво да правят.. при по-малки (12-13) см, е добре, защото не навлизат до край, макар че и това е доста приятно, но все пак при момичетата най-голямата чувствителност е до няколко сантиметра (отвън навътре), а при момчетата от главичката навътре..
Аз предпочитам до 17, средно дебели :р , за мен всичко над 17-18 е женска лакомия и мъжки нарцисизъм.
Къде си тръгнал с тая пишка.. новини не гледаш ли ? Форуми не четеш ли ? Вестници, списания ?? Всичко под 20 е смешно и по-добре го пази в тайна да не ти се смеят.Първоначално написано от Rayzak
![]()
18 ми е перфектно, правим страхотен секспо-голям не искам... би ме заболяло, защото дори сега при кучешката ме наболява чат-пат
![]()
АХААА!!
Усещам някаква конспирация тука!
Момчето се опитва да се направи на мъж сред мацките от форума.. хм..![]()
Срамота! Абе, момче, всички които си мислят, че размера е важен са лъжат. Жените никога не са са оплаквали от малки членове или го правят от инат, щото и с 2 пръста може да я задоволиш, затва ако ти е по дълъг от 2та ти пръста, значи си долре и не тряя са притесняваш. Пък и ако те обича, няма да и прави впечатление, стига да са справяш долре в леглото.
Доколкото ми е разправяла моята, не обича мноо големи щото понякога пречели на половия акт, демек, пениса неможе да влезе убаво и да си отъркате телата и т.н.
Абе, като цяло това е. Не са притеснявай!![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Хм... според мен размера няма никакво значение ...дебелината може би...Аз мисля,че няма значение дали ти е дълъг,къс,дебел,тънък важното е момчето да знае как да борави с това,което има..Щом те кара да свършваш значи му е идеален!![]()
Не е важно, колко е голяма магическата пръчица, а колко е вълшебна и какви чудеса върши ...![]()
Най-тежко е да разбереш , че си излишен там , където си бил незаменим !!!!