.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Един въпрос към момичетата обносно мъжкото достойнство.

Опа здравейте мацки значи въпроса ми е мн прост и ми е мн интересно да чуя вашите мнения.Като става дума за секс и по точно за размера на мъжкия член как го предпочитате по-голям(над 21см) но бавен и разкъсващ(за по плитките ) ili по малък(19-14) но по-бърз,с по-добра стимулация(заради бързината) и тн.

Та? вие сте :P

P.S. Може и да има някаква тема някаде там на края на раздела... не ми се търси а и искам актуални мнения :Д Сичко се промения
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Те кво,големите могат бавно,малките бързо,така ли О.о
    Квото и да си говорим,мъжете/момчетата винаги ще се комплексират от големината,а жените/момичетата винаги ще повтарят,че няма значение.
    Според мен,значение има,било то и не чак толкова голямо.Не размера е определящия фактор за удоволствието в секса все пак..

Град
    Знам ли и аз,майна

Големи се водят вече над 21 см така ли... момичета ще пита, какво ги питаш те половината девствени другата половина спали само с един.. пишка не виждали.. "а на този изглежда голям...над 20 ще е".. хаха.. и има малка част от тях спали с над 2-ма. Вие не разбрахте ли че 17-18 см спокойно и без зор ще блъскат матката 95% от момичета/жените.. къде ще ги вкараш над 21 бе..

Град
    Пловдив
    БЕЗСМИЛЕНА ТЕМА
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

А Мандинго като е с 35 сантиметров ... как ше му го наречете божвствен ???

Предпочитам втория вариянт

Разкъсващ е само ако е дебел важното е да има прилична големина и дебелина. Ноо колкото повече толкова по-добре.

DO NOT USE!

Не мисля,че момичетата избират приятелите си по размера на достоинството им.. освен ако не става въпрос само за секс за една нощ.

Ако подхода и техниката на момчето са достатъчно добри,честно казано не би ми пукало от размера.Ако трябва да конкретизирам...повече от 15-17 см не мисля,че е необходимо.Жените не са бездънни ями всеки случай,нищо че има ненаситни и претенциозни госпожици.

Град
    ВаРнАаАа
    19 сантиметровия за малък ли го имаш??? Предпочитам бързо, за дълго време

Re: Един въпрос към момичетата обносно мъжкото достойнство.

Цитирай Първоначално написано от JekoV
    Опа здравейте мацки значи въпроса ми е мн прост и ми е мн интересно да чуя вашите мнения.Като става дума за секс и по точно за размера на мъжкия член как го предпочитате по-голям(над 21см) но бавен и разкъсващ(за по плитките ) ili по малък(19-14) но по-бърз,с по-добра стимулация(заради бързината) и тн.

Та? вие сте :P

P.S. Може и да има някаква тема някаде там на края на раздела... не ми се търси а и искам актуални мнения :Д Сичко се промения
    има значение само ако е в крайностите както се казва 'най-добре е златната среда'. от чисто физиологична гледна точка жената не може да поеме повече от 12 см без да се навлезе в шийката на матката. а тогава вече може да се стигне дори до болка. а аз ако не мога да го поема целия, няма да ми е хубаво
    да,въпрос на вкус е, моят е с предпочитания към по-малките
    размерът има значение, но не и в този смисъл, в който повечето мъже се комплексират по-важно е да знаеш как да работиш с него, отколкото да си доволен от размера, но да си седи само за украшение, т.е да не можеш да заводолиш една жена с него.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    автора нещо да не би да се е комплексирал?

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от merie
    БЕЗСМИЛЕНА ТЕМА
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    дори 17см да е пак може да задоволи момичетата стига да е по дебел,щото точно дебелината ни задоволява а не дължината,къв е смисъла да е 22см и да е тънък та нищо да не се усети,и после като кажеш на приятелките си "Аз се ебах с 22см к**" и те като ти кажат "И кво задоволи ли те?!" и няма как да кажеш Да ест че ще кажеш "Еми може да беше дълъг ама не ме задоволи щото не беше мн дебел" и направи си извода от тука,тва ся не ти го дадох като пример а е истина

Супер фен Аватара на Amateur
    До колкото съм запознат максималната големина на влагалището е 20 сантиметра,така че мисля че 17-19 е добре даже 19 е в повече!

Истина е че според големината и пропорциите, могат да се вършат различни неща. Например при по-голям и дебел, е приятно при нежна игра, но при по-груб секс - момичето ще я боли няколко дни след това... при тънък и дълъг.. усещането пак не е много желателно, защото на моменти се чувства, че се губи, ако момчето и момичето не са на ясно какво да правят.. при по-малки (12-13) см, е добре, защото не навлизат до край, макар че и това е доста приятно, но все пак при момичетата най-голямата чувствителност е до няколко сантиметра (отвън навътре), а при момчетата от главичката навътре..

Аз предпочитам до 17, средно дебели :р , за мен всичко над 17-18 е женска лакомия и мъжки нарцисизъм.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от THESUN
    Не мисля,че момичетата избират приятелите си по размера на достоинството им.. освен ако не става въпрос само за секс за една нощ.

моя си ми стига 18,5 си е екстра мисля .... а и не тряя само на момичето да и харесва трябва и на собственика да си му харесва ...

Цитирай Първоначално написано от Rayzak
    моя си ми стига 18,5 си е екстра мисля .... а и не тряя само на момичето да и харесва трябва и на собственика да си му харесва ...
    Къде си тръгнал с тая пишка.. новини не гледаш ли ? Форуми не четеш ли ? Вестници, списания ?? Всичко под 20 е смешно и по-добре го пази в тайна да не ти се смеят.

Град
    Пловдив
    18 ми е перфектно, правим страхотен секс по-голям не искам... би ме заболяло, защото дори сега при кучешката ме наболява чат-пат

Предпочитам да може да прави нещо с него, колкото и да е голям

Град
    In Your Memories
    АХААА!!

Усещам някаква конспирация тука!

Момчето се опитва да се направи на мъж сред мацките от форума.. хм..

Срамота! Абе, момче, всички които си мислят, че размера е важен са лъжат. Жените никога не са са оплаквали от малки членове или го правят от инат, щото и с 2 пръста може да я задоволиш, затва ако ти е по дълъг от 2та ти пръста, значи си долре и не тряя са притесняваш. Пък и ако те обича, няма да и прави впечатление, стига да са справяш долре в леглото.

Доколкото ми е разправяла моята, не обича мноо големи щото понякога пречели на половия акт, демек, пениса неможе да влезе убаво и да си отъркате телата и т.н.

Абе, като цяло това е. Не са притеснявай!
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Хм... според мен размера няма никакво значение ...дебелината може би...Аз мисля,че няма значение дали ти е дълъг,къс,дебел,тънък важното е момчето да знае как да борави с това,което има..Щом те кара да свършваш значи му е идеален!

Не е важно, колко е голяма магическата пръчица, а колко е вълшебна и какви чудеса върши ...
    Най-тежко е да разбереш , че си излишен там , където си бил незаменим !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си