- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против?
За или против тройките в леглото? Какво е вашето мниние по въпроса? Бихте ли опитали и пробвали ли сте някога?
Против. ;]
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Еми аз съм против, но има хора които са на друго мнение, нека те да кажат.![]()
![]()
Против,за мен секса е нещо,което е между двама души
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не сам пробвала,а и не искам да го правя.Нз как може някои хора да го считат за нормално се пак секи трябва да има някакво достойнство и себеувъжение![]()
По тая логика и ти се прайш?Първоначално написано от t0d1t0
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Нито за, нито против.Не съм пробвала и не мисля, но пък знае ли човек...
Против разбира се. То е ясно, че секса е само между двама, а не повече. Айде да не си мислим, че откриваме топлата вода. Това с тройките е стара практика, така че който си мисли, че е нещо ново, това са глупости![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Мислех да кажа една тъпа шега, но се спрях и просто гласувах "за", защото това е правилният отговор.
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
против
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Зависи от зора...Ако си много загорял,ще се навиеш,но ако не си си зависи само от тебе...Нямам мнение по въпроса
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
+1Първоначално написано от uNvaLuabL3
За. В скоро бъдеще мисля да правя тройка.
я си дай телефонаПървоначално написано от Biskfitka
![]()
за, разнообразяват връзката, особенно ако двама души са заедно от доста време
Първоначално написано от l0lz
Против!
За мен секса е нещо прекалено лично и интимно,което се споделя само с половинката и не мога да си представя как някой би се съгласил да гледа как половинката му прави секс с друг човек пред него![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Против.Лично аз не бих пробваланякого Под достойнството ми е да правя такива неща.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
За. лошо няма
Чей бре , га съм казвал , ча искамПървоначално написано от l0lz
![]()
Станислава