- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мотивация за диета ?
Как се мотивирате преди да почнете диета ?
Всичко е лъжа, заблуда и лъжа, заблуда... всичко е лъжа... ♫♫♫ ...
Просто го решавам. Не ми трябва някаква специална мотивация.![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
амиии.. аз никога не съм била на диета ама общо взето имам придположение: "Б*х маа му - дебела съм.. тряя взема да го смъкна тоя задник.. щото май вече става гнусно" ... нали!? примерно казвам... ?!?!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
![]()
аз и диета - никога![]()
![]()
направих само една единствена диета и смятам да си остане единствена![]()
мотивацията - моШно обида![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
трябва да имаш воля да почнеш диета и да я СПАЗВАШ >! така че то зависи от тебе мотивацията..ако не си харесваш тялото (килограмите) и искаш да изглежждаш дпбре..това не е ли достатъчна мотивация![]()
Първо трябва да се намразиш ... така каза една приятелкаиначе аз никога не съм била на диета така че не знам колко е вярно
![]()
Mи мотивацията ми е, че като съм по слаба повеч ще се харесвам и така се мотивирам за диета.
ето ви една мотивация![]()
http://fishki.net/comment.php?id=55537
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Представи си колко добре ще се чувстваш в стегнато тяло,как нищо няма да ти тежи и ще можеш да си купуваш всякакъви дрехи (или точно онази дреха,която ти е харесала,но е нямало такъв голям номер).Да не забравяме,че ще събираш погледите не защото си дебела,а защото изглеждаш Суууупер :P :P :P
П.П Досега не съм била на диета,но предполагам,че това ще помогне![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
////
15 септември.![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
......Първоначално написано от PIF
Ако е истина тва евалата на жената
и за менПървоначално написано от akinom
особено като се има предвид,че ми е последна година, искам да ме запомнят като перфектноизглеждаща
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от wasntme_
има нещо вярно тука
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)