- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари бихте отделили за дреха, която много ви харесва?
Обувки,яке-250
Блузи,потници бля бля-повече от 60 не давам
Панталони-80,90 зависи
за дънки- мах 150лв
за рокля- мах 300лв
за блуза- не повече от 80-90
вече за палта и якета цената естествено се качва, примерно за плато от лисица и 2 бона ще трябва да дам, бих ги дала, ако имах мн пари и ако исках такова![]()
![]()
не са ми по вкуса
да споделя и за обувки /не са дреха, но пак към към тая част/- 150-200
П.П. това са някви екстремни ситуации, не мисля, че пикла на 17-18 й трябват чак толкова скъпи дрехи, можеш да имаш няколко, ама всичките да са ти такива, дори да разполагаш с много пари /т.е. родителите ти де, на тая възраст ако си/ не е оправдано
наи скъпата ми дреха е яке кожено за 150 лв повече пари не давам за дреха![]()
Колкото и е цената.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
100лв макс
все пак това са дрехи-късат се, износват се, умаляват..
Вече не намирам смисъл в това да купувам на всяка цена нещо,което много харесвам.Няма смисъл да дам огромна сума за дреха,която знам,че ще нося максимум един сезон и после ще се търкаля по кофите.
Еми не ги хвърляй по кофите, ами ги давай на деца, който нямат какво да облекат, на домове за сираци, червения кръст, има толкова много опции. Така правя аз.Първоначално написано от moon_flower
![]()
Зависи дали толокав мнго ще ми хареса и дали имам толкова пари.
малиииии тука хората дават по 1000 лв за дреха![]()
имам една блуза 50 лв и ботуши май 70 бяха. аз повече от 100 няма начин да дамдругия сезон даже няма да мога да я нося
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
++++Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Beee, az 20 leva da dam i da vidq, 4e ima nqkakyv defekt (a az VINAGI namiram), shte me glojdi, kamo li pove4e.
Bluza - 20-30.
Dynki - 30-40.
Obuvki - zavisi, no okolo 30-40-50 leva. Imam i za 100, no nqma da povtorq!
Qke - 60-70-80...
Зависи![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
ем зависи с колко пари разполагаш
какво търсиш
дали си заслужава ...
аз най-много съм харчила:
за блуза 80 лв
за дънки 280 лв
за яке около 200 лв
за маратонки 70 лв
за кецки 50 лв
за ботуши 180 лв
за очила 300 ма бяха ferre
ма зависи и от възможностите на хората де ..![]()
Емии...... Зависи колко я искам...![]()
и аз долу-горе така.Първоначално написано от Bianca
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.
Зависи от дрехата и дали ми е проговорила. Ако е нещо хубаво и си заслужава парите, проговорило ми е.... няма значение цената, ще си го взема!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Зависи дали много ми харесва и дали си заслужава
Да бе и аз това гледамПървоначално написано от ameli
![]()
Според мен просто се пресилват![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Няма как да дават по 1000 лв за дрехи, след като не работят.
Въпроса е мама и тате колко ще кихнат.
Аз никога не бих научил дететото си да се облича за дрехи от по 100 лв нагоре (освен, ако не е някакъв подарък и да е повече), щото ще се научи само да иска и няма да може да оцени колко струват и как се изкарват парите.
Познавам такива индивиди, дето на дрехи и самочувствие са големи, а инак не струват ;д
Аз мога да си позволя и скъпи и евтини дрехи, но вземам това, което ме кефи и не обичам да се изсилвам с неща над 100-150 лв, бих инвестирал остатъка в нещо друго :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от moon_flower
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ако си заслужава ще ги дам, но не повече от 100-150лв (ако говорим за скъпа дреха) . Давала съм 120лв за ботуши и имам една чанта подарък, която наистина е мн скъпа аз лично не бих дала толкова![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
70 -80 лева максимум.. Не мисля, че като е по-скъпа ще е нещо кой знае колко по-добра..Все пак днеска може да ми харесва, утре не..
150-200 лв максимум
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...