- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари бихте отделили за дреха, която много ви харесва?
Аз примерно винаги гледам цената, ако е много скъпа дрехата търся нещо по-евтино.
зависи каква е дрехата с колко пари разполагам в момента
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Зависи колко пари имам и зависи колко ми харесва дрехата. В рамките на 1000 - 1500 лв максимум. И зависи дали баба ми и дядо ми и родителите ми ще ми ги отпуснат тия пари. В повечето случаи - да.![]()
+Първоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Повече от 60-70 лв не съм давала за дреха и скоро едва ли ще дам (поне докато не почна да си печеля сама парите)..Аа май за едни ботуши бях дала към 80
Иначе като цяло колкото и да ми харесва нещо ако е от порядъка на 200 лв не бих си го взела..
аз ме обичам толкоз да харча ,,, гножди ме съвестта после![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Глупав въпрос. Много зависи дали си заслужава покупката. Аз лично повече пари давам за обувки, защото е много важно да са ми удобни.
зависи за какви дрехи-блузи дънки?
за дънки 80 някъде
за блузааа...не знам![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
ако си струва - да![]()
обаче ако е някоя глупост,не бих дала толкова пари колкото и да ми харесва.. криза бе![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Първоначално написано от ElinoOor
![]()
зависи как съм с парите..1000-2000 ако мн ми хареса дрехата, за обувки и повече бих дала в някои случаи
до 120-150лв. макс![]()
да и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Ако са маратонки за бягане, клин или нещо за спорта, което ще използвам бих дала и 200 кинта, но не знам трябва много да ме впечатли))
Running is my drug and I am overdosed ..
За обувки, зимно палто или няква по-сериозна дреха бих дала до 200-250.
Блузи, панталони и чанти си взимам от секънд хенд, така че не надвишават 30-40лв. и съм си свикнала така.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
За мен няма значение дали си струва,хареса ли ми някоя дреха ще направя всичко възможно да я имам.![]()
примерно да дам за тенска 50-100 лв . никога ..
не давам толкова много пари за дрехи
давам повече за обувки .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
зависи от дрехата,хах..
за яке и обувки до 250-300 лева..
дънки,суичър- не повече от 150
тениска,потник- ...не знам
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
ако работя и сама си изкарвам парите и цялата заплата бих си дала... обаче не е така... колкото ми дадат, толкова...
50 лв бих отделила, но зависи каква е дрехата, ако е палто например или яке 70 лв дори са малко
300 кинта бих отделила, ако си струва, може и повече от 300.
Всъщност цената не ми е толкова голям проблем, ако нещо ми хареса, в повечето случаи си го взимам, но пък си зависи и от дрехата - бих дала 300 кинта за обувки, но не и за потник.