Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
Моме, кой ти изписа Н-2 антагониста?!
При болезнена менструация се пият спазмолитици. Такъв препарат без рецепта е рекламираният отскоро Спазмалгон.
Консултирала ли си се с гастроентеролог? Пила ли си бариева каша? Изобщо изследвали ли са те?
Сигурно е странно,че отговарям след една година.Но днес имах проблеми със стомаха.Понеже от много време не ме беше болял,а днес цял ден ме боли и не спира и се разтърсих в гугъла ,дали нимезила причинява някакви болки в стомаха,защото днес пих един,заради менструацията и след малко започна да ме боли .Та се натъкнах на тази тема,зачетох се и видях, че даже съм писала в нея преди време и си ми отговорила ,но явно тогава не съм видяла,както и да е, сега ще отговоря.Личния ми лекар ме посъветва да пия нимезил при менструални болки,защото другите лекарства не ми действат,единствено това ми помага,открих това след като го пих!Наистина помага,но от известно време имам и проблеми със стомаха.Не ме боли често,но се случва веднъж,2 пъти на месец,но от къде да знам дали е от това лекарство???Не съм се изследвала никога,не съм била бариева каша...