- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Споделете любимата си диета
шоколадовата!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Секс и киселец!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Определени диети не спазвам.Не ми се занимава да пазарувам отделно само за мен си и да спазвам определен график.
Като реша,че ще отслабвам изключвам тестените изделия,газираните и сладките.
Предимно зеленчуци,плодове (според сезона) кисело мляко,супи и т.н
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Житени (3-дневна и 10-дневна) и оризова (60-дневна)...
5 до 7 дена нищо, ама буквално нищо.Само вода и сок, може и чай с мед, ама аз не обичам
И ти се свива стомаха и ядеш по-малко след това
Аз съм на 3 ден в момента и не е толкова трудно
![]()
Не се забърквай с никакви диети! Може да ограничиш храната, да не е мн калорична и да спортуваш, но по-добре не се захващай с диети. Аз имам опит. Преди време бях правила и какво стана - проблеми със стомаха после. А по-сериозното вманиачаване води до анорексия или болимия. Гледай се обективно. Ако наистина имаш нужда от отслабване, полека ще стане с малко ограничаване от тестени неща и мн калорични неща и спортуване.
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
Лудаааа ли си бе момиче и утре ще си във Бърза Помощ.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
и после "помоощ имам стрии как ди ги махна спешно е"Първоначално написано от amk933
![]()
Аз съм момчеАма като ям по 3 шоколада на ден и по 2 пакета лешници между другото за 8 месеца 4 кг нагоре
И така е най-лесно. Пък и е доказано, че стомаха ти се свива от тая диета и после ядеш по-малко след това
Пък и е много на далавера в тая криза ......
![]()
90-дневната и шоколадовата,но по принцип диети не мога да пазя
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Моята е яж каквото, когато и колкото поискаш и спортувай.
Даже баща ми ме кара да ям по почече.![]()
Не спазвам диети.![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Любимата ми диета е Анасовата диета . Ям всичко без ананас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от falshiwata
Много приятен режим за диета![]()
храня се здравословно, като предпочитам нискокалорични храни ^^
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
всъщност това не е толкова вредно, ако не се прекалява с много дълъг период от време, но за една седмица тялото ти се изчиства от толкова много токсини,че после ти е мн хубаво, аз лично имам мерак да пробвам, ама тука сега се рожденни дни и аз като изям нещо, дори мъчнико,вече си казвам, ами айде то вече се развали,ще се яде, или всичко, или нищоПървоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
![]()
![]()
Секс и зелени ябълки!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
http://www.dieti-otslabvane.com/90-%...B0%D0%BD%D0%B5
и другата е : Много СЕКС и ЛИМОНИ!![]()