- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко време на ден седите в интернет?
По колко време на ден седите в интернет?А стоя някъде два часа и са ми достатъчни.А вие?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Четири и повече отговорих тъй като няма отговор по цял ден![]()
![]()
![]()
![]()
ако съм на училище стоя около час сутрин и вечер по 2 някъде
ся обаче уча за изпит и си стоя в нас по цял ден, затва постоянно ровя нещо из нета, или гледам филми на ПС
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз доста стоя в нета... ако нямам да уча може без проблем да изкарам по 8-9 часа... иначе минимума ми е 4...
Еми около 2 часа и половина средно...Брат ми когато стане гледам да сядам
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Яяяя.... ето от какво било! Изфирясал ти е мозъка....Първоначално написано от krasivata_luvica
![]()
Иначе , аз седя от 2чАса до към .... 6-7(почивните дни или като нямам нищо за учене)
Не съм седнала да ги засичам - на 5ия час се отказах ... трагичен случай съм.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
mmmm taka e ako moga 6te seda na pred neta bez da stanaПървоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
![]()
Когато няма никой мога да откарам цял ден.Но иначе 1-2 часа майка ми когато е в къщи.Когато имам да уча почти не сядам,но сега завършвам този клас така че имам време за да седя.
Ебаси 14 години в тоя форум
Ами около два часа...може и повече,и по-малко,но приблизително толкова... (:
85% от времето през което съм на компютъра.
sled daskalo... okolo dva chasa nqkade,i sled kato se pribera okolo 3-4
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Мноооого. От вчера гледам да стоя доста по-малко, че почна да ме цепи главата. Смятайте...![]()
Glasuvah za 2 4asa,zashtoto po princip sedq po tolkova.Oba4e si zavisi ot tova dali imam vreme.Ponqkoga ne vlizam v net-a.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
-ох и аз съм така,ще намалям времето че направо е УЖАС.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
mi ne prekarvam mn vreme pred kompa,6toto nqmam mnogo vreme!za tova glasuvah za 1 4as,ponqkoga dori ne vlizam v net-a!slu4va sa i da se zastoq malko pove4e,no rqdko[/code]
Ако не съм на училилище мога да прекарам и целия ден пред компа.
Аз пък ако не ме извика някой да излизаме мога и по цял ден да седя .