.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Имам криви крака :(

Мисля, че не е тук мястото за това, но все пак нека да е тук ;дд Ами мисля, че имам криви крака защото са леко извити от вътрешната страна под коляното, малко по нагоре от стъпалото като започне самия крак. Чета тук и на други места в интернет, че това се получава когато се родиш и трябва да се отиде на ортопед и т.н ,но моите родители не са обърнали внимание на това и не са ме завели никъде и сега вече съм на 12г. Виждам, че и на някой известни личности са така извити от вътрешната страна дори повече, но нз Кажете вие по този въпрос

Ето и една снимка която е малко стара, сега има по-малко място между краката http://prikachi.com/images/289/4970289r.png

Какво да кажем? На тази снимка си стъпила накриво.
    Като се притесняваш толкова много отиди на ортопед и той ще ти каже дали може да се направи нещо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

До колкото знам с годините би трябвало да ти се оправят и моите не са перфектно прави ама няма какво да се направи

Ти имаш криви крака, аз пък имам дебели крака.... Ми кво да се прави, всеки като може. Намери нещо друго, което да е по- ценно от кривите ти крака и го използвай.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Моите кат малка са били мнооооогооо криви, та майка ми се е вайкала кво е тва момиче с такива криви крака, хаха ама те са се оправили сами и ся са си прави. Ти си пораснала вече, за тва както казаха чичко ортопеда ше знае отговора на въпроса ти
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си