Цитирай Първоначално написано от bloodyF
amk933 наще няма да се навият на психиатър...а аз дадох веднъж следната идея на зъболекаря ми:
"аз ви давам пълно разрешение и вие ми слагате пълна упойка отваряте ми устата ровичкате и след 3-4-5-6 часа ме будите и съм готова..после и 1 месец да трябва да пия супа през сламка не ми пука... " само дето никой не беше навит а ме болиии...и ме е страх не мога да ида...засега...много ме е страх
Аз нали ходих и аз от притеснение луднах(трябваше да чакам 30 минути от започването на моя час) Ходих два пъти до тоалетната, всеки който излизаше от някой кабинет го питах "мъдрец ли ви вадиха?Болеше ли?" хората ми се смеехаа ама какво да направя бях пред криза.Една жена вика:а не нищо не усещаш даже е много приятно поуспокоих се малко.Като влязох се насълзих направо . Би ми веднъж упойка след около 10мин. пак и след 10мин пак(общо три пъти упойка) Повярвай няма нищо страшно.Още при първото биене на упойката ме хвана, а след още два пъти бях спокойна, че всичко ще е наред.И за да те успокоя още повече(ако съм успяла) Не ми вадиха зъба с клещи, а с нещо друго.Не е страшно, спокойно.Всичко ще е наред и ще видиш, че притеснението ти е било напразно.