Ейй, всички се изкарахте полиглоти, бе! Никаква скромност не проявявате
Немски език - достатъчно, за да си намеря място в хотел, където да спя. Мога да си купя и продукти от магазина и да предложа на някоя германка брак, абе един път съм бил в Германия и се оправих, така че не ме мислете. Ако някой се мисли за много добър по немски (без тия дето са го учили като 1-ви език) да преведе 'Ich fordere Sie zum Duell heraus' без да ползва речник. Аа, не правете грешката в Германия да проговорите на сервитьорка на 'ти', вместо на 'вие', щото има голям шанс да се направи, че не ви е чула поръчката. Аз я попитах нещо на 'ти' и тя се обърна възмутена
Английски - със сигурност доста повече от нивото 'мога да се оправя', но има още много какво да се желае
Български език - абе, ако немския ми е на ниво 'мога да се оправя', то на български... толкова го владея, че по-скоро бих сгомнясал нещата, отколкото да ги оправя

Съвет: не се изхвърляйте толкова, че знаете 2-3 чужди езика, щото повечето си мислят, че владеят 2-3 чужди, а дори и 1 не го владеят идеално, така че накрая се получава ХУБАВА РАБОТА, АМА... БЪЛГАРСКА