- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Неудобно ли ви е да искате пари от родителите си?
На мен...честно казано да,и много пъти се е случвало да си купувам нещо (дреха и подобни) с мои пари(стипендията, детските и ако баба и дядо подадът някой лев) та... ми става някак неудобно да им искам пари ..не съм голяма на 15 съм... даже като излизам и само казвам че излизам и не им искам пари,добре че те си знаят и ми дават...иначе без пари ще изляза
срам ме е да им поискам просто ..
при вас как е?
ооо изобщо не ме е срам,искам че чак пушек се вдига![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Понякога, но много рядкоПо принцип не, смятам, че това им влиза в задълженията
![]()
понякога
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ммда и аз такаПървоначално написано от PurpleDream
![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
Ами чак срам-не,но ми е неудобно.... Още повече,че работих 9 месеца (преди) и през тия 9 месеца не съм им искала и стотинка... За всяко нещо с мои пари плащах,а сметката ми (която е и на мама-на нейно име са и двете карти) все аз я плащах... Не,че е кой знае какво ама чувствах известна... удовлетвореност (ако така се пише) и финансова независимост... Готино беше...
А сега,когато не работя,в разгара на лятото... и хич не съм малка (почти 18 ),ми е криво да искам пари за всяко нещо... И като напук на положението един ден като искам малко повечко пари,на следващите няколко все ми се налага пак и пак да искам... и още по-криво е ...
Не ме е срам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
не ми е срам все пак съм им дете![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първоначално написано от mitakavg
не се изказвай неподготвен,прасе
Неудобно ми става, когато оня ден съм имала 10 лв., а днес вече нямам и стотинка.![]()
Нем, само от баща ми, но с него не сме никак близки и не общуваме много. (:
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
хич![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да, затова ги накарах да ми вкарват направо месечни вноски в карта![]()
Да и затова искането на пари е сведено до минимум. Даже съм отказвала, когато са предлагали да ми дадат.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Не, не ме е срам.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
срамм...не е точната дума ама понякога ми е малко неудобно знам че не трябва ноо...абе като излизам винаги гледам да имам пари в себе си да не искам от тяхно пък за сметка на това сестра ми така ги дои чеее ужасс
![]()
Изобщо не ме е срам да искам от майка ми.
От останалите - бая.
Неудобно ли ви е да искате пари от родителите си? хаха ни най-малко.Казвам:
-Мамо дай ми некфи пари.
И тя дава.![]()
.. не
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами аз гледам да спестявам и със спестените си купувам дрехи,..но когато не ми стигат или изобщо нямам пари примерно излизам пробвам нещо и въпроса от страна на баща ми е "харесва ли ти" и аз..мииии да.. и той "добре..айде.." всеки път![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
Мда, и аз съм го правила...Първоначално написано от SummerRain
Иначе повече ме е срам от баща ми...