Боже! (каква ирония ^^)
Колко глупости изписа Оо
Не е нужно да вярвам в бог,за да вярвам в себе си Оо

Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
Ако нямаше Бог света щеше да си се върти, хората щяха да се убиват и тн..
Света си се върти и хората си се убиват Оо Що за логика ^^

но забележи, че има нещо от рода на - всичко се връща, всеки човек се наказва за грешките си..тоест сам човек няма как да се накаже, демек Бог съди хората за грешките им, хората искат прошка от него..
Има хиляди лоши хора които си живеят живота ненаказани. И как така сам човек няма да се накаже? Нали за това са самоубийствата ^^
Хората искат прошка от нищото защото се чувстват виновни или гузни.

Бог е в нас, в светлината, в душите и сърцата на хората...не случайно са написани 10те Божи заповеди...
Стига бе,вярно ли Оо Ако бог беше в мен щях да съм шизофреничка може би Оо... И о какви клишета...сърцето е просто мускул...всичко останало е лиготия колкото и романтична да съм например Оо
10 божи заповеди са пълна глупост... например за лъжата...всеки лъже...ама абсолютно всеки...не ми казвай че ти никога не си..

Старите хора нямат възможността да помнят, вече забравят дащото са стари и предстои смъртта им рано или късно. За това Бог е направил така, че да не помнят неща от живота си, да не се съдят за грешките си....
Старите хора нямат възможността да помнят, имено защото са стари Оо Биология!

След това погребваме тялото на човека, а душата отива при Бог...
Погребваме ги от уважение Оо А душата не отива никъде. Отново биология.

Ако не живеем за да се преродим в следващия живот, то тогава вие за какво живеете ми кажете?...
Живея щото майка ми е е родила. А заради както вече е друг въпрос...но със сигурност не за да се "преродя" Оо