- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искам да ви попитам нещо :)
Здравейте ..
Не съм сигурна, че това е точния раздел, но мисля, че тука са хората дето могат да ми помогнат![]()
Значи от 15.09 ще съм в ново училище и искам да променя нещо в себе си .. не мисля, че е късно .. имам на разположение малко повече от месец .. напълно достатъчно време .. таа става въпрос за самочувствието .. знам, че ако е малко (както в моя случай) ще си направят впечатление за мен и през следващите 5 години ще има хора дет ще се държат ужасно .. така казано ще ме смачкат .. за това искам да си го вдигна малко ..![]()
Моля ви помогнете ми .. в смисъл кажете ми как .. може би можете да ми препоръчате някои филми или книги (най-вероятно тийнейджърски), които да ми помогнат да променя тази част от себе си .. или да кажете някакъв друг начин да стана по-уверена и да създам впечатление на човек, на който не му пука за мнението на другите и който е с високо самочувствие ..
Дано да има хора, които да прочетат темата и да помогнат .. ще съм ви много благодарна![]()
![]()
А и още нещо .. може да има друга подобна тема .. но моля ви не ми казвайте да потърся .. търсила съм достатъчно и не мисля, че има същия като моя случай ..![]()