.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас

Искам да ви попитам нещо :)

Здравейте ..

Не съм сигурна, че това е точния раздел, но мисля, че тука са хората дето могат да ми помогнат

Значи от 15.09 ще съм в ново училище и искам да променя нещо в себе си .. не мисля, че е късно .. имам на разположение малко повече от месец .. напълно достатъчно време .. таа става въпрос за самочувствието .. знам, че ако е малко (както в моя случай) ще си направят впечатление за мен и през следващите 5 години ще има хора дет ще се държат ужасно .. така казано ще ме смачкат .. за това искам да си го вдигна малко ..
    Моля ви помогнете ми .. в смисъл кажете ми как .. може би можете да ми препоръчате някои филми или книги (най-вероятно тийнейджърски), които да ми помогнат да променя тази част от себе си .. или да кажете някакъв друг начин да стана по-уверена и да създам впечатление на човек, на който не му пука за мнението на другите и който е с високо самочувствие ..

Дано да има хора, които да прочетат темата и да помогнат .. ще съм ви много благодарна
    А и още нещо .. може да има друга подобна тема .. но моля ви не ми казвайте да потърся .. търсила съм достатъчно и не мисля, че има същия като моя случай ..

Книгата на Лууз Хей - Излекувай живота си
    Доколкото знам е хубава.Иначе не трябва да ти пука какво мислят другите за теб и за да те харесват първо трябва ти да се харесваш
    Не съм сигурна, че книгата е точно за това, но май имаше нещо общо.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    трябва само да спре да ти пука за мнението на хората,да станиш по общителна и мисля,че няма да имаш проблем,а и да не успееш преди началото на годината като се опознаеш с класа си ще се промениш,а може и да има хора като теб
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Бургас
    parampy 10х за книгата .. ще я прочета
    само искам да добавя, че аз харесвам себе си, но смятам, че за да ме харесват и уважават другите трябва да вдигна самочувствието .. така ще се чувствам по-добре

PurpleDream мерси и на теб .. но все пак мисля, че ще успея да се променя .. или поне много се надявам .. не искам да оставам така за това ще се постарая

Цитирай Първоначално написано от Sladurchoo
    само искам да добавя, че аз харесвам себе си, но смятам, че за да ме харесват и уважават другите трябва да вдигна самочувствието .. така ще се чувствам по-добре

PurpleDream мерси и на теб .. но все пак мисля, че ще успея да се променя .. или поне много се надявам .. не искам да оставам така за това ще се постарая
    Щом харесваш себе си би трябвало да имаш и самочувствие,Все пак то от там идва

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от parampy
    Цитирай Първоначално написано от Sladurchoo

Щом харесваш себе си би трябвало да имаш и самочувствие,Все пак то от там идва

ами имам самочувствие ама не е голямо .. а като гледам така няма да оцелея .. за тва писах тука и питах за мнения как мога да се променя .. за да може да не ми се отварят някви дет се мислят за повече от мен (а не е така .. все пак всички сме равни ) .. и все пак предпочитам аз да нареждам и да имам самочувствието отколкото мен да ме смачкат

Супер фен Аватара на zoreto
    Да не ти пука за мнението на другите,ако на мен винаги ми пукаше ....
    като за начало избери като каква искаш да те приемат в новото училище за купонджийка,нормална(въпре ки ,че такива няма) или по зтворена(това съм аз :Д) лично на мен не ми харесва да се правя на това коет не съм и за това не говоря с никой който не ме пита ,чувала съм какво ли не за мен,но винаги намираш нещо в което си добър и почващ да градиш от там и самочувствието товае от мен

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Ами ако някой ти се отваря...затвори го .. аз също г/д имам такъв проблем ама нещо...нещо не ми пука много много.. По добре е да не им обръщаш внимание тези които те "мачкат".. така те губят интерес, защото виждат че не ти пука и се оттеглят..поне аз съм на такова мнение... ако не БОЙ бъзикам се за последното разбира се
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Бургас
    zoreto евала за мнението ..
    и все пак не съм много сигурна като каква искам да ме приемат .. и от двете, които ти каза по малко .. най-вече искам да бъда себе си, но да не ми пука за мнението на другите и като ми се отварят да ги затварям
    още веднъж мерси много

ecstazy маняк аз съм момиче и не съм много добра в боя .. и все пак тва е идея да се запиша на карате
    мерси и на теб

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    но проблемо ... бай дъ уей момиче съм най добре не го мисли толкова така или иначе ще дойде 15 септември айде успехчета
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Бургас
    мерси много

И аз ще съм зайче Мисля да съм симпатичното мълчаливо момче на последния чин

Голям фен Аватара на CTOMAHA
    Град
    МОМЧЕ СЪМ
    когато идеш в новото училище най-важното е да не се притесняваш,гледай децата от твоя клас да те забележат и бързо си намери приятел (не гадже).Да ти каже за хората около теб и за училището..а да и в началото винаги бъди на тяхното мнение.

П.П. Дано съм помогнал.
    Срещам кучка ''чука ми се,,да я черпя аз япитам...
    тя ми вика ''Искам и си клати задника във ритъм"

Проблема ти е, че се впрягаш прекалено много за чуждото мнение. Не трябва така. Просто спри да го мислиш и всичко ще се нареди, а и не е толкова фатално какво ще си помислят като те видят. И аз си мислех за тоя и оня, че са не знам си какви, но в последствие се оказа, че съм грешала за някой.
    Stay up all night with the stars *

Град
    Бургас
    CTOMAHA .. мерси за мнението и да помагаш ми .. и изобщо всеки, който си е направил труда да прочете темата и да даде мнението си ми помага .. мерси на всички

LittlePrincess мерси и на теб

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Съгласна съм с всичко написано до тук.
    Старай се винаги, когато се поглеждаш в огледалото, да се харесваш-това също повдига самочувствието.Опитай се да се запознаеш с възможно най-много хора-така ще се чувстваш по-отпусната и няма да си мислиш, че всеки зяпа и коментира теб.Бъди общителна, усмихната и всичко ще бъде тип-топ.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Бургас
    AnIcHkAtA мерси за отговора

о.О бъди севе си .. , недей се влиай от другите мнения , : )
    но е малко по - добре ако си няк'ва по - свитичка , да вдигнеш малко самочувствието , и така .. няма да те мислят за няк'ва издухана , пък ... и момчетата те смазват - като мислят че си безпомощна : )

Имам твоят проблем и те разбирам отлично!също като теб и аз тази година ще попадна в чисто нова среда,чувствам нещо като притеснение(и мъничко страх)-какви ще бъдат хората,как ще ме приемат...но знаеш-надеждата умира последна!!!Едва ли съм ти помогнала особено,но определено ти съчувствам!!!

Град
    Бургас
    silwinka мерси за мнението

step_up_right нормално е да се притесняваме .. все пак в тези класове ще сме следващите 5 години .. но все пак както ти каза надеждата умира последна .. така че да се надяваме да попаднем при добри хора
    мерси и на теб

Мнението да другите не трябва да те инт. бъди себе си

Виж миличка, не трябва да ти пука за мнението на останалите. Важното е ти да се харесваш. Много хора казват, че когато се харесваш, това се усеща от останалите и те те харесват. Е важно е първото впечатление. Този съвет, който ще ти дам е от мой личен опит - Бъди усмихната, отнасяй се приятелски към всички, но не изпъквай много - ще се намерят хора, които няма да харесат това. НЕ БЪРЗАЙ да се ДОВЕРИШ на някого - всякакви ги има, ще мине месец, може да се скарате и да те замесят в някаква интрига. Пази мнението си за себе си, ако нещо в някой не ти харесва, не го споделяй на никого от класа, просто си го запази за себе си ОСВЕН ако това не е свързано с негативно отношение към теб. Ако някой почне да се заяжда с теб, в началото го приеми като шега и на шега отговори. Ако това не спре, човекът срещу теб стане по-груб просто му кажи да ти обясни какъв му е проблема най-сериозно и да видите дали ще го разрешите. Ако не - просто му тегли една и не му обръщай внимание. Ако почнат заплахи (и такива ги има) не си мълчи. Или ако нямаш желание (а може би и смелост? ) просто кажи "Нямам намерение да се занимавам с глупости, намери си друг, с който да се заяждаш". Ако продължи можеш да се измееш и отмини. Има ги всякакви - правят те на нищо пред останалите и ти си траеш - това не е решение. Във почти всеки клас си има няколко "лидерчета", които си правят кефа като се заядът с някой. Просто така си вдигат самочувствието. И най-важното - Бъди себе си, но не се разкривай изцяло - пази малко мистерия край теб Успехчета миличка
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Град
    Бургас
    sweetchef мерси

cucetyy наистина мерси много .. твоето мнение е едно от най-добрите, които прочетох ..

Виж... много хора имат такъв проблем(в това число и аз от части) но не се притеснявай за това и да не ти пука какво си мислят другите за теб. Тази година и аз ще съм в ново у-ще и също се притеснявам какво впечатление ще направя, но моят съвет е - бъди себе си ще се изненадаш на колко хора ще допадне характера ти така че СПОКО А м/д другото в кое даскало си?

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Като давате ще ви тормозят. Как па мене не са ме тормозили? Който е слаб психически се подава на такива базици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си