- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Космати гърди и бирени коремчета
Косми по гърдите, разрошена коса и бирено коремче правят мъжете по-чаровни, по атрактивни. Метросексуалните мъже въобще не са на мода, твърди най-ново изследване.
Според допитването, в което са участвали над 5000 жени, само една петта от тях обичат добре обръснатия мъж - метросексуалния. А 10 на сто от анкетираните признават, че при своя любим обичат аромата на бира. Голяма част от жените са заявили, че не им харесват загладените мъже, които по цял ден стоят пред огледалото, не работят и пият коктейли край басейна и се мажат с най-различни слънцезащитни кремове. Учените от своя страна пък твърдят, че с метросексуалния вид се е отшило твърде далеч. Така мъжете станаха прекалено феминизирани и застрашават жените на собствената им територия, смятат експертите. /БГНЕС
Алелуя!Метросексуалните излязоха от мода.Въпреки,че не искам бай Ганьовци.
Един въпрос само-защо се минава от едната в другата крайност?Или повече гей от хомосексуалните,или като неандерталец.Къде отидоха нормалните мъже,че по улиците виждам само от тези два типа....Отплеснах се,сори![]()
Та,споделете мнението си за тази информация,на вас какви ви харесват,защо според вас на метротата им мина времето и общо взето каквото ви дойде на ум по темата.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
И каде пише,че жените харесвали бирени коремчета?Пълни глупости.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Ми кЪде го пише-в първото изречение.Първоначално написано от MP
'Косми по гърдите, разрошена коса и бирено коремче правят мъжете по-чаровни, по атрактивни'
Ох,усещам какво идва...'Ама аз не харесвам такива'
Темата е базирана на изледване,затова нека коментираме изследването,според вас така ли е,не е ли,защо и тн.
Пише го само в заглавието.Никаде в текста не е споменато такова нещо.И слава богу,защото това ще направи тези изследвания още по-смешни неправдоподобни.
'Косми по гърдите, разрошена коса и бирено коремче правят мъжете по-чаровни, по атрактивни'
2 са любимите неща на българина - генерализациите и деленето. Това е сигурно.
Не съм от тези >5000 жени, но да, харесвам космати мъже с коремчета.
само за разяснение....
новината е от миналата седмица, отразиха я в bTV и са анкетирани само англичанки
моля, продължавайте, не ми обръщайте внимание
Mдам,не може да кажем,че всяка жена харесва метрота или космясали,ама обсъждаме на база на изследване.Това не пречи да си кажем личните предпочитанияПървоначално написано от Sham
![]()
Има ли някакво значение кое е на мода в момента?![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Да,че какПървоначално написано от AutumnTears
![]()
Аз харесвам косматите гърди и крака при мъжете. Не искам като пипна да е гладко.
` а познавам момчета,които си купуват лентички "Veet"...
да де за мен нямаПървоначално написано от Extremescream
отдавна такива неща не ми правят впечетление![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Харесвам МЪЖЕ, не жени, не маймуни, а МЪЖЕ! Това ясно ли беше? Сигурна съм,че повечето жени би трябвало да харесват мъже. Поддържани, но не по-добре от жените, мъжествени, хубаво мускулесто тяло, спортяги.
Running is my drug and I am overdosed ..
Да,биреното коремче е истински еталон за красота,за който мечтая.Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Един мъж трябва да се поддържа - да е винаги чист и изкъпан. Да си бръсне лицето, оная работа и др. стратегически места, но да тръгна да си бръсна задника, гърдите и краката, заради някаква пача... ще ми лапа кура и от удоволствие ще квичи даже![]()
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
!!!Първоначално написано от Battlescarred
Ако пък нямаш шкембе,значи си метро?Можеш да си имаш косми и без шкембе,то е резултат от други действия,но всеки сам си преценява какво да прави и как иска да изглежда.
Оле, трябва да се спазват елементарни хигиенни навици и да се поддържаш във форма, какво толкова???![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
ДаркКис, точно така. Същото важи и за момичетата. Също толкова неприятно е да видиш плоска дъска с плочки по корема, която се мисли за яка мацка.![]()
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Първоначално написано от SouthStandServiceLad
![]()
Иначе мен не ме бърка. Даже всъщност не се кефя на мускулести, трябва да е средно положението. Пък ако ще и бирено коремче, придружено с косми по гърдите да има, не ми е проблем. Ебати, колко яко дразните, като почнете 'трябва да се поддържат'. За мен поддържането не е да си бръснат краката, ръцете и да се гелосват.
^ и на мен тази думичка ми е любима
умирам като видя някоя натокана госпожичка с косаттааа, гримаааа, полатааа, чехличкитеее и ...... черни пети
хигиена, дами и господа, хигиена!
Оо, косми! По корема, по гърдите, по краката! Как обичам.Е, да не е като мечок, нали...
Шкембето също е може да има своя чар. Ако като цяло е готин, дреме ти за корема.
Но да мирише на смърт, няма нужда.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ми значи съм много секси.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Бих казал по-гнусни и по-мазни.Първоначално написано от Extremescream
Придава един селски (примитивен) облик, никакъв вид на изглед.
Моля ?!