Цитирай Първоначално написано от LadyDi
Цитирай Първоначално написано от Optimistichno
LadyDi, повестта е лесносмилаема, защото не мога да я напиша по претинциозен начин... Не знам дали някога ще пиша съвършено интересно, правилно и с перфектен изказ. Ако подобря нивото си, ще се радвам! Но...не ми се вярва много. Доста книжки ще трябва да прочета! Дори и да не се доусъвършенствам ще си остана с удоволствието от съчиняването на случки!
Omg, никой не е казал, че трябва да пишеш претенциозно. Дори напротив, начинът ти на изразяване е добър, лек е, не затормозява и точно това е най-хубавото в историята ти.
Говорех за изказ, за подреждане на изречения. Това се постига точно с четене на книги, с обогатяване на езика. За това имах предвид, че в тази крехка възраст се справяш повече от добре. С течение на времето ще се доусъвършенстваш.
И "лесносмилаема" съвсем не е обида, дори напротив. Малко автори успяват да поднесат произведенията си така, че да бъдат разбрани от всички.
Да, но все ми се струва, че ако искам хората да харесват творбите ми, трябва да пиша по по-различен начин... Сега малко се успокоих, като прочетох мнението ти. Ще си пиша както си знам, ще си чета книжки и... да се надяваме изказът ми да се подобри!