- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мнението в за чантичките които носят някои момчета
ако става въпрос за тези малките през рамо леле ужас.. остава им да сложат джапанки и да викат по центъра топли баинчки моляяя
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Висша педерастия,ако говорим за малките тъпи чантички,които носят през рамо...и тези през кръста.
Ако искат поне малко да направят добро впечатление да поразгледат моделите на Hugo Boss и да видят как се носи мъжка чанта със стил(нека да взаимстват идеи),а не да се правят на "фешън гъзари",които предизвикват смях у околните.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Мисля, че е нормално едно момче дса носи чантичка, но зависи и от самата нея.Ако е няква по кожена и мяса на дамска си е педераско, но ако е някъква спортна тин nike или adidas или изощо няква спортна си стои много хубаво и не е педераско според мен.Познавам ендо момче което има на наик и си я носи, но не е педераско и то хич.
http://img46.imageshack.us/img46/7250/puma06610601.jpg
Ето тази чантичка не мсиля, че би стояла зле![]()
Първоначално написано от foreverr
![]()
![]()
![]()
I`m FasHIonNn B0yYy пфффф...
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Писането на кирилица е задължително!Първоначално написано от plamka
Punisherrr
Аз не съм момче и не нося такива работи.Но казвам, че няма да е грозно-кларче тази е кожена на снимката.ко е некожена и по спортна не седи лошо.Първоначално написано от GaBiIi__
Първоначално написано от guinessgirl
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Днеска като обикалях по града исках да се гръмна.
От много време насам не бях срещала такива индивиди.
То чантичката да е проблемаа....
+ 1![]()
![]()
The little things make life great ;]
Хич не ми харесва...Пък и кво пък толкова слагат в нея?2 телефона и пари...
То и парите ако бяха повече,щеше да си купи по-голям портфейл
![]()
Ако е спортна чантичка наистина, че няма проблем![]()
мдаам така еПървоначално написано от Jadzia
![]()
а да не говорим колко е смешно с чантичка през кръста![]()
![]()
Едните ги носят, защото мислят, че им отива. Другите просто искат да покажат сексуалността си ( че са Би или гейове )
Но на мен не ми харесват![]()
You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking !
Д-р Камерън: Не те простреляха заради болката в крака, а защото си кретен.
Д-р Хаус: Някои смятат, че двете са свързани.
Мдам ... единствената чанта, която отива на момчетата е раница ... не възприемам едно момче със такава чантичка .... :/ Особено тези, които са през рамото страшно са ми смешни повечетоПървоначално написано от Sladurchoo
![]()
Тези през кръста .. малко или много са "по-мъжествени" обаче са ми ужасно смотани .... Не ... идеята момче да носи чанта не ми допада :/ А и не разбирам какво носят вътре, което не може да се побере в джобовете ... Имам познат, който носи такава чанта и си слага единствено цигари, телефона и парите ... Моето мнение е, че не ми харесват тея чантички ... ама щом има такива дето си мислят, че им ходи да си ги носят ...
най-грозното нещо според мен е надути джобоведа кажем,че хетеросексуално момче има 2 телефона портфейл и доста ключове или някой по-масивен ключодържател и не може да напъха всичко това в джобовете на стандартни мъжки дънки.какъв е проблема да носи малка чанта от типа на тази,пусната по-горе или пък най-разпространената Адидас?Чантата,ако е като гореспоменатите,не прави момчето гей.
*Друг в въпросът,ако въпросния индивид е с оправени вежди,тесни панталони и розова блуза.![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Нищо лошо не виждамВсе пак мъжете не носят вътре гримове и такива работи.Те си носят телефони, пари и ключове.Какво му е лошото?
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()
Баща ми всичко побира по джобовете.![]()
Колкото до чантичките - аз не съм виждала момчета с такива (подобни на тази на Пума, дето показахте), но не бих се и учудила.За момчета най-добре е спортна раница на гърба - хем за даскало, хем и за тренировки става и кратки пътувания дори.
Друга идея пък са чантите тип куфарчета, за документи и т.н. работни пособия.. ама за работещи хора де.
![]()
Ииии със раница момчето да отиде на кафе, среща, кино или дори да излизе с приятели .. или пък с такова куфарче .. Бе ти чуваш ли се .. нарамил няква раница и като го питат кво носи вътре `миии ключовете и пари .. ` Тея чантички са си идеални за тая цел пък и щом момчетата ги кефи да си ги носят. А дали са хетеро или не с тея чантички това те си го решават пак.Първоначално написано от Luscious_Heart
![]()
вие сте луди, бе о.О
как в джобовете си събираш шише вода, книга/и, тетрадка/тефтер, вестници/списания, ключове, портфейл, телефон/и, връхно?
аз лично мъкна и термос с чай + хапване понякога, но да речем, че мъжете са по-обрани
та, не чантиЧКИ(втф???), а чанти трябват![]()
Леееко са ми смешнички..![]()
Зле сте! Чантичката си трябва. Като нося със себе си 2 телефона, отделно мп3 плейър, фото-сапунерка, връзка ключове, документи, пари...къде мамка му да ги слагам ако не в нея?!? Може би по джобовете и да ходя като торбалан.И особено като пътувам по цял ден. То човек с едно телефонче в джоба, който излиза веднъж дневно за час-два много ясно, че ще се чуди за какво са ни тия чантички.
![]()
Обсъждате чантичката като аксесоар към облеклото, а тя има чисто практическо приложение, иначе изобщо не бих я носил.![]()