- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мнението в за чантичките които носят някои момчета
Баща ми има такава чантичка и не мисля, че е гейско или там каквото и да било. И той я използва само за да си слага телефоните и всичките му там принадлежности и нещица, иначе горкия човек няма къде да ги дява...
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
е хубаво ся, носиш хем 2 телефона хем апарат и мп3 плеър, толкова ли са стари телефоните че не може да слушаш музика на тях и да снимаш с тях... Освен тва кви са тия документи дето носиш, че чанта им трябва и парите също... Аз също нося 2 телефона, документи и пари, както повечето хора във форума сигурно, цигари и ключове, ама не съм стигнал до педалската чантичка щото всичко ми се побира. Мен ми се струва че носиш толкова неща за да има с кво да я напълнишПървоначално написано от juslen
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Онея малките където се носят на една страна ли бе? ...
Тва е гейско човеек.
^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не съм им фенка...
Такива момчета с чантички са ми смешни..
А и каквото и да говорим не седят издути джобовете. Едно момче какво толкова носи, че да не може да го напъха в джобовете си?
Е да.. ако дънките са им някакви прилепнали.. те и пръстето няма да могат да си пъхнат в джоба..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Много много зависи. Но почти всички момчета, носещи такива чантички изглеждат смешно.
Stay up all night with the stars *
Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
+пари. документи и каквото още се сетиш
Някой каза: Няма да ходи като торбалан я![]()
Стари?Тва няма никакво значение, телефона е за говорене. И понеже слушам музика по 5-6 часа на ден, снимам, говоря...батерията става на хуй и когато някой те потърси спешно... ку*ец.Можеш ли да сравняваш плейър от висок клас с мобилен телефон? А цифров фотоапарат?Първоначално написано от tuzaro
Колкото до чантичката, не, не слагам всичко това за да я напълня. По принцип мразя да имам нещо по джобовете, да ми опъва и т.н., иначе няколко години съм ходил като торбалан.![]()
Не знам кой тъпак установи, че спортната чантичка била гейска. Някое пубер-келеме ще да е било. То по тая логика и бизнес чантата за документи е гейска, куфарчето....може би трябва да почнат да си носят книжата в пазарски чанти, от ония по левче.![]()
Когато си взех чантичката от магазин за левче изобщо не съм мислил как ще се отрази на моята особа.![]()
По-скоро тия, които обръщат внимание на подобни дреболии са реалните гейчета.Суетните педалчета. Ай ша ви цепна *******
![]()
Това че тати носи такава чантичка гей ли го прави?
Не може един човек който е 10часа на работа да си пъха разни неща по джобовете и след това да се чуди:Абе къде го оставих тва, нали уж си го сложих в джоба. Пък и +това там си слага какви ли не работи, има пари,документи, документи за колата,визтини картички ... и куп други неща ..
Така че ...![]()
Именно...при мене е същото.Първоначално написано от kypidoncheto
Дори с тия торбаланските истории изгубих един телефон. Вадиш едно, за да изкараш друго, пък после дали си прибрал първото и второто не се знае.Оттогава...чантичката и тва е.
Първоначално написано от juslen
аз съм момиче та дори и дамска чанта няммедин телефон, ключове, и пари
етс![]()
Първоначално написано от plamka
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Не ми харесва..но не ме и интересува какво носят мъжете..само моя,но никога няма да му позволя да носи нещо такова..А също и розова тениска(или потник).