- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отново тема за кичури...
Еми аз скоро се подстригах късо и ся останових,че ще ми отиват шарени кичури(розови, светно сини,сини-зелени,зелени,жълти...) ама не на цялата коса ами само от лявата страна като започва от корена и свършва на края на косъма.И ся наще не ми дават и затова реших или с оцветители или със спреи да си ги направя....кое е по-хубо?
Шампоан-оцветител,но цвета може да не хвани или да ни стани такъв какъвто искаш.
ПП може ли снимка с новата прическа![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
вземи си спрейове-лесно се махат,евтини са и 100% ще си различна и ефектна всеки ден![]()
Едит:Ама друг да те пръска,че много цапа и най-много ушите ти да станат шарени![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Със спрейове.
1. Изчистват се лесно и ако не ти хареса кичура или цвета или... абе няма значение - ще можеш да го махнеш.
2. По- добре е спрей, защото с шампоан не е сигурно какъв цвят ще се получи.
И аз искам снимка.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
И аз мисля, че със спрей е по- добре , но внимавай какъв си взимаш, защото аз преди година си взех един, но се указа ужасен.
You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking !
Д-р Камерън: Не те простреляха заради болката в крака, а защото си кретен.
Д-р Хаус: Някои смятат, че двете са свързани.
Ем...тогава може ли да ми кажете и някоя хубава марка спреи?За да не сгафя и после да ходя като момче....
Със спрейовете няма опасност. Или няма да стане нищо, или просто ще трябва да се измиеш.
Оцветителят няма да те хване.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.