- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фенове на грубия и доминиращия секс има ли?
Естествено само ти си мислиш, че е в секса. Тия неща никога не са отделни, ако обичаш в секса, значи обичаш и навсякъде другаде. Това че не го осъзнаваш е друг въпрос. Секса е може би най-интимната област, където най-лесно се виждат такива неща. По-трудно се виждат в общуването с хората. БДСМ е практика, която е толкова дълбоко садомазохистична, че няма накъде повече. Не те съветвам да се занимаваш с тази практика, а и тя по самата си природа е толкова нараняваща, не само телесно, но и душевно.Първоначално написано от theworldleader
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Естествено съвет от непознат бих взел, но не много насерозно, знаеш защо предполагам.
Иначе моето мнение за това което си написал/а е, че може и да си прав/а, тъй като не съм много запознат с БДСМ-то.
това с плюенето е унизително поне за мен ... няма нищо против нещо грубо някое шамарче , да ме вържат някъде или направо да ме хванат и да няма мърдане ама чак да ми плюят в лицетоПървоначално написано от ImmortalTechnique
не съм пробвал но може би нещо така по-диво може да ми дойде добре![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Точно затова го питах дали само по отверстията? Щото няма лошо, ако и наплюеш пичката за смазка преди да го вкараш, или пък отзад. Но в лицето ми се вижда тъпо и унизително, но за някои тъкмо унижението е смисъла на цялата работа.Първоначално написано от djuki
Вчера пуснах отговор по-дълъг, но нещо има проблем форума и не го е пратил. Както и да е. Общо взето това възбужда много хора, раздразва партньора и положението става по грубо и по възбуждащо. Въпрос на гледна точка.Първоначално написано от ImmortalTechnique
Пробвала съм някои други неща и и имам мераци за още... Пробвала съм връзване, скубане, душене,удари, плюене.. много груб секс и други, а имам мераци за разни играчки, но някой ден...![]()
Ми хайде, какво чакаме?Първоначално написано от Destructive
![]()
![]()
![]()
Бъзикам се естествено. Какво имаш предвид по разни играчки, я раздуи малко...
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Честно казано искам да вкарам вибратор в секса, но за сега ще изчакам малко с идеята, а пък за други играчки има доста интересни неща по секс-шоповете.
Действай, само изпускашПървоначално написано от Destructive
![]()
не,няма
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Обичам го.. Но не винаги
:P
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
О най-хубав секс ни се получава като е груб. Малки шамарчета...много обичам като използва сила и леко ме стисне за шията,направо умирам. Малко цинизми и това е,по грубо не съм пробвала,ама не мисля и че ще ми хареса.В малки дози ми е яко,ама много вече наистина бих се почувствала унижена![]()
именно .Първоначално написано от EsCaDa20
и аз съм така
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Дам и ако вземе да ме ядоса да прекали направо ше скоча и ще го размажа
![]()
![]()
Връзване, душене, леки шамарчета, "изнасилване", дотам сме стигали.
Доставят ми удоволствия тези неща, но разбира се да е от време на време.Трябва да има разнообразие![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Бих пробвала, ама без някои неща...например това с душенето ми се струва отвратително.Или плюенето. Аз обичам да ме стиска и да ме хапе, също да ми хваща ръцете така, че да се чувствам безпомощнаХубаво е мъжът да доминира в секса, ама защо ли на повчето мъже любимата им поза е жената отгоре?
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Харесва ми грубият секс,не сме стигали кои знае до къде,но има време.Отвръщават ме някой фетиши които бях чела тук във форума,който е чел темата сигорно ще се досети просто за мен такива хора са психично болни.
По костюмите от латекс и прочее не си падам определено ... но като цяло по грубия секс е по интересен ... но в някакви граници естественно ..![]()
A single chance is a galaxy of hope !
ми пробвали сме само белезници май и естествено той беше заключен, а, да и без розови пухчета бяха ,това е отврат, бяха си истински белезници
![]()
![]()
SINDEL май си падаше по такива неща, ама нещо я няма вече май...
Аз много се кефя на грубия секс. Помня че веднъж ме чука един полицай, представете си ситуацията белезници, бухалка и пр. Наистина секса беше превъзходен. А и доста пъти след секс съм със синини по тялото. Възбуждащо е...![]()
В живота трябва да опиташ от всичко.
Белезниците хубаво ... ама бухалката ми е интересно каква роля точно е играелаПървоначално написано от Drogiranata_
![]()
![]()
A single chance is a galaxy of hope !