.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Ивана, кажи и ти нещо по въпроса

Цитирай Първоначално написано от theworldleader
    Цитирай Първоначално написано от woo
    според мен повечето мазохистични дейности са гадни и мн не разбирам какво им се радват , но да кажем някои в по лека фаза може да са мн ефективни и възбуждащи .. и да съгласна съм както казахте по нагоре за такива цели е важно да си намериш някой на твоя акъл ..
    Много хора ги побърква мисълта, че принизяват някой. И аз съм така. Обожавам да унижавам, да принизявам, да доминирам над някой. Естествено само в секса.
    Естествено само ти си мислиш, че е в секса. Тия неща никога не са отделни, ако обичаш в секса, значи обичаш и навсякъде другаде. Това че не го осъзнаваш е друг въпрос. Секса е може би най-интимната област, където най-лесно се виждат такива неща. По-трудно се виждат в общуването с хората. БДСМ е практика, която е толкова дълбоко садомазохистична, че няма накъде повече. Не те съветвам да се занимаваш с тази практика, а и тя по самата си природа е толкова нараняваща, не само телесно, но и душевно.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Естествено съвет от непознат бих взел, но не много насерозно, знаеш защо предполагам.
    Иначе моето мнение за това което си написал/а е, че може и да си прав/а, тъй като не съм много запознат с БДСМ-то.

Обичаш да плюеш жената? Надявам се само по отверстията?

Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    това с плюенето е унизително поне за мен ... няма нищо против нещо грубо някое шамарче , да ме вържат някъде или направо да ме хванат и да няма мърдане ама чак да ми плюят в лицето

Град
    незнам
    не съм пробвал но може би нещо така по-диво може да ми дойде добре
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Цитирай Първоначално написано от djuki
    това с плюенето е унизително поне за мен ... няма нищо против нещо грубо някое шамарче , да ме вържат някъде или направо да ме хванат и да няма мърдане ама чак да ми плюят в лицето
    Точно затова го питах дали само по отверстията? Щото няма лошо, ако и наплюеш пичката за смазка преди да го вкараш, или пък отзад. Но в лицето ми се вижда тъпо и унизително, но за някои тъкмо унижението е смисъла на цялата работа.

Цитирай Първоначално написано от djuki
    Точно затова го питах дали само по отверстията? Щото няма лошо, ако и наплюеш пичката за смазка преди да го вкараш, или пък отзад. Но в лицето ми се вижда тъпо и унизително, но за някои тъкмо унижението е смисъла на цялата работа.
    Вчера пуснах отговор по-дълъг, но нещо има проблем форума и не го е пратил. Както и да е. Общо взето това възбужда много хора, раздразва партньора и положението става по грубо и по възбуждащо. Въпрос на гледна точка.

Град
    Варна
    Пробвала съм някои други неща и и имам мераци за още... Пробвала съм връзване, скубане, душене,удари, плюене.. много груб секс и други, а имам мераци за разни играчки, но някой ден...

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от Destructive
    Пробвала съм някои други неща и и имам мераци за още... Пробвала съм връзване, скубане, душене,удари, плюене.. много груб секс и други, а имам мераци за разни играчки, но някой ден...
    Ми хайде, какво чакаме?

Бъзикам се естествено. Какво имаш предвид по разни играчки, я раздуи малко...
    ~ EviL DeViL ~

Град
    Варна
    Честно казано искам да вкарам вибратор в секса, но за сега ще изчакам малко с идеята, а пък за други играчки има доста интересни неща по секс-шоповете.

Цитирай Първоначално написано от Destructive
    Честно казано искам да вкарам вибратор в секса, но за сега ще изчакам малко с идеята, а пък за други играчки има доста интересни неща по секс-шоповете.
    Действай, само изпускаш

Град
    Planet Vegeta
    не,няма
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Град
    Slivnica

.

Обичам го.. Но не винаги
    :P
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Guest
    О най-хубав секс ни се получава като е груб. Малки шамарчета...много обичам като използва сила и леко ме стисне за шията,направо умирам. Малко цинизми и това е,по грубо не съм пробвала,ама не мисля и че ще ми хареса.В малки дози ми е яко,ама много вече наистина бих се почувствала унижена

Цитирай Първоначално написано от EsCaDa20
    О най-хубав секс ни се получава като е груб. Малки шамарчета...много обичам като използва сила и леко ме стисне за шията,направо умирам. Малко цинизми и това е,по грубо не съм пробвала,ама не мисля и че ще ми хареса.В малки дози ми е яко,ама много вече наистина бих се почувствала унижена
    именно . и аз съм така
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Guest
    Дам и ако вземе да ме ядоса да прекали направо ше скоча и ще го размажа

Връзване, душене, леки шамарчета, "изнасилване", дотам сме стигали .
    Доставят ми удоволствия тези неща, но разбира се да е от време на време.Трябва да има разнообразие
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Бих пробвала, ама без някои неща...например това с душенето ми се струва отвратително.Или плюенето. Аз обичам да ме стиска и да ме хапе, също да ми хваща ръцете така, че да се чувствам безпомощна Хубаво е мъжът да доминира в секса, ама защо ли на повчето мъже любимата им поза е жената отгоре?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Харесва ми грубият секс,не сме стигали кои знае до къде,но има време.Отвръщават ме някой фетиши които бях чела тук във форума,който е чел темата сигорно ще се досети просто за мен такива хора са психично болни.

Град
    Los Angeles baby ;]
    По костюмите от латекс и прочее не си падам определено ... но като цяло по грубия секс е по интересен ... но в някакви граници естественно ..
    A single chance is a galaxy of hope !

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ми пробвали сме само белезници май и естествено той беше заключен, а, да и без розови пухчета бяха ,това е отврат , бяха си истински белезници

Голям фен
    SINDEL май си падаше по такива неща, ама нещо я няма вече май...

Град
    София
    Аз много се кефя на грубия секс. Помня че веднъж ме чука един полицай, представете си ситуацията белезници, бухалка и пр. Наистина секса беше превъзходен. А и доста пъти след секс съм със синини по тялото. Възбуждащо е...
    В живота трябва да опиташ от всичко.

Град
    Los Angeles baby ;]
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Аз много се кефя на грубия секс. Помня че веднъж ме чука един полицай, представете си ситуацията белезници, бухалка и пр. Наистина секса беше превъзходен. А и доста пъти след секс съм със синини по тялото. Възбуждащо е...
    Белезниците хубаво ... ама бухалката ми е интересно каква роля точно е играела
    A single chance is a galaxy of hope !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си