- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да правя ли секс с него?
здр.на 13 сам а приятеля ми на 18 и скоро му направих свирка но тои иска и секс.според вас да го направя ли заштото маи не ме оби4а а само за секса мисли![]()
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Никакъв секс !!!!!!!! Свиртата му е достатъчна или да си кара на ръчна![]()
Спамер 6то ниво може да спами от 6 браузера едновременно
Послепис : естествено че съм фейк
Първоначално написано от darinf666
Да си купя ли онази жълто-зелена блузка с крещящи розови нюанси или да не си я купя, щото май малко скъпичка ми се вижда ама на мен ми харесва?
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами ако искаш да си с него още) .
Аи ако неискаш да те отвори отпреде .Може да му дадеш анален секс , ако искаш да пробваш.Ако му дадеш отзаде може и да го заинтригуваш повече .
Нито секс,нито свирка![]()
offline forever!
абе какви са тия глупости?какъв секс на 13?!?!Пък и щом знаеш че тои мисли замо за секс не мисля че първия път трябва да ти е с него защото слд като те на**е и като те остави има да ревеш...
Моля те...МОЛЯ ТЕ да не го правиш (: Не ми се четат теми "Спах с него,а той ме заряза"![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Ти дори не осъзнаваш последствията. Как ще правиш секс без да има нещо от негова страна?Първоначално написано от princesa_viki
![]()
А ти си на 13 дори и свирката му е много та ти си дете още нямам думи недеи да му се вързваш на акъла за секс
много ти е рано за секс изчакаи още малко
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
прави моито момиченце
но недаи си боже да ти хареса
после сама ше си го търсиш да те чука а тои само ще се гордее с това
и нито сериозен приятел ще можеш да си хванеш (само защото тои ще знае че ти се чукаш сас друг)
а също така ще започне да се разчува на колко си го направила за сефте
ти си рещаваш!!!
аз мисля,че ти сама си си отговорила вече на въпроса.НЕДЕЙ ДА ПРАВИШ
амън от деца ейй.....Първоначално написано от mirmark
и да им казвате и да не им казвате не слушат
Гати извратените момчета има-на 18 с пикли на 13,я вземете и едно бебе да направите да да приключи въпроса,после ще правите секс 9 месеца без проблеми и предпазни средства.
не му пускай за момента . . . да видим до кога ще издържи , ако наистина те обича и иска да е с теб няма да те остави , но ако ти каже , че ако не му пуснеш ще те зареже го разкарай . . .
Не го прави ! Сама каза,че е с теб заради секса и не те обича...а и мисля че ти е раничко за секс..![]()
![]()
Мислиш ли,че 18 годишен,пълен с хормони и сексуална енергия младеж ще обича келеш на 13 години,с наченки на цици и току що дошъл месечен цикъл.Това е извратено!Изглежда се е хванал с малката,защото по-големите не са му вързали и сега си мисли,че с две три мили думи и звезди от небето ще и разтвори краката.....Първоначално написано от NeSumJenaTi
изчакаи още няколко годинки,.. има си време и място за всичко
Ние сме си за бой... Защо се връзваме на е*авки![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ДО SoFarSoG00d
Защо пък момчетата да са виновни че ходи с 13 годишна може пък тя да го е харесала и да е поискала.
А на мен ми е мн страмно как 18 годишни момичета и нагоре ходят с много по големи от тях примерно на 36-38 години .И не е да кажеш че момчето ги избира а точно момичето прави избора тя винаги може да откаже.
Пък и що да не пробва момичето кат и се ебе да се ебе , щом е тръгнала с по голям от нея е имала в предвид че той в един момент ще поиска секс .
13 тои на 18 ,я пусни снимка на плеибоя да му се посмеем !хихих
Това мнение все едно аз съм го писал,ама щеше да е по-нецензурно ... Точно за това иде реч,пича са го рязали като животно и неможе да си хване приятелка , къса чаршафите в тях и си вика тя тая малката ще ми пусне да я ши*ам и ще я оставя ... Постъпи като голяма жена и го манипулираи ,като много му се иска и не му даваш ще можеш да го правиш луд.. ама ако му позволиш тои ше те направи луда ! Ти решаваш ... хихихи бати педагозите дето се навъдиха тука маинаПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Девойката има вагинални сърбежи и иска батко да я почеше........
[quote="darinf666"]здр.на 13 сам а приятеля ми на 18 и скоро му направих свирка но тои иска и секс.според вас да го направя ли заштото маи не ме оби4а а само за секса мисли![]()
абе дете, осъзнай се малко!..к'ви свирки, какъв секс?!
![]()
![]()
![]()