.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Фантазийтее ви..

Какви са вашите еротични фантазий и коя от тях бихте искали да осъществите с любимия човек ?
    Обичам Андриан

Имам фантазий, но не с приятеля ми, а с друга жена

Цитирай Първоначално написано от MapTa
    Имам фантазий, но не с приятеля ми, а с друга жена

..баси якото xD

по темата:
    фантазията ми е да се изценира нещо като отвличане..
    гледах го в От Местопрестъплението Маями..
    та..аз се приготвям да се изкъпя и някой идва зад мен и уж ме отвлича ..изценира се борба..гоним се из къщата.. ама не е така лигаво, а със страх
    и за да се спася от похитителя започвам там всичко да чупя, той най-накрая ме хваща и ме хвърля върху леглото и уж ме изнасилва..
    мн е добро..смисъл може би няма мн добре да го схванете, но аз мн се възбуждам при мисълта, че следващото ми гадже може да послужи за тази фантазия.. ;D

мда мда..
    МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ

Град
    МеЛмАк
    Цитирай Първоначално написано от bloo

та..аз се приготвям да се изкъпя и някой идва зад мен и уж ме отвлича ..изценира се борба..гоним се из къщата.. ама не е така лигаво, а със страх
    и за да се спася от похитителя започвам там всичко да чупя, той най-накрая ме хваща и ме хвърля върху леглото и уж ме изнасилва..
    мн е добро..смисъл може би няма мн добре да го схванете, но аз мн се възбуждам при мисълта, че следващото ми гадже може да послужи за тази фантазия.. ;D

мда мда..[/b][/color]
    казвай град и адрес до 24 часа идвам
    Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
    Никога не яж жълт сняг
    Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали

опппаа стана горещо
    Обичам Андриан

Повече от фен
    Фантазията ми...всички да се научат да пишат правилно...неосъществима.
    Еротнични фантазии-свързани са с по-скоро с конкретни хора, отколкото с конкретни ситуации.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от rumcho

мда мда..[/b][/color]

СЕЛО ТРЕБИЧ. улица върбански чепове 13, третата врата у лево
    МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ

Град
    МеЛмАк
    Цитирай Първоначално написано от rumcho

мда мда..[/b][/color]

СЕЛО ТРЕБИЧ. улица върбански чепове 13, третата врата у лево
    улица върбански чепове
    Никога не яж жълт сняг

Супер фен
    Може да преминете на лично,за да уточнявате подробностите.

ухаа какви фантазии имам за 1 фр
    phah

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    А аз за Андреа...

Град
    МеЛмАк
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Може да преминете на лично,за да уточнявате подробностите.
    слушаме шефе \/ :P
    Никога не яж жълт сняг

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    А аз за Андреа...
    то и аз за нея си мислех нещо ама и николета не е зле
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Интензивна тренировка, потни тела, горещи погледи .. мМ
    Какво по-възбуждащо от това?

DO NOT USE!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Kак се връщам в каменната ера и ме чукат по главата с боздуган

^ Свърших...

Колкото повече изпълнявам каквото съм намислил, по-мръсни и непослушни ми идват..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    ВаРнАаАа
    ^^ Накрая ще ти падне след толкова осъществени фантазии

Ами.. Не се сещам за нещо определено..

Е няма.
    То по тая логика пък, ако не ги осъществявам легнал пак ще стои
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    ахухахуахуа
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    на глас се смях като го прочетох
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Но полето,ама да има някаква сянка направена от огромен орех и даааай дааааай на орехаа и да си крещя до полуда и да го побъркам само с стенеия или в гората върху боровинките или на полянката обаче да няма нииикой и цял ден да си се .... до умирачка
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

@bloo Фантазията ти може да бъде осъществена от мн хора, на които имаш доверие, но за да бъде реална като отидеш в чужбина(пожелавам ти да го сториш) отиди в някой Фетиш клуб и говори с хората там. Хем са професионалисти и ще го направят точно както си го представчш, хем няма да пострадаш, пак защото са хора с опит и накрая предварително ще сте се разбрали кое се включва и докъде да стигнат, за което не можещ да си абсолютно сигурна ако просто викнеш някое приятелче да те нае*е

@bloo Фантазията ти може да бъде осъществена от мн хора, на които имаш доверие, но за да бъде реална като отидеш в чужбина(пожелавам ти да го сториш) отиди в някой Фетиш клуб и говори с хората там. Хем са професионалисти и ще го направят точно както си го представчш, хем няма да пострадаш, пак защото са хора с опит и накрая предварително ще сте се разбрали кое се включва и докъде да стигнат, за което не можещ да си абсолютно сигурна ако просто викнеш някое приятелче да те нае*е

Моята фантазия.

Тя включва легло, белезници, две кърпи, за да запуша устата на любимия си, както също и да му завържа нещо пред очите, че да не вижда.
    Изцяло гол, двата му крака разпънати и завързани на всяка страна на леглото. Може би камшик или нещо подобно, за да го измъчвам. Така да е възбуден, че да ме моли да освободя ръцете му, за да може да се докосне, и да ми се моли аз да го докосна. Да ми се моли да го чу**м. Ах, мога да усетя мириса на свещ, когато разливам разтопения восък по тялото му. Мога да усетя меката му кожа под пръстите си, мога да си представя как се върти на леглото в нетърпение и очакване.

Ох, сега мога и да усетя, че се нуждая от студен душ. Много студен.

Цитирай Първоначално написано от kizametsu
    Моята фантазия.

Тя включва легло, белезници, две кърпи, за да запуша устата на любимия си, както също и да му завържа нещо пред очите, че да не вижда.
    Изцяло гол, двата му крака разпънати и завързани на всяка страна на леглото. Може би камшик или нещо подобно, за да го измъчвам. Така да е възбуден, че да ме моли да освободя ръцете му, за да може да се докосне, и да ми се моли аз да го докосна. Да ми се моли да го чу**м. Ах, мога да усетя мириса на свещ, когато разливам разтопения восък по тялото му. Мога да усетя меката му кожа под пръстите си, мога да си представя как се върти на леглото в нетърпение и очакване.

Ох, сега мога и да усетя, че се нуждая от студен душ. Много студен.

Ммм нещо в плана ти куца,не вярвам като види камшика да иска да го чу**ш но ти си знаеш...и най-вероятно ако направиш грешката да го пуснеш ще избяга през най-близкия прозорец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си