- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фантазийтее ви..
Какви са вашите еротични фантазий и коя от тях бихте искали да осъществите с любимия човек ?![]()
Обичам Андриан
Първоначално написано от MapTa
![]()
..баси якото xD
по темата:
фантазията ми е да се изценира нещо като отвличане..
гледах го в От Местопрестъплението Маями..![]()
та..аз се приготвям да се изкъпя и някой идва зад мен и уж ме отвлича ..изценира се борба..гоним се из къщата.. ама не е така лигаво, а със страх![]()
и за да се спася от похитителя започвам там всичко да чупя, той най-накрая ме хваща и ме хвърля върху леглото и уж ме изнасилва..
мн е добро..смисъл може би няма мн добре да го схванете, но аз мн се възбуждам при мисълта, че следващото ми гадже може да послужи за тази фантазия.. ;D
мда мда..
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
казвай град и адрес до 24 часа идвамПървоначално написано от bloo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
опппаа стана горещо![]()
![]()
Обичам Андриан
Фантазията ми...всички да се научат да пишат правилно...неосъществима.
Еротнични фантазии-свързани са с по-скоро с конкретни хора, отколкото с конкретни ситуации.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от rumcho
СЕЛО ТРЕБИЧ. улица върбански чепове 13, третата врата у лево
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
улица върбански чеповеПървоначално написано от bloo
![]()
![]()
Никога не яж жълт сняг
Може да преминете на лично,за да уточнявате подробностите.
А аз за Андреа...Първоначално написано от balon4eee
![]()
слушаме шефе \Първоначално написано от Punisherrr
/ :P
Никога не яж жълт сняг
то и аз за нея си мислех нещо ама и николета не е злеПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Kак се връщам в каменната ера и ме чукат по главата с боздуган![]()
^ Свърших...
Колкото повече изпълнявам каквото съм намислил, по-мръсни и непослушни ми идват..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
^^Накрая ще ти падне след толкова осъществени фантазии
![]()
Ами..Не се сещам за нещо определено..
Е няма.
То по тая логика пък, ако не ги осъществявам легнал пак ще стои
;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ахухахуахуаПървоначално написано от Zaharinka
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Първоначално написано от Zaharinka
![]()
![]()
![]()
![]()
на глас се смях като го прочетох
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Но полето,ама да има някаква сянка направена от огромен орех и даааай дааааай на орехаа и да си крещя до полуда и да го побъркам само с стенеия![]()
![]()
![]()
или в гората върху боровинките
или на полянката обаче да няма нииикой и цял ден да си се .... до умирачка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
@bloo Фантазията ти може да бъде осъществена от мн хора, на които имаш доверие, но за да бъде реална като отидеш в чужбина(пожелавам ти да го сториш) отиди в някой Фетиш клуб и говори с хората там. Хем са професионалисти и ще го направят точно както си го представчш, хем няма да пострадаш, пак защото са хора с опит и накрая предварително ще сте се разбрали кое се включва и докъде да стигнат, за което не можещ да си абсолютно сигурна ако просто викнеш някое приятелче да те нае*е
@bloo Фантазията ти може да бъде осъществена от мн хора, на които имаш доверие, но за да бъде реална като отидеш в чужбина(пожелавам ти да го сториш) отиди в някой Фетиш клуб и говори с хората там. Хем са професионалисти и ще го направят точно както си го представчш, хем няма да пострадаш, пак защото са хора с опит и накрая предварително ще сте се разбрали кое се включва и докъде да стигнат, за което не можещ да си абсолютно сигурна ако просто викнеш някое приятелче да те нае*е
Моята фантазия.
Тя включва легло, белезници, две кърпи, за да запуша устата на любимия си, както също и да му завържа нещо пред очите, че да не вижда.
Изцяло гол, двата му крака разпънати и завързани на всяка страна на леглото. Може би камшик или нещо подобно, за да го измъчвам. Така да е възбуден, че да ме моли да освободя ръцете му, за да може да се докосне, и да ми се моли аз да го докосна. Да ми се моли да го чу**м. Ах, мога да усетя мириса на свещ, когато разливам разтопения восък по тялото му. Мога да усетя меката му кожа под пръстите си, мога да си представя как се върти на леглото в нетърпение и очакване.
Ох, сега мога и да усетя, че се нуждая от студен душ. Много студен.![]()
Първоначално написано от kizametsu
Ммм нещо в плана ти куца,не вярвам като види камшика да иска да го чу**шно ти си знаеш...и най-вероятно ако направиш грешката да го пуснеш ще избяга през най-близкия прозорец
![]()