.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)

Проблем с Bluetooth след преинсталация.

Преинсталнах уина и вкарвам блутуута, във външното USB, както по принцип си го правя и не иска да се пуска.До сега, като си преинсталирам уина ми и вкарам блутуута, ми изкарва там ню хардуер и т.н., па сега нищо.
    Сложих си др уин.
    Ае некой да ми помогне, че без да исках си изтрих всичката музика

_________
    Грешен раздел. Преместена.
    hamilcar
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Здравей "XceSS".

Пробвай какво ще стане ако включиш "блутуута" в някое от другите USB-та! Между другото - какво ще рече "външно" USB? Тези на кутията от пред ли имаш предвид или? - Защото може да се разбира по различен начин това... Примерно може да имаш в предвид USB-удължение или пък USB-на клавиатурата и т.н. Уточни този въпрос...
    Може да опиташ да сложиш драйверите преди самото устройство - може и да помогне това, но преди това се увери, че USB-то работи нормално! Аз веднъж оправях на един приятел компютъра, който имаше пак проблеми с "блутуута" - в крайна сметка се оказа, че драйверите правят някакъв проблем и ако ги инсталира човек нормално - изчезваше DVD-то (в случая на неговия Лаптоп)

В този случай прибягнах до по-нестандартни начини за инсталация и в крайна сметка всичко стана, както трябва и "блутуута" си работеше нормално тогава!

Успех от мен...

Пробвай да включваш и изключваш многократно. И аз така като сложиш 7-цата докато го подкарам...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Уляляля данеет
    Оправих се от Device manager-a
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Уляляля данеет
    Оправих се от Device manager-a
    Честито . Темата приключва.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми