- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Съвет относно спортуване.
Mnogo vi molq hora preporu4aite mi sport s koito da se zahvana...imam ogromno jelanie da sportuvam,n o neznam kakvo... mnogo vi molq davaite predlojenie za sport i ako moje po nqkoi sait s caeni i mesta v Sofiq kadeto moje da se zapi6akajete plsss
Плуване! Много полезен за организма и се вади супер тяло!
Audio ergo sum
И според мен плъуването е доста добър спорт![]()
e на тебе зависи кво ти харесва има толкова много спортове като на някои даже имената не им знам... дай някакви насоки
това за който го мързи ,да бе
Плуването е хубаво дам... но за момиче гърба доста се разширява но пък извайваш тяло на (богиня) така че струва си ако искаш,мойто мнение да се насочиш към волейбол,спортни танци ти си решаваш![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Ами избери си сама.Всеки спорт има положителни черти,важно е на теб да ти харесва.![]()
тейнис на маса![]()
заребява
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Абе и с тебе съм съгласен...Първоначално написано от SkiCatA
Аз съм за тенис на корт пък![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
според мене ще е добре баскетбол
едно че развива тялото и уформя
друго че учи на дисциплина и отговорност(виж тука зависи от тренъора)
и аз съм за плуване , защото го тренирам![]()
btw казахте че плуването разширява гръдния кош, ама то всеки спорт има нещо
плуването-гърба
баскетбола-ставаш прекалено висок
тенесистите май и те са едри .... тъй че както решиш![]()
Конна езда. Прекрасен спорт!
Бягането също![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
охх да ама много скъпПървоначално написано от DarkKisss
.Ако не те влече нещо,най-добре започни плуване
ami az sega hodq na tenis na kort v sofiq- mladost1. smqtam 4e i na teb 6te ti haresa
Ходи на тенис на маса няма да съжаляваш. В София има точно до басейна Дианабат мн добра зала както и на някои стадиони. Иначе бих препоръчал и плуването, защото ще ти отвори гръдния кош и ще се пооформиш малко![]()
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
може и водна топка.аз съм тренирал и е много хубав спорт.развиват се ръцете и рамената.
BOTEV VRACA I CSKA FOREVER.
бягане;волейбол.. Зависи от интересите ти.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn