.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82

Hybrid View

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от L31h4z
    Ти бавен ли си?
    В първият си пост те попитах като човек, що е това "абнормация", ти почна да се заяждаш. И от там тръгнах да ти доказвам, че такава дума в българския език няма. Така че не ми говори, че се захващам за термините, защото нямах такова намерение.
    Относно светлата ти личност - искаш да ми кажеш, че регистрацията на този линк не е твоя ли?
    Спри да мажеш (пък ако си женен браво на теб, но ако така стоят нещата разбирам защо не вярваш, че такова чудо като любовта не съществува) и да ми говориш с този покровителствен тон, така няма да излезеш прав. Спирам да се занимавам с теб, защото то се е видяло, че ще продължиш да се правиш на интересен и ще се мъчиш да ме дискредитираш говорейки ми по този начин, няма смисъл, който иска каквото иска да си мисли, пък който все още те намира за интересен или авторитетен - негова си работа. Не ми беше това идеята, така че уотевър...
    Както се казва: "Недей да спориш с идиот, защото ще те принизи на своето ниво и ще те бие с опит...".
    Айде, лек ден.
    Да. Много бавен съм. Доволен ли си сега от отговора ми?

Не мисля, че направих всичко възможно да ти отговоря максимално 'пълно' в миналия си пост. Ще компенсирам в този, ако е удобно.

Тази регистрация е моя, но виж ти, деня в който аз съм роден не е правилен. Сега сме края на 2009 година, а аз навърших 20 години.
    Това е регистрация, която аз не използвам от много време и ще съм благодарен, ако някоя я изтрие за добро.

Брак подписах точно преди една година и някой месец. Напълно доволен, красив, чист, нормален брак. Не съм много убеден, но не мисля, че трябва да изпиша 20 изречения, в които да ти доказвам, колко нормално е да си женен, дори на такава възраст.

Аз прецених за себе си, че това е човека за мен. След това всичко беше само една формалност, но както и да е.

Думата абнормация е термин, спадащ към терминологията на психологията, а тези термини са малко или много 'ограничени' в интернет пространството. Имах дебела книга с множество такива неща, но уви, сега не знам къде е, а и не помня много от нея.

Радвам се, че съм научил дори и малкото, което успях да прочета. Естествено и го разбрах, благодарение на нормалните ми мислови процеси.

Не си мисли, че идвам тук във форума, за да докажа на някой или на нещо, че съм някой или нещо. Приемам и гледам на нещата по много различен начин, от там се поражда и един нов вид разсъждение.

Някой го определят като добро, повечето като лошо, но всеки има свой стил на изказване и мислене.

Далеч от мисълта съм да се заяждам с теб или да те афронтирам по някакъв безсмилен начин. Радвам се, че понякога споря и дискутирам с умни и интелигентни хора. Това за мен е развитие на личността, развитие на структурата за разсъждения и така нататък.

С най - добри пожелания.

Отговор на поста над мен:

Към нея изпитвам симпатия, привързаност, ревност. Прави ме щастлив и ме разбира за всичко. Изпитвам всички приятни и положителни емоции с нея, както и най - красивите чувства. Любов няма.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Лубовта е предтекст за безплатен секс е тва е истината маина а и да имане6то което 4овек си мисли 4е е лубов то е просто привли4ане и симпатия кам някои 4овек няма лубов

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Как така няма любов, но има ревност? Как така изпитваш красиви чувства, като сам отричаш най-красивото от тях? Казвали ли си на някого някога "обичам те"? Баща,майка, брат, сестра, приятел? Някой казвали ли ти го е? Вярваш ли му, че е искрено? Извинявай з многото въпроси, но ме учудва пълното ти отрицание на 1 чувство и фактът, че не отричаш много други. Бтв аз не бих се омъжила за мъж, който не обичам, който не ме обича и за който знам, че любов не съществува.

^С родителите си, сестра си и приятелите си не правя секс, но изпитвам любов към тях. Любовта не е само интимната любов. Любов е да целуна кака, да се гушна в прегръдките на мама, тати да ме погали, баба да се разплаче, защото ми се е случило нещо хубаво, дядо да ми щипе бузките, приятел да ме прегърне...Защо да живея, ако такива неща не се случват в живота ми?

Тези неща могат да ти се случат и без да вярваш в любовта. Това е мислена граница.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    Тези неща могат да ти се случат и без да вярваш в любовта. Това е мислена граница.
    + / - 1

Той и Бог е смислена граница! Някой написал Библията и хайде, трябва да вярваме във нея! Тъпо, нали?

Проблема е, че ти вярваш в Библията, а аз не!

Заключение: ,,Всеки живее в отделна действителност.'' - Шърли Маклейн
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    + / - 1

Той и Бог е смислена граница! Някой написал Библията и хайде, трябва да вярваме във нея! Тъпо, нали?

Проблема е, че ти вярваш в Библията, а аз не!

Заключение: ,,Всеки живее в отделна действителност.'' - Шърли Маклейн
    Всеки живее в свой собствен свят - SWASTICA.

Град
    Свищов
    “Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.”
    Уилям Шекспир

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Уилям Шекспир
    Шекспир има голямо име и доста талант зад гърба си, но в действителност е голям празнодумец.

И по-смирено можело, а?
    Извинявам се за грубия си тон, но не обичам безпричинните нападки.

Спирам да се карам с теб, личи си, че когато не си заядлив си свестен и интелигентен и не виждам смисъл да продължаваме тези безсмислени нападки. Извинявам се отново, надявам се не съм те засегнал ужасно много.

По темата:
    Това беше идеята на първия ми пост, но нека резюмирам:
    Към нея изпитвам симпатия, привързаност, ревност. Прави ме щастлив и ме разбира за всичко. Изпитвам всички приятни и положителни емоции с нея, както и най - красивите чувства. Любов няма.
    Това "нямане" на любов, е идеята ми за любов. Колежката от 3та група/от работа/момичето, което продава леблебия срещу спирката до вас и т.н.т. така ли я чувстваш?
    И в този ред на мисли - жена ти понякога не те ли прави щастлив/кара да изпитваш всичките хубави емоции и чувства без повод?
    С риск да се повторя - магическото нещо наречено любов може и да не съществува, но съвкупността от многото неща, които си изброил е именно любов. Аз така виждам нещата, но това е въпрос на мироглед и...семантика (хайде, нека го наречем разбиране за нещата/понятията) предполагам.
    И все пак, нека ви хвърля в размисли (трудна работа, що се отнася до онези индивиди, които са се изказали по темата за "лубовта" без нито 1 ред аргументация и напълно...но хайде да стая гнева си, макар че не е добре за психиката на човек) с една мисъл, която прочетох/чух наскоро:
    Това, че разбираме как нещо "работи", прави ли го по-малко чудо/магическо?
    Е, предполагам ще бъда контриран с термини и дефиниции или едно просто "Да, прави го!", но явно имам прекалено романтична представа за света.
    Лека вечер на всички.
    ...

Супер фен
    Град
    България
    Уилям Шекспир
    Tова не е вярно!

Дали в отделна действителност или в свой собствен свят, няма разлика!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Любовта като чувство независимо към какво е реална. Но за любовта към другия пол не съм мн сигурна...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Град
    Свищов
    ANTIHUMAN, не съм го казала аз. Просто за мен това важи в пълна степен.

Уилям Шекспир
    Tова не е вярно!

Нали умееш да правиш разлика между свят и действителност?

Супер фен
    Град
    България
    Уилям Шекспир
    Tова не е вярно!

Нали умееш да правиш разлика между свят и действителност?
    Забрави думичката ,,Собствен''! Тя е много важна за да разбереш правилно изречението!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Истинска любов рядко се среща, всичко останало са интереси.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Цитирай Първоначално написано от Vain
    Истинска любов рядко се среща, всичко останало са интереси.
    +1

Град
    Sofia
    Само истинската любов е истина

Да, и тук идва въпросът как да познаем коя е истинската? Като си влюбен нали, казваш си, че сигурно е това, а се оказва, че е поредната история, пълна с лъжа и измама, и се оказваш сам и наранен, използван физически и емоционално и едно "Извинявай" не ти казват даже. В случая става вупрос за мен де Ама май няма как да се познае, защото никога не знаеш... дали човека, който го мислиш за близък, не изважда нож в тоя момент да го забие в гърба ти и да те предаде, все едно си никой и нищо. Не е ли така?

mit dokat ne sre6ne6 "to4niq" 4ovek a sled kato go sre6ne666 .. aaax
    Jivota e edna dobre zamotana lainqna suvkupnost ot kurvi , pederasi i hora kato nas . I loshoto e che ne se vijda varqnt za opraviq ..

не са всеки
    предполагам

Супер фен Аватара на montana6
    И тук съм съгласен със SRC. Любовта е съвкупност от съзнателни и подсъзнателни оценки на партньора на биологично и психологично ниво.

аллеле никфа любов вее
    Naпафкани Кокошki s мигрена ;д;д;дд;д

Има любов, стига да откриеш точния човек за теб. Ако тогава се запали искрата, няма загасяне цял живот.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Любов има.. Просто разбиранията за това чувство са различни ..

Въпрос на гледна точка.
    И стига с тия въпроси-щом се чувстваш щастлив с някого, какво значение има как точно се нарича това щастие?
    Браааво!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си