.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Фен Аватара на loffgame
    Доста теории съм чувала.. Например,че любовта е самовнушение ! Когато си самовнушаваш,че някой е много красив,прекрасен,страхотен ,че го харесваш,че искаш да си с него,че ако сте заедно няма да се разделите никога и т.н. и то.. искаш или не, почваш да се влюбваш в този човек Самата дума ЛЮБОВ е доста силно понятие Може би,все пак има нещо вярно в горното твърдение ^^ И не случайно когато някой твой приятел/ка ти говори за човека когото харесва ти можеш да се влюбиш в него без да искаш особено ако ти повтяря колко е сладък,какви неща прави и т.н.... Но си остава само мое мнение

Град
    Sofia
    Щом чувствам любовта,значи съществува

Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    Любов съществува само между жената и парите - между всичко друго тя е утопия!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от dominating
    Любов съществува само между жената и парите - между всичко друго тя е утопия!
    Как да кажа ...Силно изказване, но доста наивно. Не сме дорасли за да правим такива общовалидни заключения. Не за друго, просто можем да се объркаме и да станем за смях (най-малко).
    Има я любовта . Това колко дълго трае, дали е вечна, дали е различна към всеки и за всеки човек, е друг въпрос. Но съществува . Или съществува поне това, което аз чувствам. За мен то е любов.

Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    Ти изпитвала ли си я? Говоря наистина изпитвала а не само да си мислиш, че е така. Аз няма шанс как да съм я изпитвал по лични причини, но съдейки по приятелите ми (и жени и мъже) не съм видял между някаква двойка да има любов. Между мама и тати също няма, между брат ми и снаха ми - за тя се чудя защо са заедно но сигурно е племенницата... В повечето случаи в които се наблюдава "любов" то това е просто силна поносимост на лошите качества и на нещата които те дразнят в един човек. И на черти на характера като признателност и чувство за дълг.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ами, то любовта , според мен , е комплексно чувство, комбинира в себе си привличане, страст , понасяне на чуждите недостатъци (когато си влюбен , не ги забелязваш, даже ги обичаш ,но след време започва да ти писва...) , ревност ,загриженост... То самата дума "любов" не мисля, че има точна дефиниция, всеки я приема различно. Тя се свързва по-скоро със сексуалното привличане , за разлика от обичта, при която говорим за постоянство в чувствата.

По въпроса ти - аз я изпитвам в момента - към приятеля ми .

Ти си споменал връзките - ами , за да живеят двама души заедно , трябва нещо повече от любов - търпение, приятелство, наистина много компромиси и отстъпки от двете страни. Трябва да се обичат .

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Ами, то любовта , според мен , е комплексно чувство, комбинира в себе си привличане, страст , понасяне на чуждите недостатъци (когато си влюбен , не ги забелязваш, даже ги обичаш ,но след време започва да ти писва...) , ревност ,загриженост... То самата дума "любов" не мисля, че има точна дефиниция, всеки я приема различно. Тя се свързва по-скоро със сексуалното привличане , за разлика от обичта, при която говорим за постоянство в чувствата.
    +1
    Живей за днес,защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си