Цитирай Първоначално написано от L31h4z
Ти бавен ли си?
В първият си пост те попитах като човек, що е това "абнормация", ти почна да се заяждаш. И от там тръгнах да ти доказвам, че такава дума в българския език няма. Така че не ми говори, че се захващам за термините, защото нямах такова намерение.
Относно светлата ти личност - искаш да ми кажеш, че регистрацията на този линк не е твоя ли?
Спри да мажеш (пък ако си женен браво на теб, но ако така стоят нещата разбирам защо не вярваш, че такова чудо като любовта не съществува) и да ми говориш с този покровителствен тон, така няма да излезеш прав. Спирам да се занимавам с теб, защото то се е видяло, че ще продължиш да се правиш на интересен и ще се мъчиш да ме дискредитираш говорейки ми по този начин, няма смисъл, който иска каквото иска да си мисли, пък който все още те намира за интересен или авторитетен - негова си работа. Не ми беше това идеята, така че уотевър...
Както се казва: "Недей да спориш с идиот, защото ще те принизи на своето ниво и ще те бие с опит...".
Айде, лек ден.
Да. Много бавен съм. Доволен ли си сега от отговора ми?

Не мисля, че направих всичко възможно да ти отговоря максимално 'пълно' в миналия си пост. Ще компенсирам в този, ако е удобно.

Тази регистрация е моя, но виж ти, деня в който аз съм роден не е правилен. Сега сме края на 2009 година, а аз навърших 20 години.
Това е регистрация, която аз не използвам от много време и ще съм благодарен, ако някоя я изтрие за добро.

Брак подписах точно преди една година и някой месец. Напълно доволен, красив, чист, нормален брак. Не съм много убеден, но не мисля, че трябва да изпиша 20 изречения, в които да ти доказвам, колко нормално е да си женен, дори на такава възраст.

Аз прецених за себе си, че това е човека за мен. След това всичко беше само една формалност, но както и да е.

Думата абнормация е термин, спадащ към терминологията на психологията, а тези термини са малко или много 'ограничени' в интернет пространството. Имах дебела книга с множество такива неща, но уви, сега не знам къде е, а и не помня много от нея.

Радвам се, че съм научил дори и малкото, което успях да прочета. Естествено и го разбрах, благодарение на нормалните ми мислови процеси.

Не си мисли, че идвам тук във форума, за да докажа на някой или на нещо, че съм някой или нещо. Приемам и гледам на нещата по много различен начин, от там се поражда и един нов вид разсъждение.

Някой го определят като добро, повечето като лошо, но всеки има свой стил на изказване и мислене.

Далеч от мисълта съм да се заяждам с теб или да те афронтирам по някакъв безсмилен начин. Радвам се, че понякога споря и дискутирам с умни и интелигентни хора. Това за мен е развитие на личността, развитие на структурата за разсъждения и така нататък.

С най - добри пожелания.

Отговор на поста над мен:

Към нея изпитвам симпатия, привързаност, ревност. Прави ме щастлив и ме разбира за всичко. Изпитвам всички приятни и положителни емоции с нея, както и най - красивите чувства. Любов няма.