Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
значи аз доколкото знам психологията и биологията отдавна доказаха,че любов няма,а тва са некакви химични реакции и бушуващи хормони на тялото... от психологична гледна точка мъжа и жената се избират един друг на подсъзнателно ниво като целта е всеки да избере по-качествен генетично партньор (а тези с по-хубави черти на тялото се очаква и да са по-здрави) за да се роди по-здраво поколение...

тоест любов - в онзи литературния смисъл между мъжа и жената няма... всичко е природа.
Ходи да го обясняваш на влюбените...
По тази логика аз би трябвало да съм сама, защото от генетична гледна точка не съм добър екземпляр. И по силата на естествения подбор, половинката ми отдавна трябва да ме е оставила, защото много добре знае какви точно проблеми имам и, че вероятността да създаде с мен здраво и силно поколение е поколение е по-малка, отколкото със средно статистическата жена. Защо тогава стои с мен, иска мен и иска деца от мен? Защо мъжете стоят при безплодни жени, защо жените стоят при мъже с репродуктивни проблеми? Защо стотици двойки са заедно, а нямат деца. Защо несъвършените в генетично отношение хора имат семейство и деца?