- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Любовта - Истина или Мит
Да. Много бавен съм. Доволен ли си сега от отговора ми?Първоначално написано от L31h4z
Не мисля, че направих всичко възможно да ти отговоря максимално 'пълно' в миналия си пост. Ще компенсирам в този, ако е удобно.
Тази регистрация е моя, но виж ти, деня в който аз съм роден не е правилен. Сега сме края на 2009 година, а аз навърших 20 години.
Това е регистрация, която аз не използвам от много време и ще съм благодарен, ако някоя я изтрие за добро.
Брак подписах точно преди една година и някой месец. Напълно доволен, красив, чист, нормален брак. Не съм много убеден, но не мисля, че трябва да изпиша 20 изречения, в които да ти доказвам, колко нормално е да си женен, дори на такава възраст.
Аз прецених за себе си, че това е човека за мен. След това всичко беше само една формалност, но както и да е.
Думата абнормация е термин, спадащ към терминологията на психологията, а тези термини са малко или много 'ограничени' в интернет пространството. Имах дебела книга с множество такива неща, но уви, сега не знам къде е, а и не помня много от нея.
Радвам се, че съм научил дори и малкото, което успях да прочета. Естествено и го разбрах, благодарение на нормалните ми мислови процеси.
Не си мисли, че идвам тук във форума, за да докажа на някой или на нещо, че съм някой или нещо. Приемам и гледам на нещата по много различен начин, от там се поражда и един нов вид разсъждение.
Някой го определят като добро, повечето като лошо, но всеки има свой стил на изказване и мислене.
Далеч от мисълта съм да се заяждам с теб или да те афронтирам по някакъв безсмилен начин. Радвам се, че понякога споря и дискутирам с умни и интелигентни хора. Това за мен е развитие на личността, развитие на структурата за разсъждения и така нататък.
С най - добри пожелания.
Отговор на поста над мен:
Към нея изпитвам симпатия, привързаност, ревност. Прави ме щастлив и ме разбира за всичко. Изпитвам всички приятни и положителни емоции с нея, както и най - красивите чувства. Любов няма.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Лубовта е предтекст за безплатен секс е тва е истината маина а и да имане6то което 4овек си мисли 4е е лубов то е просто привли4ане и симпатия кам някои 4овекняма лубов
Как така няма любов, но има ревност? Как така изпитваш красиви чувства, като сам отричаш най-красивото от тях? Казвали ли си на някого някога "обичам те"? Баща,майка, брат, сестра, приятел? Някой казвали ли ти го е? Вярваш ли му, че е искрено? Извинявай з многото въпроси, но ме учудва пълното ти отрицание на 1 чувство и фактът, че не отричаш много други. Бтв аз не бих се омъжила за мъж, който не обичам, който не ме обича и за който знам, че любов не съществува.
^С родителите си, сестра си и приятелите си не правя секс, но изпитвам любов към тях. Любовта не е само интимната любов. Любов е да целуна кака, да се гушна в прегръдките на мама, тати да ме погали, баба да се разплаче, защото ми се е случило нещо хубаво, дядо да ми щипе бузките, приятел да ме прегърне...Защо да живея, ако такива неща не се случват в живота ми?
Тези неща могат да ти се случат и без да вярваш в любовта. Това е мислена граница.
+ / - 1Първоначално написано от SWASTIKA
Той и Бог е смислена граница! Някой написал Библията и хайде, трябва да вярваме във нея! Тъпо, нали?
Проблема е, че ти вярваш в Библията, а аз не!
Заключение: ,,Всеки живее в отделна действителност.'' - Шърли Маклейн
Първоначално написано от ScionOfStorm
Всеки живее в свой собствен свят - SWASTICA.Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Шекспир има голямо име и доста талант зад гърба си, но в действителност е голям празнодумец.Първоначално написано от krem4et0
![]()
И по-смирено можело, а?
Извинявам се за грубия си тон, но не обичам безпричинните нападки.
Спирам да се карам с теб, личи си, че когато не си заядлив си свестен и интелигентен и не виждам смисъл да продължаваме тези безсмислени нападки. Извинявам се отново, надявам се не съм те засегнал ужасно много.
По темата:
Това беше идеята на първия ми пост, но нека резюмирам:
Това "нямане" на любов, е идеята ми за любов. Колежката от 3та група/от работа/момичето, което продава леблебия срещу спирката до вас и т.н.т. така ли я чувстваш?Към нея изпитвам симпатия, привързаност, ревност. Прави ме щастлив и ме разбира за всичко. Изпитвам всички приятни и положителни емоции с нея, както и най - красивите чувства. Любов няма.
И в този ред на мисли - жена ти понякога не те ли прави щастлив/кара да изпитваш всичките хубави емоции и чувства без повод?
С риск да се повторя - магическото нещо наречено любов може и да не съществува, но съвкупността от многото неща, които си изброил е именно любов. Аз така виждам нещата, но това е въпрос на мироглед и...семантика (хайде, нека го наречем разбиране за нещата/понятията) предполагам.
И все пак, нека ви хвърля в размисли (трудна работа, що се отнася до онези индивиди, които са се изказали по темата за "лубовта" без нито 1 ред аргументация и напълно...но хайде да стая гнева си, макар че не е добре за психиката на човек) с една мисъл, която прочетох/чух наскоро:
Това, че разбираме как нещо "работи", прави ли го по-малко чудо/магическо?
Е, предполагам ще бъда контриран с термини и дефиниции или едно просто "Да, прави го!", но явно имам прекалено романтична представа за света.
Лека вечер на всички.![]()
...
Tова не е вярно!Първоначално написано от krem4et0
![]()
Дали в отделна действителност или в свой собствен свят, няма разлика!Първоначално написано от SWASTIKA
Любовта като чувство независимо към какво е реална. Но за любовта към другия пол не съм мн сигурна...![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Нали умееш да правиш разлика между свят и действителност?Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Забрави думичката ,,Собствен''! Тя е много важна за да разбереш правилно изречението!Първоначално написано от SWASTIKA
![]()
Истинска любов рядко се среща, всичко останало са интереси.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Само истинската любов е истина
Да, и тук идва въпросът как да познаем коя е истинската? Като си влюбен нали, казваш си, че сигурно е това, а се оказва, че е поредната история, пълна с лъжа и измама, и се оказваш сам и наранен, използван физически и емоционално и едно "Извинявай" не ти казват даже. В случая става вупрос за мен деАма май няма как да се познае, защото никога не знаеш... дали човека, който го мислиш за близък, не изважда нож в тоя момент да го забие в гърба ти и да те предаде, все едно си никой и нищо. Не е ли така?
![]()
mit dokat ne sre6ne6 "to4niq" 4ovek a sled kato go sre6ne666 .. aaax![]()
![]()
![]()
Jivota e edna dobre zamotana lainqna suvkupnost ot kurvi , pederasi i hora kato nas . I loshoto e che ne se vijda varqnt za opraviq ..
не са всеки
предполагам
И тук съм съгласен със SRC. Любовта е съвкупност от съзнателни и подсъзнателни оценки на партньора на биологично и психологично ниво.
аллеле никфа любов вее![]()
![]()
![]()
![]()
Naпафкани Кокошki s мигрена ;д;д;дд;д
Има любов, стига да откриеш точния човек за теб. Ако тогава се запали искрата, няма загасяне цял живот.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Любов има.. Просто разбиранията за това чувство са различни ..