- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс Допитване :)
Еми съжалявам, ама то не е спряло до там..Първоначално написано от vakanciqta
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ето тук , колежката е напълно права. И честно да ти кажа- тая история с изнасилването ... малко не ми се вярва. Момиче , ти нали знаеш, че ако НАИСТИНА те бяха изнасилили на 12, ти нямаше да искаш да видиш гол мъж до себе си , поне до 20 и нагоре, когато вече се гради сериозна връзка? Просто заради психическата трявма. Изнасилили я на 12 и тя за 3 години навъртяла още 10 човека. Е КАК ДА СТАНЕ ?Първоначално написано от kyon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. 16
2. Мъж
3. 18
4. 6-7
![]()
за съжеление...Първоначално написано от SunFl0w3r
![]()
Look at the sun and you will see me...12 years old boy...^_^
Извинявай в такъв случай, не съм била права. И се надявам да не лъжеш, защото да се бъзика човек с подобно нещо...
Извинявайте, не знам кого съдите в момента защото не следя темата. Но само за секунда се замислете - и моят първи път е на 12, но не при всички хора е било по взаимно съгласие. Не казвам, че точно при това момиче е така, но не съдете без да сте сигурни, че няма да нараните някойПървоначално написано от theeye770
.
Първоначално написано от TheGuardian01
Не винаги е така, повярвай. Когато наистина обичаш някого, забравяш висичко. Но и от дурга страна, много момичета забравят изнасилването (или поне се опитват) като прибягнат към това да правят безразборен секс ( не казвам, че даденото момиче го е правила, просто изказвам мнение), за да притъпят болката.
Това е форум. Нито виждам кой пише зад клавиатурата, нито знам житейската му драма. Знам само "първия ми път беше на 12". Следователно имам право да изкажа мнение. И повярвай ми първото на ума което ми дойде не беше "изнасилиха ли те", а беше "ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО!".Първоначално написано от Inn0cenCe
Не знам колко е вярна тая история, но ако наистина е било така се извиних вече. Така че хич не ми морализаторствай! Всички знаем какви ги има в тоя форум.
Историята ми я има в раздел "Любов'' и мисля ,че все още е на първата страница .. Благодаря ви ,че се застъпихте за мен (повечето от вас)![]()
Стига спамихме .. Повярвайте ми ако и на вас майка ви беше алкохоличка и се отрекла от вас защото и пречите на живота по нейните думи , и баща които не се прибира ,и най-вече момче , което си играе с чувствата ви и вие щяхте да сте така или повечето от вас .. Не съм виновна ,че съм попаднала на такива родители нито ,че е такава историята ми .. Но знам ,че трябва да съм силна и да продължавам напред дори и сама .. Относно онова ,което не искам да си спомням .. няма какво да кажа ..
Или всичко или нищо .
Хуу, мацко, и аз се извинявам , че те нападнах така- няма повече , обещавам и съжалявамПървоначално написано от vakanciqta
![]()
![]()
Дано се оправят нещата в семейството ти , искрено ти го пожелавам ... знам к'во е да си имаш такива родители , повярвай ми.
И един съвет- не си лягай с всеки срещнат кавал, приличащ на "мъжоподобие" . Цени си достойнството и си намери момче на място , което да те прави щастлива . Поздрави и лека![]()
![]()
Това е форум и е за да си помагаме, не за да се съдим! И не се морализирам каквото и да значи това, просто знам какво е. Хората никога не мислят преди да говорят!Първоначално написано от theeye770
И още нещо, живота си е нейн ще прави секс с когото и когато поиска. Хах, не живеем в 15ти век, за Бога.
Не споделяй толкова, на хора които не им пука. Една от малкото съм която те разбира, поне до някъде и ако е истина това което казваш, е ужасно. Но повярвай, повечето които са прочели какво написа са си казали или "Да бе, сега само се опитваш да не изглеждаш като курва" или "Ебахти лъжкинята". Малко хора, са се замислили наистинаПървоначално написано от vakanciqta
.
Олеле майко! Виж какво. Аз няма да пиша на човек, който не чете! Ако щеш разбирай какво искам да кажа! Имам право да изкажа мнението си и това и правя, на който не му изнася моето мнение нека да ходи да си бърка в носа и да не ми се прави на голям моралист!Първоначално написано от Inn0cenCe
мн. моралисти, м.
1. Лице, което проповядва нравственост; нравоучител.
Еми браво. Да те позлатим освен?
Абсолютно. Не сте нито първите, нито единствените, нито последните. Всеки човек преживява нещо, но никой не парадира с това! Не казвам че не ви е тежко (може би), на мен също ми е тежко за много неща, но нито нито искам да занимавам някой с тях, нито нищо.Първоначално написано от Eclipsercho
И също така, когато напишеш "първият ми път беше на 12,за 2 години бройката ми надвишава пръстите на ръцете ми", какво очакваш да си кажем?? "Горката"? "Милата изстрадала душица"?? Не сме те съдили, не сме ти се нахвърляли, а просто изказваме мнение. Това че ти си поставила нещата да звучат така не е наш проблем.
1.На каква възраст беше 1вият ви полов контакт?
- На 16 години.
2.Вашият пол ?
- Женски.
3.На колко години сте в момента?
На 19.
4.Колко сексуални партньора сте имали до този момент?
- Един.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
- На 16 години.
2.Вашият пол ?
- Женски.
На 17
- Един.
2.Вашият пол ?
1. 14
2. Mъж
3. 17
4. 4
Усмихни се - утре ще е по-зле
1.На каква възраст беше 1вият ви полов контакт? - 15
2.Вашият пол ? - жена
3.На колко години сте в момента? - 20
4.Колко сексуални партньора сте имали до този момент? - 3
1.На каква възраст беше 1вият ви полов контакт? - 17
2.Вашият пол ? - момиче
3.На колко години сте в момента? - 18
4.Колко сексуални партньора сте имали до този момент? - 1![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
ми вие кво искате 20 ли?Първоначално написано от MagicSmiles23
![]()
![]()
awerw♥
Че к'во ? Нещо смешно ли има ?!Първоначално написано от sapphire5
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !