- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лаковете за нокти
Ами аз лично изхвьрлих всичките си лаковеиии сега ходя на маникюр 1-2 пьти седмично и ми е много по добре, там лаковете са OPI и са страхотни както бляськ, така и много ми се задьржат.
![]()
Смърта е сигурна,живота не..!!!
Miss Selene ми се излющва бързо, но като се има предвид цената, не бива да му търся недостатъци. Ползвам и Classics- не е зле: бързо съхне, дори да съм нанесла лак 2 пъти. Най-много лакове имам на Голдън роуз. Проблеми с блясъка нямам, защото отгоре нанасям безцветен лак.
Не давам повече от 1.50 за лак.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз имам толкова много лакове , че марките им са безброй,,
Но като цяло най - много имам на MODA и съм страшно доволна имам и на една друга марка много лакове , обаче коя е тя не знам![]()
![]()
![]()
http://kachi-snimka.info/images/viu1251046982r.JPG
Супер доволна съм и от двете марки![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И на мене ми се получават мехурчета, като се лакирам с лак на Перфект.
Flormar са много хубави наистина, и О.Р.I., ама на тях само цената не ми харесва.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
моите са на
Perfect -
Catherine Arley -
Golden rose
На по-качествени от OPI не съм попадала засега.Страхотни са!![]()
Catherine Arley ще ги пробвам още утре и ще пиша![]()
Аууу да, как можах да забравя Catherine Arley!! Не са перфектното качество, но имат аааадските цветове!!![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
10хна всички, миналия път като ходих да си купя лак видях тези
Catherine Arley но аз глупачката се хвърлих на perfect, поколебах се ама...![]()
И аз забравих за Catherine Arley.Много яки цветове имат![]()
![]()
Umbrella обожавам![]()
http://bulcosmetics.com/images/umbrela_np_s.jpg
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
О аз имах същия проблем с един лак на perfect станаха ужасни балончетаЗатова си използвам само на golden rose и имам 2 на divine
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
имам много лакове...различни марки,но ми преобладават: Golden Rose Fantastic
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
и аз съм с тези,има мнн хубави цветовеПървоначално написано от PurpleBubble
Аз на perfect имам един заздравител от който ми се лющят ноктите![]()
Имам лакове на Golden Rose, Ruby Rose, Selene и Moda young.
Аз лично от Moda young съм доволна. Като сложа отгоре и безцветен лак и ми държи по седмица-седмица и нещо. Има много хубави цветове и е много евтин![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз използвам на перфект 3 в 1 - супер активен заздравител, топ лак с UV филтър и основа за лак, засега съм доволна издържа ми бая време цветния лакИначе имам мнооого лакове на FlorMar няколко на miss selene, 1 на golden rose от който не съм го пипнала, защото съм невероятно недоволна, но на golden използвам Nail Art тея с тънките четчици- стават.Имам на Rapsodi- цветовете им са невероятно наситени и бляскави, много съм доволна!И няколко имам на Evri Teen, от които само звездичките харесвам
![]()
Art de Lautrec
Вмоя град струват 3.60лв. Доста са дълготрайни, не тсават на балончета, имат блясък иголямо разнообразие от цветове![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Art de Lautrec
Вмоя град струват 3.60лв. Доста са дълготрайни, не тсават на балончета, имат блясък иголямо разнообразие от цветове![]()
Ето и сайт, в който се вижда как изглежда шишенцето http://www.ados.pl/lautrec/en/
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ще потърся и от тозиПървоначално написано от SunSmile
Ползвам на Ив Роше и на Манхатън. Един топ на Ив Роше го имам от две години и още си е супер.
за мене тези на Golden Rose Paris са перфектни а и не са скъпи \/ аз повече от 3-4 лв не бих дала за лак
![]()